Kontrolės Storis Kukulis Odos Mašina, Su Laisvos Formos Karšto Pardavimo

Nauja

€133.11

Kontrolės Storis Kukulis Odos Mašina, Su Laisvos Formos Karšto Pardavimo

Privalumai

1. Energijos taupymo ir sumažinti triukšmo dizainas. 2. Paprasta konstrukcija leidžia lengvai valdyti. 3. Aukštos naftos produkcijos lygis ir mažas likutis norma. 4. Stabilių rezultatų garantijas iš eilės tvarkyti. 5. Individualų elektros variklis gali būti specialiai padaryta už jus. 6. Safty apsaugos mašiną stovėti leidžia patikimai veikti. 7. Integruotos naftos paspauskite su naftos perdirbimo tepalo filtro gauti grynas aliejus vienas žingsnis. 8. Aukštos kokybės plieno daro nepakenčiamą ir ilgą gyvenimo trukmę, padeda taupyti išlaikyti kainą.

Apie Importo:

We will ship užsakymą per Fedex/DHL/UPS/TNT pagal faktinę padėtį neįspėjus iš anksto, e.g.jei pasirinksite DHL nemokamas pristatymas, galime laivo UPS/TNT arba kitų panašių kurjerio !Jei jūsų adresas priklauso atokioje vietovėje Fedex/DHL/UPS/TNT , jums turėtų mokėti nuotolinio plotas nemokamai, othewise mes negalime laivas.

Apie Mokesčių:

Pirkėjas mokėti muito mokesčių (pareiga.Kaina be muito arba muitinės, mokesčių, mes nesame atsakingi už tai.Galite pasitarti su savo vietos muitinės įstaigai, kiek tai bus.

Apie Laivybos:

1. Paprastai mes naudojame DHL/ Fedex/ UPS, kuris užtruks apie 5-7 dienų, kad dauguma šalių. 2. Mes nesame atsakingi už vežėjo tranzito laikas.Šią informaciją teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu, arba inclimate oro sąlygų. 3. Visi daiktai bus išsiųstas iš mūsų sandėlio Kinija tiesiogiai. 4.Jei jūs neturite patenkinti produktą po to, kai jūs turite jį, prašome reback mums tai artimiausiu metu ir užtikrinti, kad jis neturės įtakos mūsų perpardavimo,pirkėjas atsako už muitinės ir krovinių mokesčius, grąžina.

Atsiliepimai:

1. Mes garantuojame, kad jums siųsti geros kokybės produktus su mūsų geriausias paslaugas. 2. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų, labai ačiū!

Susisiekite Su Mumis:

1. Kai jums iškilo kokių nors klausimų arba skundų, prašome siųsti elektroniniu paštu mums ją išspręsti kartu.Whatsapp: +86 15303718673 2. Imsimės aktyvių veiksmų per 24 valandas ir tikimės, kad jūs

Žymos: dumpl, kukulis odos, wonton maker, tešla sheeter mašina, bandelė mašina, kukulis maker mašina, mašina, ravioliai (koldūnai), įranga, dumple mašina, elektrinis makaronų.

Formos galėtų būti pritaikyti
Prekės Pavadinimas Cooper
Galia (W) 200W
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ce
Įtampa (V) 220V
Galia 200W
Medžiaga PLIENO
Talpa 60pc/h

Parašykite savo atsiliepimą!

Kontrolės Storis Kukulis Odos Mašina, Su Laisvos Formos Karšto Pardavimo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai