T10Easttop Armonikėle 10 Skylių harpa gaita de boca Diatonic Bliuzo Arfa Diatone Armonikėle Burną Ogan instrumentos musicais armónica

Nauja

€9.23

Easttop 10 Armonikėle sidabro Armonikėle Diatonic C A B D E F G F# G# A# C# D# BluesHarp Diatone Easttop 10 Armonikėlė

Mes tik parduoti konkurencingų produktų.Nereikia lyginti mūsų produktai su kitais žemos kainos produktų,kiekvienas gaminys bus tikrinama garso profesionalus muzikantas virš 4 kartų prieš warehouseout, mes ne siųsti netinkamų produktų pirkėjų,prašome nedvejodami pirkti,jūs gaunate tai, ką mokate!

Pagrindiniai pasirinktinai: yra C, A, B, D, E, F,G, F#, G#, A#, C#, D# 12 Klavišus pasirinkite

Kaina yra vienas gabalas, jei paklausa rinkiniai (7 raktų rinkiniai : A, B, C ,D ,E ,F ,G arba 12 raktų rinkiniai: A, A#,B, C , C#, D , D#, E ,F ,F#, G, G# ), prašome palikti pranešimą arba atsiųskite mums elektroniniu paštu daugiau informacijos.

Į armonikėle bus pristatytos su popieriaus langelį, ir skudurėliu.

Aprašymas:

Kokybės Garantija: Mes turime profesinės QC komanda, užtikrinti aukštą produktų kokybę ir tinkamą pakavimo kiekvieną siuntą.Esame tikri, kad mūsų muzikos instrumentai turi tikslią tonas,patrauklios patikimą,sklandų veikimą ir gracinga išvaizda.Kiekvieno gaminio bus patikrintas ir išbandytas prieš laivybos,todėl mes jums siūlome produkto geros kokybės, bet žemos kainos,aš manau, kad jums bus gauti patenkintas iš mūsų produktą.Grąžinimas: Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas .Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami ,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Thebuyer turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.Atsiliepimų: labai vertiname jūsų nuomonę ir pasiūlymus, kaip pirkėjo,mes padarysime viską, kad surinks daugiausiai teigiamų atsiliepimų galima.jei jums nepatinka mūsų produktus, bet priežasties,prašome siųsti mums savo atsiliepimus,mes vertiname tai daug!Prašome susisiekti su manimi tiesiogiai prieš išvykstant neutralų ar neigiamą atsiliepimą!

Armonikėle turi privalumų maži ir patogus nešiojimo, turi pavadinimus "vykdyti muzika" ir "pocket piano".Jis buvo šviesus ir švelnus tonas ir specialių muzikos atlikimo.Jis gali Solo,keletas arba daug žmonių ansamblis, ir gali žaisti su kitais muzikos instrumentas ir kartu,ir gali žaisti, dainuoti ir šokti.

Turintis hamonica:

Paprastai, žaidėjas naudoja savo kairę ir dešinę rankas laikykite abu galai armonikėle atitinkamai,tai yra,kairę ranką laikykite bass dalis ir į dešinę ranką laikykite sopranas .Per žaidimą , naudojant veiksmų twist judėti armonikėle horizontaliai ir palikti kitas kūno atsipalaidavę.

Armonikėle Sveikata ir Priežiūra:

1. Siekiant išvengti infekcinių ligų ir išlaikyti sveikatos,nenaudokite kitų žmonių armonikėle.

2. Prašome išskalaukite burną arba šepetėliu dantis, prieš pradedant groti armonikėle, siekiant užkirsti kelią mažus daiktus į burną įdėti į armonikėle.

3. Prašome don ' t play armonikėle tvirtai ginti savo armonikėle nendrės.

4. Šiek tiek bakstelėkite iš seilių ir nuvalykite kandiklį ir padėklais po žaidimo,tada įdėti armonikėle į bylą.

5. Prašome neleiskite savo armonikėle, kuriems įtakos turėjo išorinės jėgos.

6. Ar ne sunaikinti savo armonikėle su tirpiklius,tai galėtų sukelti armonikėle žalą.

Easttop 10 Armonikėle sidabro aukso Armonikėle Diatonic C A B D E F G F# G# A# C# D# BluesHarp Diatone Easttop 10 Armonikėlė

Žymos: 10 skylę armonikėlė, armonikėle, rytų viršuje chromatines, Mėlyna Armonikėlė, skaidrus smuikas, burnos organų, arfa lyra, paprasta chromatines armonikėlė, boca junior, easttop t008k.

Korpuso Medžiaga Metalo
Klavišų skaičių NO
Kilmės KN(Kilmės)
Dugno Plokštė Vario
Tipas Mėlyna Armonikėlė
Tarimo Būdas Diatonic
Tinkamas Amžius 5-100
Modelio Numeris 10 skylių arfa T10
Nendrių Medžiaga Fosforinės Bronzos
Dėžutė medžiaga Derva
Tonas C, A, B, D, E, F,G, F#, G# C#, D# A#
Prekės Pavadinimas SevenAngel
Dangos Medžiaga Sidabrinė
Skaičius įtaisyti gręžtinių angų skersmuo 10

Parašykite savo atsiliepimą!

T10Easttop Armonikėle 10 Skylių harpa gaita de boca Diatonic Bliuzo Arfa Diatone Armonikėle Burną Ogan instrumentos musicais armónica

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai