Nustatyti bet kokį tekstą aukso vainikas Vestuvių Vyno Butelis Etiketes lables gimtadienio dalyvavimo šalies vyno butelis lable džiaugtis lipdukas

Nauja

€13.76

Šių individualų vyno butelis etiketes, bus pridėti, kad puikus asmens liesti, kad jūsų didelis dieną!Vyno butelis etiketes, yra pritaikyti su jūsų vardais ir vestuvių data.Mes taip pat gali pakeisti pranešimo etiketėje, gavus prašymą.

Etiketės yra 3.75"x4", ir ant 60# aukšto blizgesio lipdukas popierius.Šis dydis tiks dauguma vyno buteliai vertikaliai, ir jie taip pat yra atsparus vandeniui.

Etiketės ir tekstas gali būti spausdinamas bet kokios spalvos jums patinka (žr. nuotraukas idėjų).Prašome leiskite mums žinoti "pastaba prie pardavėjo" kokios spalvos norėtumėte.Jei nenurodysite spalvos, jums bus gauti įrodymai numatytasis sąrašas spalvos.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kaip Užsisakyti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

Galite tinkinti lipdukai taip, kaip jums patinka!

Galite sumaišoma ir suderinti skirtingų spalvų į vieną rinkinį.Tokiu atveju, prašome pasirinkti vieną spalvą, o pateikiant užsakymą, tada pateikti duomenis pastabos skyriuje arba pokalbio lange.

Prašome įsitikinkite, kad jums suteikti visa informacija nurodyta forma pateikti toliau:

**Prašome įtraukti šią informaciją į Pažymi, Kad Pardavėjas po išsiregistravimo:**

1. Pls pasirinkti, kiekis, norite, ir palikti pavadinimas arba amžiaus, arba trumpas tekstas pardavėjas dėmesį, kad mes priimti skirtingomis kalbomis, išskyrus anglų spausdinti

2. Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, kad jūs galite pateikti užsakymo tiesiai ir po apmokėjimo, siųsti laiškus į mus tiesiogiai.

Nedvejodami leiskite man žinoti, jei jūs perkate į glėbius, kaip mes suteiksime kiekio nuolaidas.

Mieli draugai,viskas yra sandėlyje.Jei norite, galite pateikti užsakymo tiesiogiai ir užsakant, pls siųsti mums vardai ir gimimo datą arba amžiaus, arba vestuvių dienos, kai jūs norite pardavėjas pastaba.Jei norite custom įvairias kitas tekstas arba formą arba logotipas, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, ir tada mes duoti jums nuorodą į vietą užsakymą.Mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl mes galime suprojektuoti bet kokio stiliaus ar spalvų šalis, popierius, akrilas, popierius, elementus, kuriuos norite.Jei norite sukurti kitą stilių, pls rašykite mums.Daugiau stilių, pls apsilankykite mūsų parduotuvėje:)

Žymos: durų vainikas, swanskirt, velykų sekmadienį lipdukai, vainikas durų velykų, pinecone vainikas, jar etiketės, individualiems poreikiams pritaikytos aukso folija lipdukas, lankai velykų vainikas, velykų f lipdukai, kūdikio gimtadienio karūna.

Medžiaga Kartonas
Prekės Pavadinimas PARARTDIY
Proga Motinos Diena
modelis NĖRA
Modelio Numeris 00

Parašykite savo atsiliepimą!

Nustatyti bet kokį tekstą aukso vainikas Vestuvių Vyno Butelis Etiketes lables gimtadienio dalyvavimo šalies vyno butelis lable džiaugtis lipdukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai