Negabaritinių Batus 9 10 -19 Batai Moterims, Batai, Batai Moterims, Moteriški Batai, Bateliai Moteris Žiemą Galiniai Užtrauktuką Pakabukas

Nauja

€14.28

1.Prašome atkreipti dėmesį, kad dydis klaidos bus 1-3mm, nes rankų darbo.jei jūsų kojų yra siauras ir plonas,prašome pasirinkti mažesnio dydžio nei įprasta dydžio;jei jūsų kojų yra riebalų ir platus,prašome pasirinkti didesnio dydžio nei įprasta.

2.Mūsų dydis yra standartinio dydžio,prašome pasirinkti savo įprastinį dydį.jei turite bet kokio dydžio problemą,susisiekite su manimi, prieš pateikiant užsakymą.

Būklė:BrandNew Spalva: kaip nuotraukos rodo, Kulno Aukštis: 7.5 cm APIE SPALVA: ·prašome atkreipti dėmesį, kad spalva, kurią matote ekrane ,žiūrėdami katalogas ·mūsų parduotuvėje ,gali šiek tiek skirtis nuo pačių prekių, tačiau dažniausiai šis skirtumas yra nereikšmingas LAIVYBOS INFO: · Mes paprastai laivas per Kinija su nemokamas pristatymas .Jei jums reikia kitos greičiau siuntą ,prašome pasirinkti vieną siuntą, metodas, kai jūs pateikiate užsakymą .Krovinių bus apskaičiuotas automatiškai .Mes išsiųsti prekes per 5-7 darbo dienas.GRĄŽINIMAS: ·Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar turite klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes jums mūsų geriausias sprendimas. ·Jei jūs patenkinti mūsų produktus,paslaugas ir pristatymo greitis,prašome nedvejodami palikti mums savo 5 žvaigždučių atsiliepimų.

Žymos: harajuku stilius, dryžuotas medvilnės audinys sijonas, heelless aukšti kulniukai, kulkšnies moterų adatos (stiletai oda, vyrų batų, batų moterys, grobis platforma moteris, shoues vyrai, aukso koralas natūralios odos, grobis lietus.

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Uždaryti Tipas ZIP
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm)
Sezonas Žiemos
Batviršio Medžiaga Pulko
Įkrovos Tipas "Chelsea" Batai
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Elemento Tipas Batai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Mados Elementas užtrauktukas
Veleno Medžiaga Pulko
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
is_handmade Taip
Su Platformomis No
Pamušalas Trumpas Pliušas
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Vidpadžio Medžiaga Trumpas Pliušas
Modelio Tipas Kietas
Padas Medžiaga Guma
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Parašykite savo atsiliepimą!

Negabaritinių Batus 9 10 -19 Batai Moterims, Batai, Batai Moterims, Moteriški Batai, Bateliai Moteris Žiemą Galiniai Užtrauktuką Pakabukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai