Sysperl Vizija Navigacijos Robotas Dulkių siurblys, skirtas Namų Aspirateur Auto Mokestis Vacum/Dulkių Siurbliai Robotai V50 Kamera robotai

Nauja

€173.88

Didelis Siurbimo iš 1800Pa ir Galingas Valymo

Didelio oro srauto brushless ventiliatorius yra maksimalus oro slėgis apie 1800Pa*, leidžia greitai ir efektyviai valyti dulkių sukauptą ant grindų ar kilimų ir taip pat leidžia jums gauti trumpąją rezultatus.

Akių Matyti - VSLAM Technologija

Stereoskopinis regėjimas, reiškia, gylio suvokimas.Naudojant fotoaparatą, V50 ne tik mato kliūčių savo kelyje.Ji tiksliai apskaičiavo savo vietą ir dydį ir reroutes jos, žinoma, aplink jas.

Lašas Nematomos Sienos

Apsaugoti savo vertybes virtualioje no-go zonų ar virtualus sienos, visi iš app.Naudokite juos apsaugoti viską iš mažos vazos visą kambariai.

Vieną App Nuotoliniu Būdu Kontroliuoja Viską

Atidaryti WEBACK programą nuotoliniu būdu pradėti valyti bet kuriuo metu, taip pat peržiūrėti darbo statusas robotas ir valymo žemėlapyje realiu laiku.Ateina namo iš darbo, komfortą švarus namuose daro visas skirtumas.Planuoti, pradėti, sustabdyti arba atšaukti valymo darbai su mygtuko paspaudimu.Be to, jūs galite nuotoliniu būdu atnaujinti programinės įrangos sistema, ir nuolatinis optimizavimas, atnaujinimas, algoritmas robotas protingesni.

Švarus, Su Savo Balsu

Valdymo balsu arba naudodami savo telefoną.Išsamiai komandas ir gauti grįžtamąjį ryšį apie tai, kaip jūsų V30 yra atlikti.

Auto-Grįžti Valymas

Kai baterijos lygis yra per žemas ir toliau valymas, V50 automatiškai grįžta į įkrovimo pagrindą.Kai už 100% baterijos jis vėl bus valymo srityje, už kurią jis sustojo.

Sulėtėjo susidūrimo apsaugoti baldus

7 grupes lėtėjimo jutikliai forma infraraudonųjų spindulių lėtėjimas masyvas, kiekvienas, kuris aptinka kliūtį į priekį iš anksto ir išvengti arba susiduria lengvai apsaugoti save ir baldai.

Non-Stop Valymas

Ji gali kirsti kliūtis iki 1.3 cm aukščio, įskaitant bendros ribos ar kiti dalykai, tokie, kaip kabeliai, be baldų, taip pat lengvai, kaip vaikščioti ant tvirto grunto.

Plonas Dizainas, Tik 3.07"

Sekanti

3 uolos jutikliai yra sukonfigūruotas prasme laiptelio aukštis realiu laiku ir išvengti kritimo, siekiant užtikrinti saugų valymas.

* Išmatuota Sysperl Lab, oro slėgis MAX valymo režimas naudojamas praktikoje yra apie 1800Pa. * * * Kai kurie šviesios spalvos grindų sukelti aukštis iki 7 cm, priklausomai nuo grindų spalvos.

Prieš užsakant, prašome skaityti:

1,Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Už muitinės formalumų ,mes parašyti apie 80USD ant pakuotės visi klientas. 2, Jūs turite užpildyti vardas ir pavardė bent du žodžiai.Pilnas vardas ir pavardė reikia.Klientams, Saudo Arabija, jums turėtų suteikti adresą anglų kalba, kai užsakymą. 3, Jūs turite užpildyti atitinkamą pašto kodas ir miesto pavadinimų, prieš pateikiant užsakymą.Pašto kodas turėtų atitikti pavadinimą į miestą. 4, kai kuriose šalyse, kurie turi UK ir AS kištuko, prašome palikti pranešimą tam, kad mes atsiųsime plug jums reikia už jums 5, Kaip ir visi kiti panašūs robotai, robotas dulkių siurblys neveikia ant tamsių grindų, Jei jūsų kilimas turi didelius plotus tamsios spalvos, jis bus taktiškai patvirtinta, kad kliūtis ir išvengti šioje srityje, nes, jos nuomone, yra bedugnės.Nepilkite skysčių, išskyrus švaraus vandens į rezervuarą. 6, ES šalyje, mes galime atsiųsti jums iš ES.Nereikia mokėti mokesčių. 7, Rusijos, mes galime atsiųsti jums nuo RU.Nereikia mokėti mokesčių. 8, robotas yra suprojektuoti su dvigubo anti-susidūrimo, infraraudonųjų spindulių aptikimo ir priekinis buferis.Sienos ir baldai yra tamsi, tamsi spalva sugeria spindulių ryšiu, infraraudonųjų spindulių neatpažįstamas ir priklausys nuo priekinio smūgio jutiklis. 9,bet kokius klausimus, prašome atvykti į mus, mes visada čia.

Žymos: cleaner robotas dulkių, dyson v6, paramos roborock h6, robotas žaislas, neatsvor, valymo robotas cleaner, mop xiaomi 1c, roborock s6 max, dekoro namai, lazada vacum cleaner.

Dydis(mm) 310*310*78
Maišelis Arba Bagless Bagless
Specialių Siurbimo Antgalis Butas Siurbimo Antgalis
Dulkių Dėžutės Talpa (L) 0.6-1 L
Features8 stofzuiger odkurzacz robotas aspirador stofzuiger
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris v50
Features2 robotas dulkių siurblys, skirtas kilimų ir grindų
Laido Ilgis (m) 2m
Prekės Pavadinimas sysperl
Dulkių Laikymo Tipas Dulkių Dėžutė
Features3 robotas dulkių siurblys su docking station
Laiko Rezervacija Taip
LCD No
Features5 robotizuotas dulkių siurblys už namo aukšte
Features6 Protingas Robotas Dulkių Siurblys
Baterijos Veikimo Trukmė 1 valanda ir 30 minučių
Galia (W) 15W
Filtro Tipas HEPA
Features4 robotas dulkių siurblys app nuotolinio valdymo
Įtampa (V) 12V
Įrengimas robotas
Funkcija Valyti Siurbimo
Features1 aspirateur robotas
Turbo Šepetys No
Features7 robotizuotas dulkių siurblys, skirtas namų auto mokestis
Valymo Maršrutą Planuojama Tipas
Sertifikavimo UL
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip

Parašykite savo atsiliepimą!

Sysperl Vizija Navigacijos Robotas Dulkių siurblys, skirtas Namų Aspirateur Auto Mokestis Vacum/Dulkių Siurbliai Robotai V50 Kamera robotai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai