Gana Violetinė Afrikos Šalies Ponia Pleišto Kulno Šlepetės Bateliai, Rankinės Rinkinys Su Akmenų 88-19 Kulno Aukštis 7.5 CM

Nauja

€42.68

mes teikiame lady batus su rankinukas šalis /vestuvių prabangus dizainas batai ir krepšys rinkinių ir t.t.Daugelis dizaino vertybinių popierių už savo pasirinkimą.

Batai atitikimo maišelį: kaina už visą rinkinį, įskaitant 1pair batų ir 1pc krepšys.

Atidžiai patikrinkite apie dydį konvertavimo diagramos prieš pateikiant užsakymą.Žemiau dydis yra informacijos , klausimų,prašome conact man pirma ,mes stengiamės išspręsti šią problemą,ačiū

Nuotraukos rodymas:

Skelbimas: nekilnojamojo spalvos produktas, gal ten yra šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos,dėl šviesos ir kompiuterio monitorius ,prašome būti awared, kad.

Pirkimo informacija

Mokėjimas ne pirkimo metu.Norėdami įsigyti prekę,spauskite mygtuką "Pirkti Dabar".Jūs būsite nukreipti į kasos per Ali mokėti.

Po to, kai jums užpildyti jūsų perkant šią prekę, mes bus parengti užsakytas prekes ir priimti siuntą kuo greičiau (1-2 dienos) .

Siekiant išvengti nesklandumų, prašome įsitikinkite, kad mums pateikti teisingą, tikslią ir išsamią adresą.įtraukti pavadinimą, pašto kodą, mobiliojo telefono numeris ir adresas, naudojamas laivybai,gavėjo adresas, duomenys.

Pristatymas:

Nemokamas pristatymas, užsakymas bus posted by DHL ar FEDEX " ir UPS paprastai.

Paprastai prekės bus pristatomos per 3-6 darbo dienas po to, kai buvo paskelbtas.

Grąžinimo Politika:

1. Grįžti arba Grąžinamosios išmokos, yra priimama per 5 dienas, prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.

2.Norėdami išvengti pristatymo prarado, grąžinti, turėtų būti organizuojamas registre, oro paštu, siuntimo mokesčius grąžinimo turėtų būti apmoka pirkėjas.

Žymos: tvido nagų suknelė, vienaragis mergina rinkinys, raketės yinhe 09b, vienaragis mergina kaklaraištis, rc važiuoklės dalys, stop žibintas markx, puikus lėlių namelis, mielas skarelė, suite moterų dior.

Siurblio Tipas Pagrindinis
is_handmade Taip
Lytis MOTERIS
Su Platformomis Taip
Batviršio Medžiaga PU
Padas Medžiaga Guma
Stilius BRANDŽIOS
Platformos Aukštis 0-3cm
Kulno Tipas Pleištai
Elemento Tipas Siurbliai
Uždaryti Tipas Slip-On
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm)
Sezonas Vasaros
Prekės Pavadinimas Capputine
Proga Šalis
Pamušalas PU
Mados Elementas Crystal
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Vidpadžio Medžiaga PVC

Parašykite savo atsiliepimą!

Gana Violetinė Afrikos Šalies Ponia Pleišto Kulno Šlepetės Bateliai, Rankinės Rinkinys Su Akmenų 88-19 Kulno Aukštis 7.5 CM

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai