Nuotolinio valdymo RAV351 už yamaha RAV357 WF36550 EX RX-V1600

Nauja

€54.08

Suderinama su:

TIK RAV351

Prašome įsitikinkite, kad jūsų modelis-tai mūsų compatibleIf turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš siūlymą.Mes suteiksime jums profesionali techninė pagalba

1 .Mini, Kad yra 1 vnt, nėra Baterijomis 2.pakavimo detalę:standartinis paketas su maža kartoninė už kiekvienas gabalas

Kaip mes didmenininkai, jei jūs vartojate bendras kiekis didesnis nei 5 gabalus, mes galime suteikti jums mūsų didmeninė kaina.Tai bus palankesnės.

a.Mes naudojame kinija Paštu, Oro Paštu, nemokamas pristatymas, tai užtruks 15-30 dienų, kad savo šalyje.Jei jums reikia elementus per 7 dienas, prašome pasirinkti DHL.

b.Siekiant padėti jums sutaupyti šiek tiek muito mokesčius, mes paprastai norėtų paskelbti "dovana", o 10-20USD vienetas apie siuntos, jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas, pls palikti pastaba tvarka.

1. Visi mūsų produktai yra per 3 mėnesių garantija;

2. Keitimasis objektais bus išsiųstas po grįžo daiktai gauta;

3. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai.

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Mes siekiame 5-Žvaigždučių atsiliepimus reitingus.Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome susisiekti su mumis internetu arba palikite mums pranešimą.

Žymos: stiprintuvas yamaha garso, priedų motociklas yamaha, yamaha smart remote, dalis yamaha rx, capturadora video, 700 bandomųjų, yamaha nuotolinio pakeitimo, RAV315, nuotolinio valdymo imtuvas yamaha, elektros yamaha rx.

Sertifikavimo NĖRA
Naudoti Garso / Vaizdo Grotuvai
Modelio Numeris RAV351
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Belaidis Ryšys IR
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Nuotolinio valdymo RAV351 už yamaha RAV357 WF36550 EX RX-V1600

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai