5050 LED Automobilių Koja Aplinkos Šviesos Lempa Su USB Belaidžio Nuotolinio Muzikos Kontrolės Kelių Rūšių Automobilių Interjero Dekoratyvinis Apšvietimas

Nauja

€5.49

Aprašymas:

Produkto privalumai

Pagerinta dviguba linija dizainas: ilgesnis laidas visų automobilių modeliai.Su stipriais klijais ant nugaros juostos, dvi eilutės prisijungti keturi šviesos juostos, panaikinant būtinybę įdiegti stogo lempos, kad būtų lengviau įdiegti ir slėpti, išlaikyti jūsų automobilis švarus ir tvarkingas.

Gerinti dizaino USB lizdas: dizainas USB lizdas yra labiau diversifikuota, kuris gali būti naudojamas automobilių, kompiuterių, TELEVIZIJOS, įkroviklio lizdas ir kt.Ir yra tik vienas cigarečių degiklio lizdą automobilyje.Jei ji yra okupuota šviesos juosta lizdą, tai yra labai nepatogu.Dizainas USB lizdas yra patogiau ir plačiai naudojami, ir nėra reikalo nerimauti dėl nepakankamo lizdą.

Gerinti kokybę ir išvaizdą šviesos juosta: lyginant su tradiciniais LED šviesos juostelės, išvaizda yra labiau rafinuotas, subtilus, lengvas ir plonas.Su 6mm-ultra plonas šviesos kūnas yra labiau tinka originalios automobilių.PC dulkinimo umbra, saugi ir aplinkos apsaugą, kad taikymo sritis švitinimo plačiau, šviesa yra švelni, ne apakinti, apsaugoti vairavimo saugumui, venkite stiprių šviesos pareikšti nepatogumų vaikai.

Pagerėjo valdiklio schema: palyginti su tradicinėmis valdytojas, mes imtis projektavimo ir suvirinimo metodą, duomenų valdytojo ir lizdas, kaip visuma, kad būtų išvengta žalos, iš įvesties galia, kurią sukelia dažnas prijungti ir ištraukti.Įmontuotas nuotolinio paraiškos gavimo chip nebūtinai turi būti suderinti, ir tai yra patogiau slėpti ir tinka originalios automobilių, todėl, kad jūsų automobilis gali būti švari ir tvarkinga.

Daugiau patogus ir paprastas valdymo būdas: pamiršti nuotolinio valdymo pulto, lengva prarasti, mes teikiame patogiau ir mados programa "happylighting" norėdami kontroliuoti šviesos, mėgautis keisti spalvos, ryškumas, pritaikymas ir muzikos režimą.Galite įterpti valdiklį prie artimiausio mazgo netoliese saugaus vairavimo.

Specialių muzikos režimas: integruota aukšto jautrumo mikrofonas, šviesos ir spalvų automatiškai nustatyti aplinkos triukšmas, ir tada šviesa pakeis spalvą pagal muzikos ritmą, siekiant padidinti saugumą važiavimo dieną, ir naktį.

Įvairių spalvų variantai: įrengtas su RGB automobilių LED juostelės, daugiau nei 16 milijonų spalvų ir tonų pasirinkti, galite sukurti savo unikalų spalvų, kaip puikiai papildyti, atnaujinti jūsų automobilis.

Naudojimo sauga: darbo įtampos transporto priemonės LED šviesos juosta yra 5V, kuris yra varomas transporto priemonių kroviklis.Valdymo blokas turi trumpojo jungimo apsauga ir saugojimo funkcijas.Aplinkos apsaugos, saugos, labai mažai šilumos, siekiant užtikrinti vaikų saugumą.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Y16 app + balso kontrolė

Medžiaga: PC + ABS

Įtampa: USB 5V

Numeris šviesos barai: 4

Led kiekis: 48LED

Led tipas: 5050smd

Šviesos spalva: spalvinga

Galia: 10W

Kabelio ilgis: 1 m * 2 + 1,8 m * 2

Grynasis svoris: 175g

Sertifikatas: CE / RoHS / FCC / PSE / UL / Bandymo Ataskaita

Spinduliavimo kampas: 180 laipsnių plataus kampo švitinimo

Tinka transliavimo stotis: su USB kištukas, automobilinis įkroviklis, maitinimo, nereikia keisti grandinę.

Naudojimas: automobilių, TV foną, kompiuterių priimančiosios, naktiniai apdailos ir kt

Pakuotė:

Rinkinys 48LED atmosfera lempos

Žymos: automobilių koja led, lempa led, smart žiūrėti, atmosfera led, led juostos, automobilio led, usb lempa, aplinkos, automobilių lempos, automobilio muzikos ritmą lempos.

Sertifikavimo CE
Atmosfera Lempos balso kontrolės lemputė
48 led Dekoratyvinės Lempos APP + USB balso kontrolė
5050SMD 180 laipsnių plataus kampo švitinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Atmosfera Lempos

Parašykite savo atsiliepimą!

5050 LED Automobilių Koja Aplinkos Šviesos Lempa Su USB Belaidžio Nuotolinio Muzikos Kontrolės Kelių Rūšių Automobilių Interjero Dekoratyvinis Apšvietimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai