Derliaus Siuvinėjimo Balti Nėriniai Moterų Ilgai Nightgowns Retro Princesė ilgomis Rankovėmis Sleepwear Rudens ir Pavasario Atostogų Suknelė

Nauja

€27.27

Pastaba : Kaip ir skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Vidinis Audinys:

Minkštas Medvilnės

Išorinė Medžiaga:

aukštos kokybės tinklelio ir nėrinių.

Dydis :

S/M/L/XL

Modelis Rodo

Produkto Rodyti

Šią pižamą turi du sluoksnius ,underlayer yra pagaminti iš medvilnės, išorės yra minkštas marlės audinio ,pridėkite minkštas subtilus siuvinėjimas ,elegantiškas ir derliaus .

1. Mes atsiųsime elementus per 1-5 darbo dienas iki po apmokėjimo pasitvirtino.Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą pristatymo adresą ir tel.Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte. 2.Konkrečios laivybos metodus negali būti reikliems pirkėjams .Jei nesate tikri, apie pristatymo būdus ,prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti užsakymą . 3. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų,prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį. 4. Jei norite gauti prekes greičiau, susisiekite su mumis.Mes galime laivas DHL / Aramex / UPS/ TNT / DPD / "FedEx".Tai užtruks apie 3 ~ 8 darbo dienas.

Žymos: sleepwear pledas moteris, pajama moterims, mielas suknelė moterims, nailono miego marškinėliai, vestido de festas, žalia pijama, sleepwear, sleepwear moterims, medvilnės suknelė moterims, uf derliaus.

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Apykaklės Apvalios Kaklo
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Modelio Numeris 2545
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Akrilo
Elemento Tipas Nightgowns
Lytis MOTERIS
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Medžiagos Sudėtis 90%
Apdaila Nėriniai
Modelio Tipas Kietas
Sezonas Rudenį
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No

Parašykite savo atsiliepimą!

Derliaus Siuvinėjimo Balti Nėriniai Moterų Ilgai Nightgowns Retro Princesė ilgomis Rankovėmis Sleepwear Rudens ir Pavasario Atostogų Suknelė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai