3x3m 300 led string pasakų žibintai Vestuvių sodas šalis led užuolaidų Dekoro Kalėdų Girliandas šviesos eilutės led žibintai, Apdailos

Nauja

€6.39

3x3m 304 led string pasakų žibintai Vestuvių sodas šalis led užuolaidų Dekoro Kalėdų Girliandas užuolaidų šviesos eilutės led žibintai, Apdailos

Funkcijos: Atostogų žiburiai gali lengvai sukurti festivalį, ar šalies, jaučiate norą.Puikiai papuošti jūsų namuose, kambaryje, sodas, medis ir kt.Idealiai tinka Kalėdų, vestuvių, iškilmės, ir kitų festivalių ir renginių.Skirtingi rinkiniai gali būti sujungti kartu.Energijos taupymas ir pinigų, ir aplinkos apsauga.Režimo, kaip jums patinka paspaudus mažą mygtuką ant valdymo dėžutė.

Į ką reikia atkreipti Dėmesį:

Nekilnojamojo spalvos, kad šie žibintai gali skirtis šiek tiek iš vaiskiai balta spalva, kad nuotraukose.

Jūs esate laikomas priimti spalvų skirtumas, jei jūs pateikiate užsakymą.

Dažnai Užduodami Klausimai:

Q1: galiu prisijungti įvairių žibintai kartu ?

A: Taip, jūs galite prisijungti skirtingus rinkinius kartu, kad šviesos ilgiau.Yra jungtis, pasibaigus kiekvienam šviesa nustatyti prijungti įvairius šviesos kartu.

Q2: galiu nustatyti atsižvelgiant į nuolatinį dėmesį ?

A: Taip, šie žibintai turi pastovų dėl režimas

Techniniai duomenys:

Dydis:3M x 3M

LED kiekis: 304LEDs

LED eilutė: 16pcs stygos, 19 lempos lemputes per string

Spalva: Spalvotas/Mėlyna/Balta/Šiltai balta

Pakuotės Turinys: 1 x Rinkinys, Baltas LED Styginių Šviesos

(Nes pašte reikia, kad baterijos negali būti išsiųstas, baterijos nuotolinio valdymo turėtų būti pašalintas., jums reikia nusipirkti vietoje, ačiū)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.levandu-kalnelis.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Patarimai Atsargumo Priemonės: 1. Rusijos klientas: pasakykite mums savo vardą, pavardę, siekiant palengvinti jūsų prašymo gavimo dienos, jei nenorite likti vardas, pavardė, mes atlikite savo prašymą po gimdymo, kontaktinio asmens vardas, nebegali priimti, keisti, nes visiškai vardą, pavardę ir kontaktinius nepalieka neigiamus padarinius, atsakomybė tenka jums. 2.Brazilijos vartotojams: Jei pasirinksite DHL, prašau, duokite man žinią pasakykite mums savo mokesčių ID, kuris yra DHL reikalavimus, bet mes seks jūsų užpildyti deklaruota vertė, nesijaudinkite. 3. Kurjerių nuotolinio mokestis Problema: Kai pasirenkate express, tokių kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, AVS ir tt., prašome savo pašto kurjerių bendrovės interneto tinklalapyje, siekiant patvirtinti, ar nuotolinio, jei ne mes bus normalus nuotolinio pristatymo, jei jūsų adresas atokiose vietovėse paskirta kurjerių įmonės, jūs turite sumokėti papildomą mokestį, ar mes galime pasirinkti, pigesnis būdas išsiųstas jums, nes jūs mokate kurjerių mokesčiai nėra įtraukti į nuotolinio valdymo pultą, izoliuotas kurjerių įmonės mokesčiai yra papildomai apmokestinti.Noriu suprasti!

Žymos: stiklo vaza, gimtadienis, kambarį papuošti, pirtis marškinėliai, šalis žibintai, dekoro ramadanas, miršta užuolaidos, led, uždangą gyventi kambarys, girlianda led.

Savybės Girlianda Kalėdinė LED String Žibintai
Taikymo vietų Vestuvės, viešbutis, restoranas, statyba, baldai,
Įtampa 220V
Baterijos Tipas Mygtukas Ląstelių
Vadovo Numeris > 200
Maitinimo Šaltinis AC
Sertifikavimo ROHS
Raktinis žodis 2 led žibintai, apdailos
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris LAIMAIK-string3m*3m
Apšvietimo Atstumas 1-5m
Yra Pritemdomi Taip
Produkto pavadinimas led užuolaidų pasakų styginių šviesos
Pagrindo Tipas NĖRA
Raktinio žodžio 5 led girliandą
Raktinio žodžio 3 kalėdų žiburiai
Naudojimas Atostogų
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
spalva Šiltai balta,Mėlyna,Spalvotų,Balta
Muzika NĖRA
Proga Sodas
Prekės Pavadinimas LAIMAIK
Raktinis žodis 4 LED Užuolaidos
Kištuko Uodegos Taip
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Kištuko Tipas ES Plug
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Raktinis žodis 1 LED Eilutės
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Garantija 2 Metai
Ilgis 450cm

Parašykite savo atsiliepimą!

3x3m 300 led string pasakų žibintai Vestuvių sodas šalis led užuolaidų Dekoro Kalėdų Girliandas šviesos eilutės led žibintai, Apdailos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai