Naminių Kačių Vėjo Malūno Ratas, Katė Žaislas Katė Interaktyvus Žaislas Augintiniui Suktuko Katžolių Žaislas Augintiniui Elektros Sukasi Šviesos Katė Vėjo Malūnas Žaislas

Nauja

€5.32

Aprašymas

Šis elementas yra gerai pagaminti aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.Puikiai tinka pet kramtymas, kramtomosios, ir žaisti.Kačių žaislai suteiks daug džiaugsmo ir energijos jūsų augintiniai ir gyvūnai bus daugiau apsukrus ir energingi.Siurbtuko bazė gali būti čiulpti ant grindų, ant langų ir durų, po stalu, kur tik norite, čiulpia.

Savybės

- Spalva: Šviesiai Žalia.

- Medžiaga: Plastikas.

- Dydis: Apie 14.50X6.50X5.00cm/5.70X2.55X1.97inch.

- Be to, ji mažina vienišumo ir spaudai kačių streso, pirmasis pasirinkimas kačių mėgėjams.

- Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko medžiagų, saugus ir patvarus naudoti.

- Kačiukas žaislas yra skirtas plaukų ir veido patrinkite šepečiu viduryje, Ji taip pat gali būti naudojamas kaip katės dantų šepetėlį.Tai yra self-viliojimo įrankį ir tai bus komfortą jūsų katė, o žaisti.

- Stipri siurbimo.Galite klijuoti šis žaislas bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, stiklo, vonios, plytelių, padengtas medienos, veidrodžiai, plastikas žiūrėti jūsų katė žaisti.

- Katė žaislas yra pagamintas iš saugaus ir minkštos medžiagos.Vidurinė dalis yra plaukų ir veido trina prietaiso, kuris gali būti savarankiškai viliojimo priemonė katėms", kuri yra sukurta pagal katės būdą.

Pakavimo sąrašas

1 x Katė Ratas Žaislas

Žymos: ratas katė, sr2ez, disney naujagimis, katžolių, katė windmil, fidget suktuko, katė žaislas interaktyvus elektros sukasi, vėjo malūnas katė, Katė, w vėjo malūnas.

Žaislai Tipas Kamuoliai
Funkcijos 1 Naminių Kačių Vėjo Malūno Ratas, Katė Žaislas
Funkcijos 2 Katė Interaktyvus Žaislas Augintiniui Suktuko Katžolių Žaislas
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Plastikiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Naminių Kačių Vėjo Malūno Ratas, Katė Žaislas Katė Interaktyvus Žaislas Augintiniui Suktuko Katžolių Žaislas Augintiniui Elektros Sukasi Šviesos Katė Vėjo Malūnas Žaislas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai