Kelis Spalva Maisto Priekaba Mobiliojo virtuvės Maisto Sunkvežimių Ledų Hot Dog Kavos Krepšelį Parduoti Galima Pritaikyti

Nauja

€1 630.62

Daugiau modelių šou (spauskite nuotrauka daugiau informacijos:

Gatvės maisto krepšelį, svarbi informacija:

Šis krepšelis galėtų būti taikomas parduoti visų rūšių užkandžiai ir kiti daiktai, kurių viduje customizd, labai tinka asmens smulkaus verslo ar kelis parduotuvė.Bet užkandžiai įrangos gali būti įrengtos pagal jūsų poreikius!

Laivybos metodas šis punktas yra CFR jūra, transportavimas į artimiausią uostą.Kai jis atvyksta, kliento reikės padaryti, muitinės formalumų darbo, darbo užmokesčio vietos mokesčio ir akcizų tada rinkti ten!

LOGOTIPO pritaikymas būtų neprivaloma, jeigu jums reikia, bet mes turi žinoti savo projektą ir dydį, reikalingi suteikiant pasiūlyti (LOGOTIPAS, kuriame nuotraukose yra kitas klientas, negalėjo padaryti pats vienas, kitiems klientams).

Mes turime daug stilių gatvės maisto krepšelį už jūsų pasirinkimas, prašome susisiekti su Iris už katalogas jeigu jums reikia.Ką jūs laukiate?Susisiekti su Iris dabar!

Gatvės maisto krepšelį funkcijų

Gatvės maisto krepšelį Ratai, 2 didelius ratus Važiuoklės

neatsiejama plieno rėmo ir pakabos dalys elgiamasi su rūdžių atsparia apsaugine danga.Įstaiga

Sienos rėmas suvirintas iš aikštės vamzdžiai, išorinės sienos yra visų plieno, vidurinis sluoksnis yra šilumos

izoliacija vienas, vidaus sienos yra aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Vienas pardavimo langą prieš,Vienas AD lempos namas priešais, kai darbo stalai, didelio matomumo uodegos šviesos signalizacijos sistema.Grindys neslidžios grindys (aliumininiai) su nutekėjimo, lengva išvalyti.Elektros reikmenys, Apšvietimo prietaisas, kištukinis lizdas, įtampos reguliatorius, saugiklis/prisijungimas lauke ir išorinių kabelių, galima.Vandens Ciklas sistema Dvigubos kriauklės su šalto ir karšto vandens čiaupai, gėlo vandens rezervuaras, nuotekų bakas, 12V mini vandens siurblys, 12V akumuliatorius, ir on/off jungiklis, Spalvų pasirinkimas Raudona, Geltona, Oranžinė, Tamsiai mėlyna, žalia ir kt. (Ral spalvų paletės būtų galima) Gatvės maisto krepšelį parametrai

AT-FR220B gatvės maisto krepšelį

L(cm)

W(cm)

H(cm)

Tūris(KTM)

Krepšelis Kūno Matmenys

220

160

Du šimtai dešimt

mdash mdash

Matmenys m. Priekaba

330

160

210

mdash mdash

Pakuotės matmenys

230

170

230

9.5

AT-FR250B gatvės maisto krepšelį

L(cm)

W(cm)

H(cm)

Tūris(KTM)

Krepšelis Kūno Matmenys

250

160

210

mdash mdash

Matmenys m. Priekaba

360

160

210

mdash mdash

Pakuotės matmenys

260

170

230

10.2

AT-FR280B gatvės maisto krepšelį

L(cm)

W(cm)

H(cm)

Tūris(KTM)

Krepšelis Kūno Matmenys

280

160

210

mdash mdash

Matmenys m. Priekaba

390

160

210

mdash mdash

Pakuotės matmenys

290

170

230

11.4

Gatvės maisto krepšelį nuotraukas

Gatvės maisto krepšelį, į vidų įranga

Gatvės maisto prekių krepšelį, nurodę pristatymo

Gatvės maisto krepšelį atsiliepimus Kontaktinę Informaciją Iris Zhou: Įmonės pavadinimas Zhengzhou Tikrai Mašinų (Artex Grupė), Attn Iris Zhou el. Pašto iris(at)zzreally.com "Skype" zhou.iris0601 Wechat 18638161289 Tel/whatsapp 0086-17719817352 (greičiausias būdas susisiekti su manimi!)

Prašome pažymėti šią informaciją prieš pateikiant užsakymą!!!

1. Visiems mūsų maisto sunkvežimis, kaina, kurią mes rodomi svetainėje yra EXW kainos, o tai reiškia, gamyklos kaina be siuntą.Prašome informuoti Iris Zhou savo paskirties jūrų uosto (arba kurio miesto esate įsikūrę), aš jums pasirinkti labiausiai tinkamas laivybos liniją ir siūlo krovinių atitinkamai.

2. Jūrų transportas (PLG prekybos laikotarpiu), atvykus paskirties uostas, CNEE reikia mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

3. Jūrų transportas, čia kai kurie sveiku protu:

- Ne sekimo numerį jūros transportu, bet ji turi važtaraščio numerį (konosamentas yra išduotos laivybos bendrovė, tai pristatymo įrodymas).

- Apskritai, pristatymo data būtų apie 10~60 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai, laiku, prašome susisiekti su Iris Zhou.

- Jei jūsų šalis yra įsikūrusi vidaus be jūros uostas, ji turi perkrauname transportuojant, kartais, ji turi atlikti muitinės formalumus ne perkrauname uosto.

- Laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštį / kvėpavimo takų sąskaitą, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas ir kilmės liudijimai, jei turite kokių nors kitų dokumentų, prašome susisiekti su Iris Zhou iš anksto.

4. Apie maisto sunkvežimis aspektą, maloniai prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl vadovo matavimo, prašome būkite atsargūs, jei jums nerimauti apie tai.

Žymos: ledų priekaba, sveiki hot dog, alaus sunkvežimis, tiesioginių mobiliųjų, maisto sunkvežimis nemokamas pristatymas, thermomix, kavos sunkvežimis, maisto sunkvežimis, mobiliųjų krepšelį virtuvė, maisto priekaba.

Prekės Pavadinimas gatvės maisto krepšelį
Funkcija Maisto Sunkvežimis Mobile
Function1 Maisto Sunkvežimis Mobili Virtuvė
Galia priklausomai nuo to, viduje įranga
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Function4 Maisto Krepšelį
Function2 maisto sunkvežimio priekaba
Sertifikavimo ce
Laivybos Būdas jūra (CNF, LCL, ar FCL)
Savybė 2.2 m, 2,5 m, 2.8 m neprivaloma
Svoris 300kg
Po pardavimo Teikiamos Paslaugos Taip
Krepšelis Tipas maisto priekaba
Function5 Kavos Krepšelį
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Viduje įranga bet virimo indų neprivaloma
Function3 Maisto Sunkvežimių Reikmenys
Įtampa 220V 110v 50HZ/60HZ
Galia (W) 1w
Priedai Kapojimo / Maišymo Peilis
function6 Dešrainis
Įtampa (V) 220V
Modelio Numeris AT-FR220B

Parašykite savo atsiliepimą!

Kelis Spalva Maisto Priekaba Mobiliojo virtuvės Maisto Sunkvežimių Ledų Hot Dog Kavos Krepšelį Parduoti Galima Pritaikyti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai