50/110 vienetų retro metalo cinko lydinys Vertus, pakabukas, "PASIDARYK pats" rankų darbo papuošalai karoliai padaryti 7572-7574

Nauja

€2.85

NUOTRAUKOS

kreipkitės u

1.Nagative atsiliepimus negali išspręsti problemų,Ryšių tiltas žmogaus proto ir pasaulio visada yra gražiausias pagal sklandžiai ryšių,todėl pls, prašome susisiekti su mumis, jei produktai yra problema.

2, Mes taip pat samdyti produktų distriuber nuo pasaulio,Mes pasiūlysime jums priimtiną kainą ir pls kinldy susisiekite su mumis jei jus sudomino mūsų produktai.Mažas Mažmenininkas ar didelis didmenininkas yra visi sveiki.

jūs galite maišyti jokių prekių iš mūsų parduotuvės kartu !

mes gali sujungti laivybos išlaidų už jus atsiliepimų

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Mes vertiname kiekvieną klientą.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome patvirtinti, kad gavo ir palikti mums aktyvaus grįžtamojo ryšio(Penkių Žvaigždučių).

3. Jei prekės buvo kokios nors problemos.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti bet kokią problemą.Jums priimtiną atsakymą.Prašau, nepalikite mūsų, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

4. Kitą, kad pasiūlysime jums geriausią kainos, nuolaidos ir pateikė gana dovanos.

Žymos: žavesio 50 atspalvių, žavesio šaukštas 50, gėlių žavesio 50, žavesio dirželis 50, bell žavesio 100, rankų darbo, žavesio 50, dobilų žavesio 50, myli žavesio 50, arklių žavesio 100, žavesio gyvybės medis 50.

Ar jūs galite padaryti kitų spalvų Taip, jūs galite padaryti bet kokios spalvos
Metalų Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Pakabukai
Stilius Madinga
Priedų Tipas Tinka "PASIDARYK pats" Apyrankė
Bauda ar Mados Mados
kilmės vieta Zhejiang Yiwu , Kinija (Žemyninė)
Pakabukai Tipas Ranka

Parašykite savo atsiliepimą!

50/110 vienetų retro metalo cinko lydinys Vertus, pakabukas, "PASIDARYK pats" rankų darbo papuošalai karoliai padaryti 7572-7574

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai