Virtuvės Mat Įėjimo Słomianka Miegamojo, Prieškambario Grindų Apdaila, kiliminė danga, Vonios kambarys neslidus Kilimėlis 3D Marmuro Raštas Namuose Ilgą laiką Juostos Ritinėlį

Nauja

€6.40

Produkto privalumai:

(1) minkšti ir patogūs, gerai praleidžia orą ir anti-static. (2) Lengva valyti, galima plauti tiesiogiai skalbimo mašina arba rankomis, be blukimas. (3) Aplinkai draugiškas spausdinimo ir dažymas, jokio kvapo, jokių kenksmingų medžiagų. (4) tvirtas ir patvarus, Geras atsparumas slydimui,Apsauginį grindų. (5)kraštų danga yra kruopščiai prisiūtas, siekiant užtikrinti kokybę ir ilgesnę gyvenimo trukmę.

Gaminio Dydis:

Pastaba: 1in=2,54 cm Duomenys yra tik informacinio Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Apie pristatymą:

1.Mes laivas per 2-3 darbo dienas po apmokėjimo bus sėkmingas. 2.Įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas, prieš jums pirkti. 3.Muitinės kai kuriose šalyse ar regionuose bus atlikti atsitiktinius patikrinimus ir susisiekti su jumis telefonu.

Produkto Savybės:

Spausdintą modelio, ekologiškas, bekvapis, šviesus, tvirtas, galima skalbti, nėra prarastas.

Produkto paviršiaus:

Flanelė audiniai, ekologiškos kvėpuojantis, minkštas ir patogus, lengva priežiūra.

Produkto edge:

Kraštus produktas yra kruopščiai prisiūtas, siekiant užtikrinti kokybę ir ilgesnę gyvenimo trukmę.

Gaminio apačioje:

Neaustinis non-slip dugno, kvėpuojantis ir neslidus, Ir apsaugoti grindų.

bendros problemos:

(1)Dėl pakuočių problemų, kiliminė danga, gali turėti tam tikrų raukšles.Kaip ilgai, kaip kilimas yra plokščia 1-2 dienas, raukšlėtis dingsta. (2)Dėl skirtingų ekrano parametrai, tikrasis produktas gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas, atsižvelgiant į faktinį objekto gautas, dėkojame už jūsų supratimą! (3)Prašome leisti klaida 1-2 cm dydžio, dėkojame už jūsų supratimą!

Prašome nesuteikia mums mažą balą iš 1 arba 2 punktų, nes mes laivas greitai, bet ir užsienyje pristatymas priklauso nuo daugelio veiksnių.Dėkojame už jūsų supratimą!

Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suteikti mums gerą vertinimą.Mes padarysime viską, kad pagerinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei turite klausimų, galite bendrauti su mumis ar palikti pranešimą internete ir mes išspręsti problemą, kol jūs esate patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Žymos: namų, kiliminė danga, virtuvė, golden wc kilimėlis, durų kilimėlis, vonios kilimėlis, słomianka, maisto virtuvė kilimas, azijos słomianka, 3d kilimas, słomianka lauko.

Dizainas RYTŲ
Modelio Numeris CFBL
Stilius Nauja Klasikinė/Post-modernus
modelis SPAUSDINTI
Technics Neaustinės Tekstilės
Medžiaga 100% Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas marmuras
Prašymas Virtuvė ,Įėjimas, Vonios Kambario ,Miegamojo,Prieškambario
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Specifikacija 50cmx80cm,60cmx90cm,60cmx180cm
Funkcija Klijai-Apsaugos
Naudoti Lentelė
Kilimų Pardavimo Baigė Kilimas (piece)
Prekės Pavadinimas XINJIAJIA

Parašykite savo atsiliepimą!

Virtuvės Mat Įėjimo Słomianka Miegamojo, Prieškambario Grindų Apdaila, kiliminė danga, Vonios kambarys neslidus Kilimėlis 3D Marmuro Raštas Namuose Ilgą laiką Juostos Ritinėlį

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai