Xiaomi Mijia 350ml Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis 190g Lengvas Termosas Dulkių MIni Taurės Kempingas Kelionės Nešiojamų Izoliuoti Taurė

Nauja

€9.68

Savybės:

*Lengvi nešiojamieji

--Mini termosas puodelio yra 350ml maža įstaiga, apie 190g lengvas.Tai nešiojamas, kur jums eiti.

* Ilgai veikiantis šilumos išsaugojimo užraktas aušinimo

- Nesvarbu, tai yra kasdienis įprotis gerti karštą vandenį, arba vasaros kelionių nori gerti, kietas, mijia mini termosas puodelio visada gali išlaikyti ilgą šilumos išsaugojimo, ir šalto.

*SUS 304 nerūdijančio plieno saugos medžiaga

--SUS 304 liestis su maisto kokybės nerūdijančio plieno malimo šerdis, medžiagos sutarimu su maisto saugos, oksidacijos atsparumas, atsparumas korozijai, lengvai valomas, sveiką geriamąjį vandenį.Siurbtuką burną yra pagamintas iš medžiagos PP, sklandžiai ir patogiai liesti.

*Dviguba dulkių ir vakuumo pusės vario apkalą

--Mijia mini termosas puodelio priima nerūdijančio plieno, dvigubo sluoksnio dulkių technologijos, ir vakuuminiai pusės vario apkalos technologijas, mažinant vakuumą spinduliuotės, efektyviai blokuoja temperatūros laidumo ir konvekcijos, atidėti šilumos išsklaidymo skysčio viduje taurės, šilumos išsaugojimo ir užrakinimo.

*Šilumos išsaugojimo bandymas

--Pagal patalpos temperatūra 20°C±5°C (taurė dedama už 30 min), supilkite 100°C vandens į puodelį, kad apatinė sandarinimo dangtelį (kištuko).Kai vandens temperatūra nukrenta iki 95°C±1°C, nedelsiant pritvirtinkite dangtį ir įjungti chronometrą.Po 6 valandų, vandens temperatūros taurės yra ne mažesnė kaip: 58℃.

*Šalto išsaugojimo bandymas

--Pagal patalpų temperatūra 20C±5℃ (taurė dedama už 30 min), supilkite ledo vandenį į termosas puodelio, kad apatinė sandarinimo dangtelį (kištuko).Kai vandens temperatūra pakyla iki 4℃±1℃, uždaromas dangteliu.Po 6 valandų, vandens temperatūros taurės yra ne didesnė nei 12°C.

Specifikacija Prekės Mijia Modelis MJMNBWB01WC Spalvos Juoda, Balta, Rožinė, Mėlyna Šilumos išsaugojimo efektyvumas-Daugiau nei 58°C (6 val.) Šalto išsaugojimo efektyvumą Pagal 12°C (6 valandas) Medžiaga PP, silikagelis, 304 austenite nerūdijančio plieno Talpa 350ml Masė 190g Dydis 61x 61x185mm

Paketas Apima:

1x Xiaomi Mijia Mini Termosas Puodelio

Žymos: xiaomi mijia 3, yi, oficialus xiaomi, mi xiomi, 3 xaomi, sienos xiaomi vacum, mijia, recambii xiaomi vakuuminio, mijia xiaomi, berger.

Prekės Pavadinimas Xiaomi
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Masto 1
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Maksimalus Greitis xiaomi taurė
Gyro mijia mini taurės
Modelio Numeris xiaomi mini taurės

Parašykite savo atsiliepimą!

Xiaomi Mijia 350ml Nerūdijančio Plieno Vandens Butelis 190g Lengvas Termosas Dulkių MIni Taurės Kempingas Kelionės Nešiojamų Izoliuoti Taurė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai