S061 Didelis Lietus Pistoletas Laistymo Purkštuvas Vandens Laistymo Sistema Purškimo Spindulys 31-62M Toli Diapazonas

Nauja

€267.38

Pakavimo sąrašas: 1pcs Purškimo Pistoletas, kaip toliau TIK. (24 ARBA 43 angel variantas) Pastaba: visi kiti straipsniai, nuotraukos ir video yra tik pavyzdys.Aprašymas: 2 Colių Lietaus Ginklą Purkštuvų Žemės Ūkio Drėkinimo

Produkto Pavadinimas

2 colių lietaus ginklą purkštuvų

Tipas 360 pavara purkštuvų

Medžiaga

Metalo Ir Armuoto Plastiko

Antgalis

16mm,18mm,20mm,22mm,24mm,26mm,28mm,30mm availbe

(Numatytasis 4pcs antgaliai pakuotėje: 18mm, 20mm, 22mm, 24mm)

Spaudimas

3-9 Bar

Purškimo Diapazonas

Gali pasiekti daugiau nei 55 metrų

Srautas

Informacija ir dizainas:

Ji gali veiksmingai sumažinti dulkių, ir žymiai sumažinti KD2.5.

Šis produktas yra įrengta įvairių kalibro antgaliai, kuri gali pasiekti srautai iš 23m3/h -93m3/h, darbo slėgis 0,3 MPa-0.9 Mpa ir įvairių 31-65m, tinka įvairių dirvožemio, topografija, žemės ūkio ir aplinkos apsaugos poreikių.

Dirbtuvės ir Paroda rodyti: Prašymą, kaip parodyta toliau: FS50L purkštuvas purškimo pistoletas yra tinkamas ir žemės ūkio naudmenų drėkinimo ir pramonės ir kasybos dulkių šalinimas.Į FSN-50 purkštuvų gali būti naudojamas dideliems ir vidutinio ritės, purkštuvai, taip pat didelis žymiklį purkštuvus.Didelio ploto drėkinimo projektai, vandens purškimo ir dulkių pašalinimas iš galvijų paskirstymo įmonės, laistymo stadionams, dulkių mažinimo pramonės įmonėms, pvz., elektrinės, uostų, terminalų, geležinkelio krovinių perkrovimo stotis, akmens anglių, kokso gamyklose ir pan.

Installilation: 1. Suvirinimo antbriaunio aukštis į viršų vamzdžių, kad jūs esate pasirengęs ir vietoje gumos lakšto viduryje. 2, įdėkite purškimo pistoletas viršuje, naudoti varžtus pro varžtų skyles tarp flanšas, veržlė gali būti nustatytas.Pastaba: Kai veržiant varžtus, jėga turi būti net, nes kitaip nelygios jėgos gali sukelti įtrūkimai ir aliuminio lydinių jungės tuo purškimo pistoletas bazę.Atsargumo priemonės 1. Sukimosi greitis purškimo pistoletas yra susijęs su slėgio ir srauto.Didesnio slėgio ir srauto greitis, tuo greičiau sukimosi greitis. 2. Kai purškimo pistoletas yra darbo, nedarykite jokių reguliavimo ir kontrolės, prašome laikyti atokiau nuo purškimo asortimentą; 3. Negalima purkšti purkštuvu dėl perdavimo linijų, pastatų ir pan. 4. Patvirtinti, kad nėra žmonių ar gyvūnų purškimo asortimentą purškimo pistoletas. 5. Kai nenaudojate, jį ilgą laiką, paviršiaus masto turėtų būti išvalyta ir saugoma dėžutę. 6. Nepakankamas asortimentą, didinti darbo slėgio ir srauto.

Žymos: vandens oriniams, vandens sistemos aplinka, dujų, vandens pistoletas, siurblys vandens, purškimo vandens purkštuvas, vandens purkštuvas, sodo purkštuvas, big gun, fogger sistema, sulankstomas vandens purkštuvas.

Medžiaga Metalo
Darbinis Slėgis 3-9bar
Garantija vienerių metų
Prašymas Žemės Ūkio Drėkinimo, Pramonės Išvalymas, Kasybos Pramonės
Metalo Tipas Nerūdijančio Plieno
kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
Funkcija Reguliuojamas Purškimo Modelius
Prisijungti Dydis 2" Flanšo
Purkštuvų Tipas 360 Pavara
Produkto pavadinimas Purškimo pistoletas
Purškimo skersmuo 130m
Purškimo spindulys 31-62M
Našumas 100000PC/Mėn.
Purškimo Intensyvumas/Kritulių Kiekis 5.5-9.0 mm/h
Sodo Vandens Pistoletas Tipo Ietys
Galima antgalis 16mm, 18mm......28mm, 30mm
Srauto Apimtis 23-93 m3/h
Modelio Numeris FS50L
Purkštuvo Tipas siurblys
angel 24 laipsnis arba laipsnį 43
Tipas Purkštuvai

Parašykite savo atsiliepimą!

S061 Didelis Lietus Pistoletas Laistymo Purkštuvas Vandens Laistymo Sistema Purškimo Spindulys 31-62M Toli Diapazonas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai