Anmor 8Pcs makiažas Šepečiai Nustatyti Su Užtrauktuku Maišelį Makiažas Šepetys Fondas Milteliai žymėjimo įrankis Eyeshadow Maišymo Makiažo Priemonė

Nauja

€11.47

Produkto Informacija:

8Pcs Žalia Teptukų Rinkinys Su Užtrauktuku Maišelį Medžiagų, Sintetinių plaukų, plastiko ir metalo rankenos ferrule.Zip maišelis.Savybės: 1, Patogus atneš; 2, Būtina makiažo teptukų rinkinys; 3, Mielas dizainas, gražią išvaizdą.

Daugiau Realių Nuotraukų

Apie Laivybos Ir Pristatymo:

Išskyrus švenčių dienomis ar savaitgaliais, dažniausiai mes visi užsakymai laivas per 48 valandas po jūsų mokėjimas baigtas.Mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti "www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas", kuris šiuo metu yra labiausiai patikimas ir greitesnis pristatymas.

Garantinis Aptarnavimas:

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos , skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų "5 žvaigždės" , tai mūsų pasiūlymas daryti, geriau už jus , ir mes mielai jums padaryti tą patį už jus.Kai jūs gaunate savo sklypo, prašome patikrinti jų kiekį ir kokybę, jeigu pastebėsite kokių nors problemų, prašome nedelsiant susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas , mes ją išspręsti kuo greičiau.Jokių problemų, tik prašau, nepalikite mūsų "1 /2 /3 "star" atsiliepimų kol komunikacijos.

Jums taip pat patiktų

Spustelėkite nuotrauką, kurią norite patikrinti daugiau informacijos.

Žymos: didelis makiažas įrankiai, anmor teptukų rinkinys, anmor šepetys, parduotuvės saugojimo, di makiažas maišelį, paprastas makiažas įrankiai, durų makiažas maišelį, anmor profesinės, anmor pro šepetėliai, maišas laikymas.

Įskaitant 1 milteliai teptuku
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Naudojamas Su Rinkiniai & Rinkiniai
Modelio Numeris 8708-Pb32
Tipas Kasdien makiažo teptukų rinkinys
Vienetų skaičius Combo
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Įskaitant 2 Žymeklio Šepetys
Funkcija Makiažas įrankiai
Įskaitant 4 Įvairaus dydžio Eyeshadow šepetėliai
Įskaitant 3 Foundation Brush
Dydis 13.6-17.6 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ANMOR
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Teptuku Krepšys Zip teptuku krepšys
spalva žalia
Kiekis 8Pcs makiažo teptukų rinkinys
Numeris 2812057N0911N25

Parašykite savo atsiliepimą!

Anmor 8Pcs makiažas Šepečiai Nustatyti Su Užtrauktuku Maišelį Makiažas Šepetys Fondas Milteliai žymėjimo įrankis Eyeshadow Maišymo Makiažo Priemonė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai