GEDRET Elektros Kaklo Massager & Pulsas Atgal Tolimųjų Infraraudonųjų spindulių Šildymo Skausmo Priemonė, Sveikatos Priežiūra Poilsis Su 6 Režimai

Nauja

€10.40

Pirkti Kartu Gauti Papildomų Nuolaidų

Spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami pereiti į puslapį.Yra parduotuvėje kategorijų kairėje puslapio pusėje.Atitikimo veiklos-1, parduotuvėje kategorijos skirstomos į paketą A/B/C/D. Prašome pasirinkti paketą, jums reikia pagal produktų jums reikės įsigyti.Paketas A-1 69XBU4P47R9L Pakuotėje-2 LFR58TPMHIOW Paketas B-1 M7I7FANTONPG Paketas B-2 9JKUYL4PL7H8 Paketas, C-1 RW5PDYQLBYWJ Paketas, C-2 O046QP08EWJM Pakuotės D-1 WRHBU4XQSCCO Pakuotės D-2 J8RMOD9YSK6M Kai jūs mokate už paketą, nepamirškite užpildyti kodą, kad jūs galite gauti išskirtinių nuolaidų.Prašome užpildyti kodas paketas jums įsigyti www.levandu-kalnelis.lt Kupono Kodą.Jei jūs nežinote, kaip tai padaryti, galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime Jums išspręsti problemą.

Apsipirkimo

1. Mūsų laivybos laikas prekes yra per 5-7 dienas paprastai, jei esate labai neramus, prašom, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo patvirtinti, pristatymo laikas, prieš savo pirkinių. 2. Jei logistikos informacija apie prekes yra nenormalus, transportuojant, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai, ne pirmą kartą, mes padėsime jums išspręsti problemą.Dėl poveikio tarptautinės aplinkos tarptautinės logistikos, kartais informaciją, įkelti bus vilkinimo , kuris yra normalu ir nereikia jaudintis. 3. Gavęs prekes, jei turite kokių nors klausimų apie tai, naudojimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnybos, kaip galima greičiau, mes padėsime jums ją išspręsti . 4. Jei prekių pakuotes yra sugadintas, prašome įrašyti atitinkamus vaizdo įrašą, kai išpakavimas,ir išsiųsti ją mums .Jei yra problema su gaminiu, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai, kiek įmanoma greičiau, ir mes pasirūpinsime, po pardavimo paslaugos jums.

Savybės

100% brand new ir aukštos kokybės Naudojimas:Kaklo Medžiaga:ABS Elemento Tipas:Masažas & Atsipalaidavimo Pakuotės dydis:22.5X20X5CM Elektros impulso dažnis:0-1000Hz Elektros impulso plotis:20-400µs 1. Impulsų dažnis:0 hz - 1000Hz 2. Impulso plotis:20us -400us 3. Galia:3VDC30mA 4. Su 6 rūšių režimas 5. Su 16 rūšių stiprumo 6. Pagrindinė funkcija: naudojant Elektroninių impulsų massager atsipalaiduoti kaklo 7. Maitinimo šaltinis: 2 x AAA sausos ląstelių Gali naudoti 7 val. be pertraukos Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Prašome patikrinti, ar instrukcijas, prieš perkant

1.Prašome atsiskaityti 2 vnt AAA tipo baterijų 2. Įjunkite mygtuką . 3. Paspauskite "("on " mygtuką".Jūs patikrinkite, koks simbolis rodomas ""red" 4. Pareikšti kaklo massager aplink jūsų kaklo 5. Paspauskite mygtuką ""High"" tol, kol pajusite, elektros smūgį.Šis prietaisas naudoja elektros srovė stimuliuoja raumenis, kad pasiekti tikslą, masažas.Yra 6 rūšių iš viso. 15 stipriąsias puses.Intensyvumas yra per mažas, kad jaučiasi pastebimas.Kai intensyvumo ir pasiekia tam tikrą lygį.Jūs pajusite, elektros smūgį.Neseniai, daugelis pirkėjų sako, kad jie neveikia.Po mūsų patikrinimo, situacija yra tokia.Tai massager yra iš viso 15 Lygį, Kai massager yra įjungtas, intensyvumas gali būti per mažas, kad jaučiasi labai mažas.Šiuo metu, galite paspausti "aukšto" padidinti intensyvumą.

Žymos: mašina de masažas, sveikatos, kaklo skausmas, butt plug, custom kaukę nuo dulkių., asmens massager elektros, kn96 kaukė, massag, pečių massager acupoint, pigūs kaklo massager.

Prekės Pavadinimas GEDRET
Kilmės KN(Kilmės)
Standartinė Įtampa 220V
Prašymas Kaklo
Kištuko Tipas ES Plug

Parašykite savo atsiliepimą!

GEDRET Elektros Kaklo Massager & Pulsas Atgal Tolimųjų Infraraudonųjų spindulių Šildymo Skausmo Priemonė, Sveikatos Priežiūra Poilsis Su 6 Režimai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai