Kada NORS Elektrinis Dviratis KT Valdytojas 36V/48V 15A 17A 22A KunTeng Kontrolierius Pasukti Akceleratoriaus Su skystųjų KRISTALŲ Baterija, Ekranas Ebike

Nauja

€23.57

Pranešimai:

1. KT Valdytojas taikoma tik KT sistema, patikrinkite, ar naudojate KT sistema, pvz., KT ekranas.Atsparus vandeniui jungtis yra ypatinga, kad aš negaliu pažadėti jums, jis gali suderinami 100% (nes linijos sequance).Tačiau dauguma gali juo naudotis, jei jūs kruopščiai patikrinti.Prašome patikrinti savo transporto kabelį, jei ji yra Julet ar Higo 9pin vandeniui plug(yra kai kurios raidės ant jungties ).Julet yra geriau.Bet 250W 350W 500W.Higo yra taip pat GERAI.

2,Jei jūsų ebrake droselio ekranas ir PAS šviesa yra visų vandeniui jungtys.Prašome įsitikinti, kad prekės ženklas savo laidą.Mūsų yra Julet.YLS taip pat gali būti suderinami.Bet HIGO gali/'t būti suderinami.Prašome patikrinti, ar prieš jį užsisakyti.

SM valdiklio Tipas : 36/48V 15A 17A 22A valdytojas Squarewave Gamintojas : KT Spalva : Silve Mosfet : 15A 17A 6 Mosfet / 22A 9 Mosfet Vardinė įtampa : DC36V/48V Stabdžių įėjimas : Žemo Lygio Žemos įtampos apsauga : DC30/40±0.5 V Kabelio ilgis : apie 10-13cm Svoris : 200g-250g

FUNKCIJA & PLUG

variklis (9pin Julet vandeniui plug )

galia (raudona-juoda Anderson PP30 plug)

ebike twist-droselis su skystųjų KRISTALŲ baterija, ekranas(6pin SM plug)

ebrake (3pin SM kištukas ) *2

PAS (3pin SM plug)

SM bendras varikliu (3-žalia-geltona-mėlyna kulka + 6pin SM plug ) maitinimo (raudona-juoda kulka plug) ebike pasukti akceleratoriaus su skystųjų KRISTALŲ baterija, ekranas (3pin SM plug) ebrake (3pin SM kištukas ) *2 PAS (3pin SM plug)

Mūsų Įmonė Specializuojasi Dviračiai, E-dviratis, Reikmenys, inventorius Pramonės 8 metus, Su Profesionalių Techninių specialistų Komanda, Ir Mūsų Pačių Gamykloje ir Aukščiausios Pardavimų grupėms.Kurti Elektrinių Dviračių Pramonės ir Žmonių Naudojasi Žirgais, Mūsų Produktus ir Mūsų Paslaugos yra visame Pasaulyje.Mes Turime Puikią Komandą Ekspertų, Inžinierių, Gali Suteikti Jums Aukštos Kokybės Elektriniai Dviračiai ir Priedai Produktus.Sveiki atvykę į Mūsų Įmonės Aplankyti Ir Pirkimų, yra Paklausa ir Problemų, Prašome nedvejodami Susisiekite Su Mumis.

GARANTIJA

Dalys:3 mėnesius

Remiantis įsigyti data:nemokamas remontas.Pirkėjas moka už grąžinti pašto ir išsiųsti pašto.

EXPRESS

Paprastai, mes išsiųsti prekes, pavyzdžiui, laivybos metodą pasirinkti.Bet kartais mes gali keisti laivybos metodą,taip pat greitai, kaip jums pasirinkti.Prašome suprasti.

SISTEMA RUNGTYNĖS

Prieš pateikdami užsakymą, apie valdytojas arba ekrane.Susisiekite su mumis, be abejo, ir siųsti man savo seną konvertavimo sistemos nuotraukos .Nes kai kurios yra tokios pačios išvaizdos, bet turi skirtingus komunikacijos protokolą.Jie gali nesutapti savo seną konvertavimo sistema.

MUITINĖS MOKESČIŲ

Paprastai mes skelbiame minimali vertė išsaugoti savo muitų mokesčių.Bet dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse,ten gali būti kai kurių muitų mokesčiai turi būti sumokėti pirkėjas.Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

ATSILIEPIMAI

Jūsų pasitenkinimas bus mūsų geriausias grįžti tarnauti jums.Prašome suteikti mums penkių žvaigždučių reitingą, jei jūs patenkinti mūsų produktais.Jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis.Mes jums tarnaus tol, kol jūs patenkinti.

Žymos: ebike greičio ekranas, mini ebike baterija, pasukti akceleratoriaus rankenos ebike, kontrolės 22a, motoroleris valdytojas 36v 15a, rinkinys ebike baterija, 48v 500w kontrolės, ekranas kt, dviratis elektrinis karbiuratoriaus, 36v 300w valdytojas.

valdytojas ebike dalys KT 15A 17A 22A valdytojas
Produktas valdytojas Elektrinių Dviračių Priedų
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Kada NORS
Svoris 200g
Naudoti Elektrinių Dviračių Priedų
Tipas Valdytojas
Modelis 6 mosfet/9 mosfet valdytojas

Parašykite savo atsiliepimą!

Kada NORS Elektrinis Dviratis KT Valdytojas 36V/48V 15A 17A 22A KunTeng Kontrolierius Pasukti Akceleratoriaus Su skystųjų KRISTALŲ Baterija, Ekranas Ebike

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai