LED Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Žvaigždžių Projektorius Su Nuotolinio Valdymo Naktį Žibintai Žvaigždėtas Dangus Vaikams Miegamasis Lempos Žvaigždžių Projektorius

Nauja

€21.36

Kulka taškų:

[27 žvaigždėtas dangus režimai]: Mėgaukitės neribotam laikui įdomus pagal skirtingus žvaigždėtą dangų!Žvaigždėtas dangaus projektorius turi iš viso 27 žvaigždėtą dangų rūšių ir 17 įvairių šviesos, automobiliai, ritmų ir mirksi, gali būti derinamos.Galite pasirinkti norimą režimą pagal savo nuotaiką.

[Reguliuojamas greitis]: galite nustatyti ryškumą ir greitis žvaigždžių projektoriumi, taip pat reikia scenos.Mažas ryškumas šviesos gali padėti jums užmigti ir sukurti atmosferą.Galite naudoti aukšto ryškumo šviesos šalims ir žaidimai.

[Nuotolinis valdymas, valdymas balsu]: veikimo efektas puikus!Šviesos ir muzikos yra per 10m ankstesnių nuotolinio valdymo pultu.Jūs galite mirti nuo šviečiamojo žvaigždėtas dangaus projektorius, kuris yra padidinti kalbą. (Padaryti garso, bakstelėkite pagal ploti arba kitomis priemonėmis, ir tada leiskite eiti) Keisti, žvaigždės su savo balso. )

["Bluetooth" ir TF kortelę žaidėjas]: Jūs galite mėgautis žvaigždžių ir muzikos tuo pačiu metu.Jūs turite du pasirinkimus ir klausytis muzikos: išjunkite "Bluetooth", ir daugiau tradicinių TF kortelę.Reguliuoti spausdami mygtukus arba nuotolinio valdymo pultu.

[Įvairios taikymo scenarijų]: galite naudoti žvaigždėtas dangaus projektorius patirti realesnis žvaigždėto dangaus efektą.Naktį šviesos, žvaigždėtas dangaus projektorius gali būti naudojamas ir vaikams, ir suaugusiems: miegamasis apdaila, gyvenamasis kambarys, gimtadienio, vestuvių, dovana, staliukas, naktinis žibintas, DJ ir kitos scenos.

Aprašymai:

Įėjimo įtampa: 5V

Produkto galia: LED + lazeris raudonas ir žalias

Maitinimo režimas: USB kabelis, maitinimo šaltinis

Muzikos režimas: Bluetooth/TF kortelė

Bluetooth numeris: DQ-M2

Dėžutės dydis: 15x14x11cm

Pakuotė:

1*Lempa kūno

1*Nuotolinio valdymo

1*USB duomenų kabelis Android

1*Instrukcija

Žymos: ryškios dangaus projektorius, Nuotrauka, dahua žvaigždės, projektorius dangus, klijai dangus, mielas projektorius, miegamasis furnitur, galaxi projektorius, miegamasis led siena, starlight ip.

Produkto Galia LED + lazeris raudonas ir žalias
Maitinimo režimas USB kabelis, maitinimo šaltinis
Funkcija 5 galaxy projektorius Naktį žibintai
Funkcija LED Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Žvaigždės
Funkcija 1 Dangaus Žvaigždžių Projektorius
Formos ROUND
Prekės Pavadinimas Nemobub
Yra Baterijomis Taip
2 funkcija Projektorius Žvaigždės
Galia 0-5W
3 funkcija naktį šviesos, žvaigždėtas dangus
Yra Baterijų Reikia Taip
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris LED Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Žvaigždės
Naudojimas Atostogų
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Įtampa 5V
Baterijos Tipas Kita
4 funkcija naktį žibintai
Yra Lemputės Įtraukti No
Sertifikavimo ROHS
Yra Protingas Prietaisas No
"Bluetooth" numeris DQ-M2
Tipas Atmosfera
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis DC
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Muzikos režimą "Bluetooth" /TF kortelė

Parašykite savo atsiliepimą!

LED Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Žvaigždžių Projektorius Su Nuotolinio Valdymo Naktį Žibintai Žvaigždėtas Dangus Vaikams Miegamasis Lempos Žvaigždžių Projektorius

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai