Riešo Kamuolys Super Gyro powerball pirštui savarankiškai pradeda rankos jėga treneris sumažinti slėgio colorlight riešo Kamuolys Stiprinti

Nauja

€13.29

Riešo Kamuolys Super Gyro powerball pirštui savarankiškai pradeda rankos jėga treneris sumažinti slėgio colorlight riešo Kamuolys Stiprinti Galia Kamuolys Riešo

Savybės:

1.Aukštos kokybės cinko lydinio ir plastiko medžiagų,, tvirtos ir nenuodingos.Stilingas išvaizdą su tylus garsas gali būti puiki dovana.

2.Smart gravity jutiklis gali būti naudojamas jaustis išcentrinė jėga ir stiprinti savo galūnes, koordinavimo ar reabilitacijos mokymo.

3.Mechaninė galia, ne elektros energijos tiekimas, savarankiškai pradėti optimizavimas, nereikia tradicinių traukti virvę, lengva naudoti, ypač riešo virvę, daugiau, saugus naudoti.

4.Kompaktiškas dydis gali būti įdėti į savo maišus atlikti lauko veikla.

5.Daugiafunkcinis dizainas gali būti naudojamos biurui, sporto salėje arba namuose, ir taip pat gali būti geras slėgio reduktorius, taip pat geras žaislas ir rankos raumenų daryti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Riešo Kamuolys

Medžiaga:Plastiko, cinko lydinys

Dydis:7*7*5.5 cm

Svoris:270g

Spalva:Juoda

Paketų sąrašo:

1*Riešo Kamuolys

1*Riešo virvė

Šiltas priminimas: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruoti.Tačiau, dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano įrangos Parametrai, nuotraukos ir objektai, matote, gali būti šiek tiek šališkas. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai neturės įtakos vartojimui.

YL191736

Žymos: yunmai gyro ball, mozaikos pvc, gyro ball, m a s k, led ekranas vaizdo procesorius, homeras teatro televizija, gyro galia, powerball xiaomi, rankena treneris, Pirštu Exerciser.

gimnasio casa lt RANKOS
Namų Sporto Salė rankų dezinfekavimo priemonės gelis
Paketas Apima 1*Riešo Kamuolys,1*Riešo virvė
Drop laivyba dropshipped
Ranka rankenos
Rankos treniruoklis expander
dropship dropshipped
Medžiaga Plastiko, Cinko Lydinys
Smart gravity jutiklis Mechaninė galia
Funkcija Raumenų Relex Aparatai
Modelio Numeris pirštu treneris
Prekės Pavadinimas Riešo kamuolys
Dydis 7*7*5.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Aukštos Elastinga Įspūdingos Kamuolys
Savybės Daugiafunkcinis, Patvarus, Rankų Jėga Pasinaudoti Įrankis

Parašykite savo atsiliepimą!

Riešo Kamuolys Super Gyro powerball pirštui savarankiškai pradeda rankos jėga treneris sumažinti slėgio colorlight riešo Kamuolys Stiprinti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai