HUAYI Nuotrauka Fone Naujagimiams Kalėdų Žiemos Sniego Miško Foto Fonas Vaiko Šeimos Kalėdų Šventę, Šalies DropD-7838

Nauja

€5.19

HUAYI Fotografijos Fonas

HUAYI Oficiali Parduotuvė Parduotuvėje, Parduodame Nuolat Licencijuotų Produktų Civilinės Ir Komercinės Fotografijos.Pasiūlyti Platų Produktų Asortimentą, Platų 0f Medžiagų, Pasirinkti, Produkto Dydis taip Pat Gali Būti Pritaikyti.Jei Jūs neturite Medžiagų, Jums Reikia, Galite Palikti Mums Žinutę Ir Mes galėsime Patenkinti Savo Reikalavimus, Nes Mes esame Kinijoje.Mes Turime Penkių Profesionalių Dizainerių, Siekiant Suteikti Jums Su Mokama Dizaino Paslaugos.

Poli/Medvilnės

Poli/Medvilnės Mūsų Naujausias Ir Labai Populiarus Medžiagų Profesionalios Fotografijos, Ji Yra Minkšta Ir Lengva Valyti, Lengva Laikyti Ir Nešiotis, Sklandžiai Susiuvami, Nr. Dažai Ne Tinka: Foto Fonas, Scenos Fone, Gimtadienio, Paroda,, Didelio Masto Lentos Ir Kt. 160G/GSM Skalbti Mašina Ir Džiovintuvas Saugus Intensyvaus Ryškių Spalvų Patvarus ir Stiprus Šviesos absorbant neatspindintis Vandens Ir Atsparus UV Spalva Yra Ilgalaikis & Daugkartinio naudojimo Maks.Plotis-300CM Seamles

Vinilo

Vinilo (Plonas, Minkštas), Geriausia-Pardavimo Fone Audinio Medžiagos, ekonomiškas , Lengvas, Lengva Sulankstyti ir Nešti Ne vandeniui ,Šviesos absorbant, Ryškių Spalvų Maks.plotis-300cm (10ft) Besiūliai

Teikti Individualiems Poreikiams Pritaikytas Paslaugas

Prašau, Atleisk Mums, Mes negalime Rodyti Visus Dydžių Tinklalapyje, Nes Mes Žinome, Kad Daugelis Klientų Reikalauja, Dydžio Ir Modelio Asmeninį Produktus.Jei Turite Nuotrauką, Mes Atsiųsime Jums.Prašome Nedvejodami Kreipkitės Į Mus, Mes Atitiks Jūsų Reikalavimus.

DUK

Q: Prekės Siųsti sulankstyti, ten bus raukšles,Kaip pašalinti raukšles?

A: 1) Roll jį sandariai cilindru 3-4 dienas, tai bus gerai. 2) Šilumos ji su geležies atgal elementą, tada jis bus sklandžiai vėl.

Q: Kodėl aš turiu mokėti mokesčius?

A: Kadangi produktas yra pritaikyti pagal kliento reikalavimus, Perduodant laiko apie 5days.Rytų Azijos šalyse yra apie 10 dienų pristatymas ir apie 10 dienų Pietryčių Azijoje.Jungtinių valstijų ir Kanados ir Europos šalių apie 11 dienų amžiaus.Pietų Amerikos ir Afrikos šalyse užtruks maždaug 30-40 dienų.Rusijoje yra apie 10 dienų.Pristatymo laikas saloje yra maždaug 40 dienų.

Kas yra Įtraukiami .kaip nustatyti foną?

Tai Tik Fonas !naudoti fono paramos sistemą ir gnybtus pakabinti fone.

Kas yra Įtraukiami .kaip nustatyti foną?

Tai Tik Fonas !naudoti fono paramos sistemą ir gnybtus pakabinti fone.

Spalva Bus Šiek Tiek Kitoks

Atminkite, kad kiekvieno kompiuterio monitorius kalibruotas skirtingai.Spalvos gali šiek tiek skirtis asmuo

~Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje~

~Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje~ Esame profesionalų fotografijos fonas gamintojas.Mūsų daugiausia backdrops, skirtų Naujagimiams,Vaikams,Suaugusiems,Šeimos,Vestuvių Etapas,Gimtadienių ir Švenčių Šalis,Pyragas ir Maisto fotografija.Mes siekiame užtikrinti aukščiausią kokybę, puikų aptarnavimą ir neįtikėtinai mažiausią kainą jums.Jei turite kokių klausimų plz nedvejodami convo mums, ir mes mielai atsakyti jums per 24 valandas

Išdėstymas

Labiausiai backdrops gali būti padaryta aikštėje,vertikalus ir horizontalus

Atsiliepimai

Jūsų teigiamus atsiliepimus yra geriausias paskatinimas mums.Prašome palikite man 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jus tenkina tai, kad kai gaunate prekes.Jei turite kokių nors klausimų, Prašome susisiekti su mumis.Aš atsakymo per 24 valandas ir pabandyti mano geriausia reslove jokių problemų.Labai ačiū!

Žymos: lg logo klijuoti, šviesos ruožtu c4, naujovė "lexus", junior kamšalu, helbros žiūrėti, evoc maišelis dydis, junper žiemą, šviesos x3 e83, lg led testeris.

Tipas spausdinti fonas
Prekės Pavadinimas HUAYI
Medžiaga Vinilo

Parašykite savo atsiliepimą!

HUAYI Nuotrauka Fone Naujagimiams Kalėdų Žiemos Sniego Miško Foto Fonas Vaiko Šeimos Kalėdų Šventę, Šalies DropD-7838

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai