Topfinel Kryklė, Geometrinis Pagalvėlių Apvalkalus Medvilnės Skalbiniai Mesti Užvalkalai už Sofos, Kėdės, Lovos, Skandinaviško Stiliaus Namų dekoro

Nauja

€2.90

TOPFINEL dekoratyvinis užvalkalas suprojektuoti, kad tilptų baldus jūsų namuose, žinoma, taip pat tinka savo gyvenimo, todėl naują švelnumo baldai, patogiau.Lengva valyti ir patvarus pakankamai.

Mūsų pagalvių užvalkalai yra pagaminti šiek tiek mažesnis nei pagalvės dydis.Tai užtikrina, kad gausite stora tinka.

Skalbimo instrukcijos

Skalbimo mašinų pritarta.

Tik oras sausas — ne sausas, švarus

Nuplaukite su šaltu vandeniu ir švelniu plovikliu.

• Spalva: Žalia

• Stilius: Užtrauktukas uždarymo

• Medžiaga: Patvarus medvilnės, lino audinys

• Dydis: 30 cm*50 cm / 45 cm * 45 cm / 40 cm * 40 cm / 50 cm * 50 cm

• Kokybė: Atsparus blukimas

• Modelis: Vienoje pusėje geometriniais

• Pozicija: vidaus / lauko darbams.

• Dėmesio: Pagalvės neįskaičiuotos.tik pagalves Mokėjimo

100% apmokėjimas iki pristatymo, prašome įsitikinkite, kad jūs turite palikti visą teisingą informaciją, apima vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerį, prekės bus išsiųstos nurodytu adresu, kad jums liko užsakyti, ir ldquoP.O.boxrdquo yra draudžiama adresą.

Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, kurios yra saugumo kelią jums.Jei norite atsiskaityti kitais būdais, prašome susisiekti su mumis.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis (išskyrus nemokamas pristatymas).

Pristatymas

Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Atsiliepimų Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: l sofos pagalvę, stačiakampio formos dekoratyvinės pagalvėlės, namų, kėdė padengti, kustuv pagalvę padengti, vaza dekoras namuose, suknelė kryklė, patalynės komplektas žalvaris, topfinel pagalvė, pagalvė.

Dydis 45cmx45cm (18x18in) Square
Rinkinys Tipas No
Technics Audiniai
Modelio Tipas GEOMETRINIO
spalva arbata
modelis Ranka, Nicole, Rodyklių, Ardo, Quatrefoil, "Chevron"
Dėmesio Šis sąrašas yra PADENGTI tik
Formos Aikštė
Modelio Numeris KD008
Prekės Pavadinimas Topfinel
Medžiaga Lino / Medvilnės
Naudoti Namai, Viešbutis, Automobilių Sėdynės, Dekoratyvinė, Kėdės,Patalynė,Lauko,Vestuvės
Stilius Paprastas

Parašykite savo atsiliepimą!

Topfinel Kryklė, Geometrinis Pagalvėlių Apvalkalus Medvilnės Skalbiniai Mesti Užvalkalai už Sofos, Kėdės, Lovos, Skandinaviško Stiliaus Namų dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai