DRS 540 Derma Roller 0.2 0.25 mm, Adatų Mesoroller Odos Priežiūros, Plaukų slinkimas Gydymo Pen

Nauja

€5.12

DRS 540 Derma Roller 0.2 0.25 mm, Adatų Mesoroller Odos Priežiūros, Plaukų slinkimas Gydymo Grožio Priemonė Manote, kad jūsų oda šypsena Ieško savo geriausia, dar niekada nebuvo taip lengvai ir už prieinamą kainą iki dabar.Mažiau nei 5 minučių naudojimo, mūsų mikro adatų derma roller bus visiškai paskatinti ir paspartinti visą savo odos priežiūros rutina, kaip jūs derinti jį su topicals ir serumai, jūsų meilės!Lengvas ir neskausmingas, Ar jums yra gerai patirties arba visiškai naujas microneedling,0,25 mm mūsų micro massager roller yra vienas iš saugiausių ir veiksmingiausių veido volai galima.Jūs galite naudoti mūsų mikrodermabrazija priemonė veido, kūno, kaklo, pilvo, rankas, pagal akis, kojos, galvos ir kt.Sutaupyti laiko ir pinigų, Ignoruoja amžiaus ir ieško savo geriausia, niekada nebuvo paprasčiau ir labiau prieinamas, nei ji yra dabar.Brangus spa procedūros su derma sukti su derma rašiklį ir dermaplaning įrankiai tampa nebereikalingi.Jūs galite gydyti save, efektyviau ir be vargo su mūsų profesionalių drėkinamasis derma roller " rinkinį iš komfortą savo namuose nedidelę kainą!Pirkti Su Pasitikėjimu, Mes esame 100% tikri, kad jums bus meilė mūsų derma roller microneedling rinkinys.Jūsų malonumas ir pasitenkinimas yra mūsų pažadas jums!Kaip tai veikia?Microneedling sukurti nematomą pradūrimui ant odos, kurios veikia kaip katalizatorius, siekiant pagerinti tvirtumą, elastingumą ir suteikia odai elastingumo odos.Tiesiog riedėti pirmyn ir atgal, švelniai masažuojant norimą sritį ir jūsų oda bus natūraliai sukurti šviesesnę spalvą ir gražus, tryskający odos tonas.Renginiai: Skausmas Nemokamai – Mūsų Microneedle Derma Volai yra sukurtas puikus balansas 540 adatomis ir 0,2 mm/0,25 mm/0.3 mm ilgio, suteikiant jums skausmas nemokamai ir neinvaziniai patirtis.Už prieinamą kainą – Profesionalus derma geležinkelių išlaidų fortune, tačiau dabar jūs galite tai padaryti patys komfortą savo namuose.Universalus – Mūsų Derma Needling Roller skatina glotnina odą, šviesesnis odos tonus, gilus pilingas, odos sugriežtinimas, ir daugiau.Jis yra saugus naudoti aplink ir pagal akis, lūpas, kūną, nosies ir veido.Kaip Valyti Savo Ritinio? 1. Nuplaukite adatiniai šiltu vandeniu. 2. Išvalyti su alkoholio ir leiskite jam išdžiūti. 3. Po valymo jūsų derma roller, vieta saugoti, kad yra numatyta.Pakuotė : 1 X aukščiausios Kokybės Derma Roller 1 X Byla už Apsaugos ir Kelionės

Saugos Įspėjimai: nenaudokite ant akių vokų arba lūpų.Nenaudokite Voleliu, jei jūs yra šiuo metu turintys spuogai breakouts ar bet koks odos būklę.Volelis skirtas asmeniniam naudojimui tik.Nepritariu.Nenaudokite roller užkrėstų arba sudirgintai odai.Visada laikykite šį veidą voleliu, vaikams nepasiekiamoje vietoje. - Mes priimame šiuos methords: per visa, Master Card, Qi "Wi," Western Union " ir Banko pavedimu ir kt . - Didelis, kad jums bus pasiūlyta papildomų nuolaidų susisiekę su mumis. - Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politiką savo šalyje. -Mes išsiųsti punktas ateina su sekimo numerį,kuris gali būti stebimi pristatymo būseną visą kelionę. Pristatymo laikas priklauso nuo sezonų, paskirties ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti.Jei sklype nebuvo pristatytos per numatomą laikotarpį,prašome sutartį su mumis,mes padėsime jums sekti jį ir duoti jums atgal artimiausiu metu. - Mūsų produkto kaina nėra įskaitant mokesčius .Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra mokesčių už atsisakyta siuntas. - Pirkėjas yra atsakingas už mokesčius, sumokėti jo/jos šalyje.Jei jums reikia bet kokį dokumentą, patvirtinimo, prašome susisiekti su mumis. - 1 metų garantija, mūsų prekės (išskyrus priedai ir dalys), pirkti su pasitikėjimu. -Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas, Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.Jūs gausite papildomą 7 dienas (viršuje laiku pristatymo laiką) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą, kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti ir originalioje pakuotėje, siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas. -Jei norite grąžinti ar pakeisti prekę, pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas. -Mes labai vertiname tai, kad, jei jūs galite palikti mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų .Mes nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums Parodyti Keletą Nuotraukų ( Bus gauti papildomų nuolaidų kitą užsakymą! ) jūsų 5 Žvaigždučių atsiliepimus! -Jei turite kokių nors problemų, apie prekes ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą atsiliepimą.Mes bandysime viską, kad išspręsti problemas už jus.Ačiū.

Žymos: hydra pen, tušinukas, derma roller, sausas kulno, dermapen, jis rašikliai, derma roller 0 5mm dydžio, derma dr pen, nustatyti derma roller, drpen m8.

Microneedle Ilgis 0.25 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Spyglių spalva Violetinė
Prekės Pavadinimas dr.parkeris
Rankenos Spalva juoda
Tipas DRS 540
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Medžiaga Plastikiniai
Adatos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Produkto pavadinimas Derma Geležinkelių Sistemos

Parašykite savo atsiliepimą!

DRS 540 Derma Roller 0.2 0.25 mm, Adatų Mesoroller Odos Priežiūros, Plaukų slinkimas Gydymo Pen

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai