Motociklininko Šalmas Nedoro Žmogaus Kaukolė Galvos Stick Shift Knob Shifter Įrankių Vario Užsakymą

Nauja

€5.98

Mes turime daug stilių Pavarų Perjungimo Rankenėlė parduoti.Jei jus domina juos, prašome spausti "Interjero Dalis"gauti daugiau...

Techniniai duomenys: Medžiaga:Šalto kanifolijos ir metalo medžiagos.Ateina su 3 žarnos(8mm, 10mm, 12mm) lengvai įmontuoti.Dydis: height85mm, width62mm.Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta .

Savybės: Wicked kaukolė galvos kaukolės galvą stiliaus daro daugiau įdomus ir kietas.Šis subtilus rankenėlė pagaminti su Šaltu kanifolijos, ir formos su protingas atrodo.Griežtas ir kietas parengiamojo montavimo,tiekimo, jums geresnių rezultatų, patogus paimti, gali padėti sustiprinti dvasios saugaus vairavimo tuo tarpu pakelti statusą savo automobilį.Tai yra geras pasirinkimas norint atnaujinti savo automobilį.Tiesioginis pakaitalas originalios rankenos, jokie pakeitimai yra reikalingi.

Įmontuoti :

Universalus, tinka daugumai automobilių,tinka visos rankinis pavarų perjungimo svirties rankena, automobilių , kai kurie mechaninė pavarų perjungimo svirties rankenėlę, automobilis yra taip pat prieinama!Automobilių mygtuką užrakinti neįmanoma įdiegti.

Įrengimas: Pašalinti originalios shift knob iš shifter.Imtis tinkamų adapteriai padengti perjungimo rankenėlę.Įdėti pavara galvą į perjungimo rankenėlę.Pavarų galvos tiesiogiai nustatyti į shift knob lazdele.Įsitikinkite, kad pavarų dirba tinkamai.

Paketas apima:

1 x Perjungimo rankenėlę.

3 x Guminės įvorės.

5 x Neatsisuka varžtas.

1 x Hex Raktas.

Žymos: dildo pavarų rankena, suaugusiųjų tik, pavarų rankena kaukolė, pavarų perjungimo kaukolė, custom pavarų perjungimo rankenėlės, custom pavarų rankena, pavarų perjungimo svirties komplektas, krištolo kaukolės shift knob, pavarų dėžė rankenėlę, gecko logotipas užsakymą.

Medžiagos Tipas dervos ir metalo
Elemento Aukštis 0cm
Prekės Pavadinimas TrichTu Mount
Specialios Funkcijos Pavarų Perjungimo Rankenėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Elemento Plotis 0cm
Modelio Pavadinimas CPSK00037
Elemento Ilgio 0cm
Elemento Tipas Pavarų Perjungimo Rankenėlės
Prekės Svoris 240g
Metų Visus Metus

Parašykite savo atsiliepimą!

Motociklininko Šalmas Nedoro Žmogaus Kaukolė Galvos Stick Shift Knob Shifter Įrankių Vario Užsakymą

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai