Žydros spalvos Gėlių Dušo Uždanga Vonios kambarys Su 12 Kabliukų Poliesterio Audinio Skalbti Mašinoje Vandeniui Vonios Užuolaidos Ekranas

Nauja

€12.00

Poliesteris KOKYBĖS, PAGAMINTI Pagaminti iš vandeniui atsparaus poliesterio, tampri.Suteikia privatumo ir dekoratyvinis apeliacinį skundą, naudoti su arba be užuolaidų sluoksniu.LIETPALTIS VANDENIUI TECHNOLOGIJA - Didihou dušo užuolaidos yra vandenį atstumiantis.Jame lietpaltis vandeniui technologiją, kuri leido vanduo lengvai slydimo išjungti ir atsispirti mirkymas, dirba puikiai, be įdėklo.LENGVA VALYTI - Po naudojimo nuvalykite drėgnu skudurėliu padidinti gyvenimo dušo užuolaidos.

UNIKALUS DIZAINERIO KŪRINYS su IŠSKIRTINĮ FUNKCIJŲ-Ne bendrą įprasta dušo užuolaidos jūs galite rasti bet kur.Juokinga modelis dušo užuolaidos priėmė skaitmeninės spaudos technologijos, aukštos raiškos vaizdo ir ryškios spalvos pritraukia daugelio žmonių akis.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: 100% Poliesterio Audinio Funkcijas: Vandens repelentas, nr. spalvos blukimas Dydis: 180x180CM/180x200CM

Pakuotė: 1 x Dušo Užuolaidos, 12 x Plastikiniai Kabliukai

Savybės:

1.Būtina turėti Dušo Užuolaidos

Ryškia spalva ir rustykalnym išvaizdą lengva suderinti visų stilių vonios kambarys.

2.Ryškia Spalva Priežiūros Instrukcijos: Mašina skalbti šaltame vandenyje su švelnia valymo priemone ir pakabinti džiūti.Galėtų būti ir geriau nuvalyti su servetėle po dušu, mažai geležies; Nereikia baliklių ar būgniniai sausas.Spalva liks gražus ir energingas metų. 3.Aukštos raiškos Skaitmeninis Spausdinimas Skleisti oro elegancija į vonios kambarys, miegamasis ir svetainė ir kt. 4.Didžiosios Medžiagos: 100% Poliesterio Audinio Suteikia privatumo ir dekoratyvinis apeliacinį skundą, naudoti su arba be užuolaidų sluoksniu. 5.Atsparus vandeniui Tekstūros Vandens lašai karoliukai ne taip, kaip sėkla perlai sukti ant lotoso lapai, jūsų namuose bus švarus ir gaivus, šis atsparus vandeniui dušo uždanga nuo Didihou.Be to, ši dušo užuolaidos yra švarus ir techninės priežiūros lengviau. 6.12 Rūdžių įrodymas, Metalo Grommets dušo užuolaidų priemonių 180x180CM/180x200CM plačios visišką aprėptį.Kartu jos sustiprinta viršutinė antraštė, užuolaidos suteikia 12 rūdžių atsparaus metalo grommets, kad bus apgyvendinti komplekte dušo kabliukai arba kitų dekoratyvinių kabliukų.Metalo grommets skatinti lengviau kabinti ir ilgalaikį stiprumą.

Žymos: artifici gėlių, dušo užuolaida, užuolaidų aukso, audinio dušo užuolaidos chic, miršta užuolaidos, mėlynos užuolaidos turque, 108 mala, uždangą gyventi kambarys, vonia ir sauna, gėlių led.

Features2 Kvėpuojantis audinys
Features3 Rūdžių Atsparia Kabliukai
Features4 Rūdžių įrodymas, Metalo Sagtis
Medžiaga Poliesteris
Features6 Atsparus vandeniui ir Greitai džiūstantys
Features5 Sunkiųjų Švino Vielos
modelis scenic
Kilmės KN(Kilmės)
Features1 Žalia Dizaino Idėja
Modelio Numeris JF028RAS
Stilius Modernus
Funkcija Eco-Friendly

Parašykite savo atsiliepimą!

Žydros spalvos Gėlių Dušo Uždanga Vonios kambarys Su 12 Kabliukų Poliesterio Audinio Skalbti Mašinoje Vandeniui Vonios Užuolaidos Ekranas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai