Puikus Kokybės Merginos Bling Bling Kristalų Sandalai Kaklaraištis-iki Vieno Dirželis Suknelė, Batai Auliukiniai kalnų krištolas Stiletto Kulno Vestuvių Sandalai

Nauja

€46.14

Sveiki atvykę į Mūsų parduotuvę, Mėgautis savo pirkinių

Klientų Pasitenkinimo:

Jei turite klausimų,kviečiame susisiekti su mumis.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame susirūpinimą ir nusivylimą, jums gali tekti ir bus stengiamės išspręsti problemas

Dydis Lentelė:

Produktas pasižymi:

Pastaba: mes paprastai parduokite Europos dydis,galite susisiekti su manimi, prieš jums užsisakyti.

Laivybos laikas : Kinija Paštu(8-26 dienomis, EMS(5-10 dienų),DHL(3-7 darbo dienos),kartais vėluojama kaip keletas priežasčių,prašome susisiekti su manimi ne pirmą kartą.

Mainai

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausias kokybe, kad mes galime.Jei jokių defektų ar kokybės problemos elementus, galite gauti galite siųsti atgal, tai per 5 dienas gaunate su juo originalus condtions dėl keitimo ar grąžinimo, ir po to, kai mes gauti prekes galime išsiųsti naują, už jus, arba grąžinti pinigus.

Tačiau pirkėjas bus atsakingas už tolesnę laivybos mokesčius.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamą grįžtamąjį yra labai svarbu mums.Pls palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekės ir paslaugos.

Jei turite kokių nors problemų su savo prekę ar paslaugą, pls susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums patvirtinti, kad gavo ir palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo!

Žymos: sijonas vestuvių stalo, aukšto kulno, dydis 3, raudona stiletto, želė buff, ausies gs, custom stalo sijonas, ruda kutas, kilimas sienos, lūpų dažai mate, suknelė 202.

Mados Elementas Styginių Granulių
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Pamušalas Sintetinis
Elemento Tipas Sandalai
Modelio Numeris D134
Kulno Tipas Ploni Kulniukai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Padas Medžiaga Guma
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas Linamong
Batviršio Medžiaga PU
Sandalas Tipas Pagrindinis
Proga Šalis
Vidpadžio Medžiaga Kiaulių Padalinti

Parašykite savo atsiliepimą!

Puikus Kokybės Merginos Bling Bling Kristalų Sandalai Kaklaraištis-iki Vieno Dirželis Suknelė, Batai Auliukiniai kalnų krištolas Stiletto Kulno Vestuvių Sandalai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai