Justcook 26/28 CM Kepimo Keramikos Keptuvės, Kiaušiniai, Makaronai tefloninė Keptuvė Virtuvės maisto ruošimo Priemonės Dujų Viryklė

Nauja

€26.70

> Geras pagalbininkas jums, kad kepti maisto > Ideali virti kiaušiniai ir mini blynai > Puikus virimo įdomus maistas vaikams > Nėra dūmų nonstick > Pageidautina naudoti su medine mentele, plaunamas medvilnės indų.Nereikia nuplauti metalo medžiagos teptuku, kitaip bus pašalinti non-stick danga.

Prekės JUSTCOOK Serijos numeris JSHS-NI3326J,JSHS-NI3328J Spalva Pilka,Geltona Svoris 0.676 kg/0.707 kg (Be pakuotės) Dydis Kaip vaizdas Medžiaga Aliuminio lydinys,Bakelite

> Jeigu tu negali patikrinti, iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes.

>Mes priimame Alipay tik.

>WORLDWIDESHIPPING. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

>Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. >Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

>Produktų, tokių kaip faktinio prekės ir nuotraukos gali būti subtilūs skirtumai.

>PASLAUGOS, TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

>Jei nebuvo gauta jūsų siunta , prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

> Pageidaujamą Pristatymo Laiką:

>Visos grąžinamos prekės TURI Būti originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

>Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

>Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama

>Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

>Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

>Mes nuolat teikti produktus su aukštos kokybės tinkama kaina.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo.

>Pranešimai yra vertinama labai palankiai.Ir jūsų pranešimą bus atsakyta per 24 valandas.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

Žymos: fri visos, lauko viryklė, ul kepimo, ketaus puodą, aukso karoliai hamsa, virėjas įrankis, virtuvės įrankis, escurreplatos cocina, modelis virimo puodą, ne klijuoti wok.

Tipas Keptuvės
Kilmės KN(Kilmės)
Puodą Padengti Tipas Be Puodo Dangtis
Funkcija Eco-Friendly
Wok tipo Non-stick
Metalo Tipas Aliuminio Lydinys
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Modelio Numeris JSHS-NI3326J
Prekės Pavadinimas Justcook
Keptuvės Tipas Griddles & Grill Keptuvės
Taikoma Viryklė Dujų Viryklė

Parašykite savo atsiliepimą!

Justcook 26/28 CM Kepimo Keramikos Keptuvės, Kiaušiniai, Makaronai tefloninė Keptuvė Virtuvės maisto ruošimo Priemonės Dujų Viryklė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai