Anime Genshin Poveikio Qiqi Zombiai Įšaldyti Atgal Į Naktį Žaidimas Tiktų Violetinė Miela Suknelė Cosplay Kostiumas Helovinas Šalis Outfi

Nauja

€65.26

Anime Genshin Poveikio Qiqi Zombiai Įšaldyti Atgal Į Naktį Žaidimas Tiktų Violetinė Miela Suknelė Cosplay Kostiumas Helovinas Šalis, Apranga Moterims, Merginos 2020 NAUJAS

Aprašymas

Būklė : Naujas

Medžiaga:u niform medžiaga

Apima: skrybėlę+top+shorts+apsiaustu+karoliai+kojinės+atgal aksesuaras+pėdų žiedas+ear clip+galvos apdangalai

Spalvos gali šiek tiek skirtis tarp CRT ir LCD ekranus.PRAŠOME DON ' t PIRKTI, jei esate pernelyg jautriai reaguoja į menkiausią spalvos skirtumas.Dydžių lentelė Dėmesio:tai yra duomenų, plytelių vaizdas,todėl gali būti 2-4cm klaida,ją atsižvelgti, kai užsakymą, jei jums tai.

Tiesa Kostiumas Informacija:

Grįžti

1.Jei produktas jums gautų, turi trūkstamas dalis,prašome susisiekti su mumis,mes išsiųsti trūkstamas dalis jums.Prašome nesijaudinkite.

2.Jei produktas jums gavo kokybės klausimams,prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums produkto nuotraukos,po to, kai mes patikrinkite, ar foto,jei yra kokybės problemų ,mes suteiksime jūsų iš dalies grąžinamosios išmokos, kaip kompensacijos, arba galite grįžti ir gauti visa grąžinamoji išmoka .(Grįžti atgal laivybos sumokėti jūs.)

Pristatymas

Įprasta Pristatymas:

JAV: 15-25 darbo dienas atvykti.

Kitos šalys:20-45 darbo dienų atvykti .

Iki Express (EMS/FEDEX/DHL/DPEX):

Normalios būklės, 4-10 darbo dienų atvykti.

Laivybos problemas :

Jei jums nereikia gauti savo produktą, prieš apsauga per laiką.Prašome susisiekti su mumis,Mes jį pratęsti įsitikinkite, kad jūs galite gauti produkto,tuo tarpu,mes susisieksime su express " kompanija, kurie padės jums rasti savo paketą.

Tačiau, mes negali garantuoti tikslaus pristatymo metu, dėl transporto priemonėmis, kurios yra iš mūsų kontrolės.Prašome supratimo.

Susisiekite Su Mumis

Mes slove visų problemų dėl pirkėjų požiūrius, nereikia dėl nieko jaudintis, jei jums įsigyti čia.

Atsiliepimai

Mes palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždės jums po to, kai mes baigė mūsų sandoris.Mes dėkingi, jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių DSR.

Jei nesate patenkinti tuo, ką jūs recived, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes galime išspręsti šią problemą, kad esate patenkintas.Ačiū

Geras commuincation atneš vienas kito šilumą.Ačiū.

Žymos: cosplay, keqing, juodos mantijos cosplay, vyras rem cosplay, honkai 3 poveikis, genshin poveikio keychain, genshin poveikio sąskaitos, qiqi, poveikio purkštuvų, genshin poveikis.

Sandėlyje Dydis sandėlyje
Specialios Paskirties Helovinas,Karnavalas,Comic Con Cosplay Kostiumas
Medžiaga Poliesteris
Simbolių qiqi
Charakteris qiqi
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Šaltinis genshin poveikis
Elemento Tipas Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikyti No
Šaltinio Tipas žaidimas
Sudedamosios dalys Pilnas komplektas kaip nuotraukoje
Modelio Numeris genshin poveikis
Stilius Cosplay Kostiumas
Lytis Moterys,Vyrai,Mergaitės,Berniukai,Unisex

Parašykite savo atsiliepimą!

Anime Genshin Poveikio Qiqi Zombiai Įšaldyti Atgal Į Naktį Žaidimas Tiktų Violetinė Miela Suknelė Cosplay Kostiumas Helovinas Šalis Outfi

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai