Hotest ! sėdmenų plėtros mašina/sėdmenų kėlimo mašinos/sėdmenų stiprinimo vakuuminiai kėlimo mašinos užpakalis

Nauja

€150.54

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui

Medžiaga: ABS Plastikas

Spalva: Kaip Nuotraukose

Įtampa:110-240v

Dydis: Apytiksl.27 x 17 x 23cm / 10.6 x 6,6 x 9.0 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl.7050g

Paketų Sąrašo:

1 x Pagrindinis Mašina

6 x krūtys Taurė

2 x Klubo Kėlimo Čempionatas

8 x Medicininė Taurė

9 x metalo Laužą Taurė

2 x Blackhead siurbtuko

2 x Privatus Dalys Taurė

1 x Rinkinys Jungiamieji Vamzdžiai

1 x Vamzdžių Jungtis

1 x Adapteris

1 x Instrukcija

Pastaba:

1. Nevalykite prietaiso naudojant corrosive liquid.

2. Rekomenduojama, kad nėščios moterys ir širdies ligos pacientams išvengti daryti naudoti šį produktą.

3. Saugokite, kad vandens ir kitų skysčių, viduje priemonė.

4. Po naudojant krūties mašina, todėl šiek tiek mėlynės yra normalu.

5. Įsitikinkite, kad prijungti priedai paprastai.Išjunkite maitinimą po naudojimo.

6. Kai dalykas negerai, ar ne išjunkite ir kreipkitės į pardavėją arba gamintoją ne pirmą kartą.

7. Draudžiama ardyti ši mašina be leidimo, ar jums bus atsakingas už savo pasekmes.

8. Kai prietaisas naudojamas 60 minučių, jis turėtų būti sustabdytas 10 minučių išlaikyti stabilaus gyvenimo priemonė.

Funkcijos Ir Teorijos:

1. Neigiamas slėgis: neigiamas slėgis viduje taurės galite padaryti vietos kapiliarus hyperemia, stimuliuoja organus, stiprina ląstelių gyvybingumą, skatina funkcinę veiklą, didinti organizmo atsparumą; mechaninės stimuliacijos neigiamo slėgio gali būti perduodami į centrinę nervų sistemą per reflex kelias.Reguliavimas nervo aktyvumas yra linkęs į pusiausvyrą.Įkvėpimas ir defliacija veiklą, padidinti neigiamą spaudimą, ir nebeliko dingimo, kad vietos poras atidaryti ir uždaryti, skatina odos kvėpavimą, didina deguonies kiekį, absorbcijos, ir paspartinti atliekų šalinimas.Ji turi įtakos klimato atšilimo dienovidinio, skatinti qi ir aktyvinti kraujo apytaką, atveria skrepliai ir atsipalaiduoti glitimo, paskleisti skrepliai, pašalinti skrepliai ir pašalinti blogio.

2. Tolimųjų infraraudonųjų spindulių: šiltas dirgiklius, pagamintas padės plėsti vietos kraujagysles, skatina vietinę kraujotaką, pagerinti medžiagų apykaitą ir audinių mitybą, padidinti laidumą kraujagysles ir ląsteles, stiprina phagocytic talpa reticuloendothelial sistema, ir prisidėti prie mitybos.Absorbcija ir vietos nuodingas išsiuntimo iš šalies.Lygiaverčiai TCM terapija.Jis turi funkcijas, atšilimo ir paskleisti šalčio, reglamentuojantys qi ir aktyvinant kraujotaką, einančios per aktyvus užstato, ir grįžti į yang gelbėjimo bendrauti.Medicinos klinikiniai eksperimentai įrodė, kad toli infraraudonųjų spindulių turėti šiltą funkcija.Asortimentą 6-14 mikronų, jie gali prasiskverbti į žmogaus odos ir poodinio audinio, gilinant dienovidinių ir cirkuliuoja per kraujo apytaką, pagerina ląstelių gyvybingumą, užkirsti kelią vėžiui, išvengti krūties ligų, ir reguliuoti nervų.Sistema, sustiprinti imunitetą ir kiti efektai.

3. Kraujo apytakos: kraujotaką prietaisas prasiskverbia giliai į poodinio audinio septynių milimetrų, kartu su giliai masažas atlikti kraujo dujų srautas, aišku, krūties acini, padaryti nematomas dujų vairuoti matomas kraujas, transporto deguonies ir maistinių medžiagų, į krūties, ir skatinti smegenų, Hipofizės sekrecijos moterų hormonų, stiprinamas jungiamasis audinys, krūtų, skatinti augimą ir vystymąsi iš krūties.Skatina gimdos susitraukimą, sugriežtinti odos elastinių skaidulų, išvengti odos audinio laisvi ir išsibarstę.

4. Aukšto dažnio magnetinio vibracijos masažas: yra didelio dažnio magnetiniai vibracijos prietaiso viduje puodelio, kuris yra naujo tipo grožio priežiūros įranga, kuri sujungia magnetinių taškų masažas ir elektros masažas.Dvigubą poveikį: magnetinio lauko ir vibracijos masažo pagaminti magnetinės vibracijos masažo prietaisas veikia organizmo įtakos dalys, meridian, ar akupunktūra taškų, skatina kraujotaką, pagreitina medžiagų apykaitą, gerina kūno ląstelių gyvybingumą, ir gamina įvairius tikėtiną poveikį.

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga yra aplinkos, saugus, netoksiškas ir nekenkia jūsų odai.

2. Krūtys mašina, tai taip pat limfmazgių detox terapija, kūno masažas mašiną, kuri galėtų expulse toksinus ir išvalyti limfinės sistemos, patikslinkite odos porų, iš naujo kurti odą ir pagerinti mikro-apytaką.

3. Tinka gerinti kraujotaką ir skatinti detoksikacijos virškinimo sistemą.

4. Naudoti įvairioms kūno dalį, siekiant paspartinti riebalų rūgščių transformacijos.Saugiai ir efektyviai pašalinti pernelyg didelį riebalų, sumažinti svorį, plonas iki kūną, pašalinti pernelyg didelį riebalų ant pilvo, pagerinti kojos formos, įmonė iki odos.

5. Ji gali taikyti šveitimas, taškas mušamieji terapija, limfos detoksikacija, gydyti celiulito, pagerinti sėdmenų suprasti, tobula kūno kontūrus.

6. Veiksmingai skatinti gimdos susitraukimo ir pagerinti seksualinės apatijos.

Žymos: kėlimo kolonos, elektros, sėdmenų mašina, asmens užpakalis vakuuminės mašinos, krūties liftas mašina, kėlimo colombien mašinos elektros, sėdmenų, peilis popieriaus, gėlių pleistras, užpakalis shaper, butt lift.

Prašymas Įstaiga
Produkto pavadinimas Krūties/sėdmenų Didinimo Mašina
Prekės Pavadinimas fengxingtimely
Įtampa 110-240V 50/60Hz
Galia 150w
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Stilius Pelninga
Modelio Numeris FX-E29
Pakuotės GW 6.5 Kg
Pakuotės Dydis 58*36*30cm
Puodeliai 29 Puodeliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Hotest ! sėdmenų plėtros mašina/sėdmenų kėlimo mašinos/sėdmenų stiprinimo vakuuminiai kėlimo mašinos užpakalis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai