Sidabro Šukos 999 sidabro rankų darbo sidabro sveikatos priežiūros grandymo plaukų šukos plaukų aksesuarai

Nauja

€139.10

[xlmodel]-[custom]-[52091]

Savybės:

1. Tai yra naujos kartos aukštos kokybės plaukų šukos, labai tinka plaukų stilistai, labai praktiškas ir anti-static, nebus pažeisti plaukus ar galvos odą.

2. Naudoti sidabro šukos pašalinti slankiojo odos ir purvo ant galvos ir plaukų, skatinti tinkamą kiekį, galvos odos stimuliacija, skatinti kraujotaką ir plaukų minkštas ir drėgnas.

3. Naudoti sidabro šukos sušvelninti standus plaukų ir pridėti minkštas plaukų.

Teisingai šukavimas metodas yra šukos patarimas išsimėtę plaukų, švelniai išspręsti galvos odos patarimas teptuku, tada lėtai sukite šukos.Taikyti pernelyg daug jėgos gali pažeisti galvos odą.

4. Naudoti sidabro šukos skatinti kraujo apytaką, skatinti kraujo apytaką galvos, užkirsti kelią balti plaukai, geltoni plaukai, plaukų mityba, smegenų patinimas ir sustingimas, kurį sukelia plaukų slinkimas.Aš jį ištrinti.

Metodas yra šukos plaukų su sidabro šukos nuo priekio į galą, kiekvieną rytą ir vakarą, švelniai palieskite galvos ir tada šukos plaukų kelis kartus.

5. Išleidimo sidabro jonai, skatinama energijos, ir žmogaus sveikatos funkcijų, tokių kaip Kinų žolinis vaistas sidabrinė adata.

Atminkite, kad kiekvienas turėtų naudoti sidabro šukos valyti gyventojui vidutiniškai galia, taip, kad šukų dantis švelniai palieskite galvos odą ir užkerta kelią šukos nuo braižymo ant galvos odos.

Šukos: S999 sterlingas sidabro, rankų, rafinuotas kūrinys, lengva naudoti, patvarios medžiagos.

6. Tinkama vieta: salonas tinka keliauti, dirbti ar namų sąlygomis, galima atlikti bet kur ir bet kada.

7. Garantija: 100% rizikos nemokamai.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis grįžta ir mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.Tiesiog pirkti ir išbandyti!Mes tikime, kad mūsų sidabro šukos atneš jums nuostabu!

produkto aprašymas:

Šios šukos yra rankų darbo ir pagamintas iš S999 sterlingas sidabro.Tai yra naujos kartos aukštos kokybės plaukų šukos, kad yra labai priemonės asmens higienos ir plaukų stilistai.Tai labai praktiška.

Produkto specifikacijos:

Būklė: 100% naujas

Projekto Tipas: Sidabrinė Šukos

Medžiaga: S999 sterlingas sidabro

Spalva: sidabrinė

Ar pakuotė: prabangus dovanų dėžutė pakuotė

Sąrašas: 1 x plaukų šukos

Pristatymo laikas: 7-15 darbo dienų, kai vietos šalies ir 8-21 darbo dienų, kitose šalyse.

Produkto pritaikymas: įmonė gali pritaikyti gamybos sidabro barai, sidabrinė etiketės, arbatos rinkiniai, puodeliai, stalo įrankiai, sidabro papuošalai ir kiti amatai, dizainas, gamyba, 15-30 dienų užbaigti.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[51854]

[xlmodel]-[custom]-[51854]

[xlmodel]-[custom]-[51854]

Pristatymas

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.

Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo

paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).

Grąžinimo Politika

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, tai yra conside#1384FE naudojamas ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, jūs canstill siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.levandu-kalnelis.lt!

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums apositive grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.

Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.

Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Žymos: sik šilko trumpą vasarą, , toyota corolla 14 pen, karalienė elžbieta filmą, kojinės coton 100 moterų, x mergaitė plaukų barrettes, žiūrėti dirželis 18 bulova, psu ventiliatoriaus staiga garsiai, skėtį nuo saulės audi lipdukas, apsauga nuo vėjo skoda.

Stilius Tradicinė Kinų
Prekės Pavadinimas NĖRA
Medžiaga Metalo
Temos Talismanas

Parašykite savo atsiliepimą!

Sidabro Šukos 999 sidabro rankų darbo sidabro sveikatos priežiūros grandymo plaukų šukos plaukų aksesuarai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai