Vaizdo Konferencijos Flash Šviesos Mobiliojo Telefono Kamera Universalų Kompiuterį Gyvos Kameros Apšvietimas

Nauja

€14.21

Vaizdo Konferencijos Flash Šviesos Mobiliojo Telefono Kamera Universalų Kompiuterį Gyvos Kameros Apšvietimas

Savybės:

1. Reguliuojamas Ryškumas ir Nemirksi: Kontroliuoti apšvietimo intervale nuo 1%-100% ryškumas gauti idealus apšvietimas, tinka nustatymus.Reguliuoti nuo šilto atvėsti gauti puikus odos tonas ir atitinka savo aplinkos.Dydis LED šviesos yra apie 2,5 x 2,5 x 0.98 col.Labai lengvas ir lengvai atlikti.

2. Lengva Nešti: nešiojamų apšvietimo įranga yra mažas dydis, šviesos svorio, lengva nešti, kai vyksta, ir gali patenkinti savo apšvietimo poreikius bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

3. Profesionalios Apšvietimo ir Ilgai veikianti Baterija: built-in matinio stiklo objektyvas leidžia lanksčiai sušvelninti šviesą, ir gauti profesinės šviesos efektus.Built-in 2000mAh baterija gali pateikti keletą valandų apšvietimo.Išplėsti transliacijos, galite prijungti atsižvelgiant į USB prievadą jūsų nešiojamąjį kompiuterį ir paleisti išorinis maitinimo šaltinis neribotą laiką!

4. Reguliuojamas Kamuolį Galva: Reguliuojamas kamuolį galva suderinama su įranga.360° besisukantis kamuolį galva leidžia jums reguliuoti kampas vaizdo įrašo šviesa suteikia tinkamą poziciją apšvietimo.Vaizdo konferencijos apšvietimo rinkinys gali būti naudojamas nešiojamas/planšetinį kompiuterį.

5. Vaizdo Konferencijos Apšvietimo Rinkinys: labai svarbus įrankis, nuotolinio darbo ir studijų namuose.Dėl tam tikrų priežasčių, mes turime dirbti ir mokytis namuose.Šio apšvietimo priemonė yra naudinga, vaizdo konferencijos, nuotolinio darbo, zoom skambučius, ir nuotolinio švietimo, kad mūsų išvaizda gražesnė, ir kad mūsų dirbti efektyviau.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vaizdo Konferencijoje Užpildykite Šviesa

Lemputė karoliukai: 64

Baterijos talpa: 2000mAh

Darbinė įtampa: 3.7 V

CRI: >CR195+

Galia: 5W

Spalvos temperatūra: 2500K~6500K

Ryškumas: 800Lux

Įkrovimo sąsają: tipas-c

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

Susitikimo Užpildykite Šviesa*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: andoer radijo flash, vaizdo konferencijų sistema palyginimas, vaizdo konferencijų įranga, andoer dvigubą blykstę, aa diržas, canon blykstė, andoer 2 "flash", systeme vaizdo konferencija, ali striukė, blykstė nikon.

Prekės Pavadinimas GERUITE
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Yra Lemputės Įtraukti No
Profesionalus Šviesos Tipas Fotografijos Apšvietimas
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Vaizdo Konferencijos Flash Šviesos Mobiliojo Telefono Kamera Universalų Kompiuterį Gyvos Kameros Apšvietimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai