KN Sveikatos, Maisto Klasės, Lipazė Lipolitinius Fermentus 100,000 Fermento Jėga, 100g

Nauja

€13.48

[Pavadinimas Anglų Kalba] Lūpų Dažai

[Kiti Pavadinimai] Lipazė, Lipolylase, Lipolylase, Lipolylase

[Taikomos Sąlygos] 1. Optimalus PH: 6.5-10.5 2. Optimali Temperatūra: 15-40 ℃

[Produkto Charakteristikų] Balti Arba Gelsvi Milteliai

Savybės

Taikoma PH Diapazonas Yra 3.6-6.5, ir Optimalų PH 6.0. Temperatūra Yra 30-55 ℃, Optimali Temperatūra Buvo 40 ℃.

Lipazė Reiškia Hydrolytic Fermentų, Kurie Gali Hydrolyze Riebalus į Riebalų Rūgštys, Digliceridai, Monogliceridų bei Riebiųjų.Fermentas Yra Būdingas Platus PH, nuo Rūgštinės Neutralaus į Šarminės (Ph6.5-10.5), Tiek Α Obligacijų ir Β Obligacijų Tepalas Gali Būti Catalysed be Konkrečių Veiksmų Svetainę, ir Hidrolizės Produktas Gali Gauti Daugiau Diglyceride ir Monoglyceride; dėl Šių Unikalių Privalumų, Lipazė Gali Būti Taikomas Miltų, Alkoholio, Alaus, Sveikatos, Maisto produktų Aromatą Didinimo, Farmacijos, Maisto Žaliavų Gamybą, riebalų šalinimas, Kosmetika, Pašarų papildais, Plovikliai, Odos Priėmimo, Popieriaus, Verpti Vilnoniai, valymo ir Kitose Srityse.Prašymas

1. Maisto Pramonė: Jis Turi Gerą Emulsification Rezultatus.Stiprinti Seitan Tinklą, Didinti Stabilumą ir Atsparumą Rauginama Tešla, Pagerinti Stiprumo Virimo Kokybę ir Padidinti Produktų kiekį.Ji Balinimo Efekto ir Pagerina Odos Kokybę ir Vidaus Spalva Virtos Duonos Gaminiai.Ji Gali Pagerinti Vidinę Organizacijos Struktūrą, Virtos Duonos Gaminiai, Pagerinti Išvaizdą ir Tekstūrą, ir Pagerinti Skonį.Išplėsti Tinkamumo laikas Produktas, ir Vėl-Garuose Poveikis Yra Gera.Rekomenduojamas Naudojimas Yra 1.0-3.0 G/100 Miltai (10-30ppm).

2. Pašarų Pramonė:

Pridėti Šį Fermento Pašaruose Gali Išleisti, Trumpos Grandinės Riebalų Rūgščių, Pagerinti Energijos Panaudojimo Normą, Aliejus ir Riebalai, Žaliavas Pašarų gamybai, Padidinti ir Pagerinti Skonio ir Aromato Pašarų, ir Pagerinti Apetitą Gyvulių.Rekomenduojamas Naudojimo Kiekis Yra 0,1 promilės -1 promilės Žaliavų ‰.

3. Odos Pramonė:

Vienas iš Pagrindinių Komponentų Fermento Preparatas, skirtas Odos, Todėl Yra taip Pat Svarbi Medžiaga Gaminant Aukštos kokybės Odos.Ji Gali Būti Naudojama Bendrojo Paruošimo Procesą prieš Deginimosi; Jis Tinka Visų Rūšių Perdirbimo Įranga, Tokia kaip Būgnas, Irklas-Vartytuvas, Baseinas ir Kt.; Jis Gali Būti Naudojamas Procesą, Pakrovimas, Pelenai Pakrovimas, Pelenų Šalinimo/Mažinimas, riebalų šalinimas ir Kt.Įvairių Žaliavų Odos.

Dozavimas Odos Sprendimus: Kai Temperatūra Yra 25-55 ℃, PH6-11 Sąlygomis Naudojamos Kartu su Proteazė, ir Lipazė Paprastai sudaro 10% Visos Sumos Fermentinio Preparato.

Saugojimo Pakuotė

Vengti Tiesioginių Saulės spindulių ir laikykite Vėsioje ir Sausoje Vietoje.Lipazė, kurių Sudėtyje yra daug Veikliosios Medžiagos, Žemos Temperatūros (25 ℃, bet Ne Šaldyti) Laikymo metu, Kurios Veikla Gali Būti saugomi Ilgą Laiką,

Temperatūra 25 ℃, į Ataskaitą generalinei Asamblėjai Kas Tris Mėnesius Fermento Aktyvumo Netekimas Skystis Yra Mažiau kaip 5 Tūrio%, Kietojo Yra Mažesnis nei 1 Wt%.

Taikymo Srityje Lipazė:

1. Miltų Pramonė: Jis Yra Vienas iš Pageidaujamo Fermentų Preparatai Atitinka Funkcinius Reikalavimus, Įvairių Miltų gerinančios medžiagos.Ji Atlieka Unikalų ir Akivaizdus Vaidmenį Specialių Miltų, Tokių kaip Duona, Miltai, Virtos Duona, Miltai ir Makaronai, Miltai.

2. Maisto Aromatas Enhancement: Per Irimą Riebalų Rūgščių Žaliavų, Ji Paverčiama Medžiagų, Ypatingą Aromatą Padidinti Skonio Produktų.Pavyzdžiui, Alkoholiniai gėrimai, Geltonos spalvos Vynas, Vaisių Vynas, Fermentacijos, Pieno Aromatas Didinimo.

3. Jis Naudojamas Hidrolizė, Arba Skilimo Tepalas Biologinių Fermentacija ir Augalų ir Gyvūnų Riebalai Ekstraktas Procesą.

4. Taikymo Popieriaus gamybos Pramonėje: Ji Turi Nepaprastą Poveikį, Įveikiant Žemės Plaušienos Pinus Massoniana Pikis Problemų, Balinimas Priedų, Dažų Šalinimo Atliekos, Popieriaus Plaušienos, Valymas, Popieriaus gamybos Meshy Antklodė ir nuotekų Valymo Popieriaus Malūnas ir Kt.

5. Jis Gali Katalizinio Hydrolyze Riebalus į Glicerolį ir Riebalų Rūgštis, ir taip Pat Gali Katalizuoti Esterių Sintezė ir Esteris Mainų Reakcijos.Ji Turi Privalumų, Didelio Efektyvumo, Lengvo Sąlygos, Jokių Toksinių ir Šalutinis Poveikis ir Kt.

Žymos: susprogdinti lėlės, blizgučiai hairbrush, susprogdinti lėlės lytis, šepetys plaukų vaikas, nvidia geforc, kūno želė, purškimo kelionės, starteris kultūros sūris, "nvidia tesla, kortelės grafinis.

Sertifikavimo ce
Prekės Pavadinimas KN Sveikatos
Gamintojas Zhejiang Yinuo Biologinių Technology Co., Ltd.
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pakuotė Maišelis Pakuotės
Tinkamumo Laikas 540 dienų
Kilmės KN(Kilmės)
Mokestis Vienetas Krepšiai
Svoris 0.1
pardavėjas Qihe Blue Moon E-Komercijos Co., Ltd.
Lytis Unisex

Parašykite savo atsiliepimą!

KN Sveikatos, Maisto Klasės, Lipazė Lipolitinius Fermentus 100,000 Fermento Jėga, 100g

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai