2019 A+Kokybės Viecar VC309 OBD2 Kodo skaitytuvas Dirbti Su Visų reikalavimų Transporto priemonių OBD2 Diagnostinis įrankis, Viecar Kodas Skaitytojas

Nauja

€11.14

2019 Viecar VC309 GALI OBDII skaitytuvo OBD2 Diagnostinis Įrankis Kodas Reader Visus OBD II Protokolus Ištrinti MIL gedimų Kodai iš Naujo Dtc

Pastaba:

1.Jei esate iš rusijos Federacijos , prašome palikti pilnas pavadinimas: [Vardas/Vidurinis/Pavardė] kaip imtuvas pavadinimas.Kitaip , jūs negalite gauti savo daiktus, nes reglamento, savo papročius.

2. Gavę šį prietaisą ir jį išbandyti savo automobilius, jeigu įmanoma , gal galėtumėte padėti man palikti savo automobilio prekės ženklo kitų vartotojų nuoroda kokia parama jūsų automobilio, ar ne?Ačiū labai.

Nr.:VC309

1. Viecar VC309 Aprašymas:

Į Viecar ® VC309 OBDII/EOBD Kodas Reader yra specialiai skirta dirbti su visais OBD II reikalavimų transporto priemonių, įskaitant ir tuos, įrengta naujos kartos protokolas-Control Area Network (GALI).Tai būtina pagal EPA, kad Visus 1996 m ir naujesnių transporto priemonių (automobilių ir lengvųjų sunkvežimių) parduodami Jungtinėse amerikos valstijose, turi būti OBD II reikalavimus, ir tai apima visas Vidaus, Azijos ir Europos transporto priemonių.

Nedaug 1994 ir 1995 metų modelis benzinas transporto priemonių yra OBD II reikalavimus.Patikrinti, ar 1994 ar 1995 transporto priemonės yra OBD II reikalavimus, patikrinkite, ar Transporto priemonių išmetamųjų Teršalų Kontrolės Informacija (VECI) Etikete, kuri yra po gaubtu arba radiatoriaus daugumai transporto priemonių.Jei transporto priemonės yra OBD II reikalavimus, etiketėje bus paskirti "OBD II Sertifikuotų".Be to, Vyriausybės nutarimai įpareigoja visus OBD II reikalavimus transporto priemonėse turi būti "bendra" šešiolika-pin Duomenų perdavimo Jungtis (DLC).

Jūsų transporto priemonė turi būti OBD II reikalavimus ji privalo turėti 16-pin DLC (data Link Connector) pagal brūkšnys ir Transporto priemonių išmetamųjų Teršalų Kontrolės Informacijos Etiketėje nurodoma, kad transporto priemonė yra OBD II reikalavimus.

2. Viecar VC309 Funkcijų

Dirba su visais 1996 m ir naujesnių transporto priemonių, kad yra OBD II reikalavimų (įskaitant GALI)

Skaityti ir aiškiai bendro pobūdžio ir specialius gamintojo Diagnostinius gedimų Kodus (Dtc) ir išjungti patikrinti variklio šviesos

Palaikyti keletą bėdų kodas prašymus: bendrosios kodai, kol kodai ir specialius gamintojo kodus

Peržiūrėti teršalų pasirengimą statusą OBD monitoriai

Nustatyti veikimo sutrikimo indikatorius (MIL) statusas

Gauti VIN (Transporto priemonės Identifikavimo Nr.). dėl 2002 m ir naujesnių transporto priemonių, kad parama Režimas 9

Lengva naudoti su vieno plug-in

Nemokama CD programinė įranga su daugiau nei 7000 DAIS apibrėžimai

Jokių baterijų reikia-maitinamas per nuimamas OBD II kabelis

3. Viecar VC309 Specifikacijos

Parodyti: Apšvietimu, 128 x 64 pikselių ekranas

Darbinė Temperatūra: 0 iki 60 o C (32 iki 140 F o )

Laikymo Temperatūra: nuo -20 iki 70 o C (-4 iki 158 F o )

Galia: nuo 8 iki 18 Voltų teikiamos transporto priemonės akumuliatoriaus

4. Viecar VC309 Matmenys:

Ilgis x Plotis x Aukštis: 109.2 mm (4.30") x 66.9 mm (2.63") x 17,6 mm (0.69")

NW: 0.12 Kg (0.26 lb), GW: 0.15 Kg (0.33 lb)

Pakuotės Turinys:

1 x Viecar VC309 skaitytuvo

1 x Vartotojo Vadovas

Prašome Notic: Nes gamina neturės advanced notic pokyčių iki produkto pakuotės,kilmės vietą, arba kai kurie priedai,mes negalime užtikrinti, kad klientai gautų prekės yra lygiai tas pats su parduotuvės nuotrauką, ir produkto apibūdinimas.Tačiau mes galime užtikrinti, kad produktai visi tą patį su geros kokybės rinkoje.Jei mes neleidžia atnaujinti nuotraukos ar informacijos, susijusios laiku, prašome padaryti geriau suprasti.

1.Mes galime priimti visus rūšies mokėjimo.

2.Prašome patvirtinkite produktu ir pristatymo adresą.Ir prašome palikti mums pranešimą pasakyti, kiek naudos gali būti parašyti tinkamą apie produktus.

3.Mes jus palikti pranešimą jums sekimo numerį, kai pavedimas išsiųsti.Ir prašome susisiekti su mumis, jei turite bet kurį klausimą apie siuntimo.

1.Apie laivybos laikas,Paprastai Kalbant,3~5 dienas DHL/UPS pristatymo.7~10 dienų už EMS pristatymo.15~30 dienų HK Post Oro Paštu.

2.Atkreipkite dėmesį, kad jei jūsų pristatymo adresas yra atokioje vietovėje DHL, jums reikia atkreipti kitų 36usd nuotolinio siuntimo mokesčius.

3.Prašome palikite mums žinutę, pasakykite mums, užsakymo vertę, kurią galime rašyti ant pakuotės.Mes turime daug patirties muitinės formalumus.Prašome pranešti mums, ką yra geriausios kainos jums deklaruotos vertės paketą, taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių.Kaip žinome,Vengrija, rusijos Federacija ir TURKIJA turi griežtas importo politikos", todėl, jei jūsų paketų vyksta į tas šalis, jūs turite gana gerai susipažinę su politika, ir pasakykite mums, kas yra geriausia.Jei esate iš Brazilijos, jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo).

1.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai gaunate siuntinį, jei jūs gaunate sugedusį elementą.

Žymos: Viecar, obd2 diagnostikos įrankis, obd2 skaneris, j518, kiwi 3 obd, "bluetooth" obd2, 2 guoba, obd 1 skeneris, obd2 universalios, eobd skeneris.

Automobilių Gamintojo Įvairių prekės ženklų
Programinės Įrangos Atnaujinimas No
Gyvo Bandymo Stabili
Specialios Funkcijos Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Aparatinės Įrangos Versija Viecar VC309
Vežimas DHL/EMS/UPS/HK /Kinija Paštu, Oro Paštu
Kalbos lietuvių
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Programinės Įrangos Versija Viecar VC309
Prekės Pavadinimas OBDIICAT

Parašykite savo atsiliepimą!

2019 A+Kokybės Viecar VC309 OBD2 Kodo skaitytuvas Dirbti Su Visų reikalavimų Transporto priemonių OBD2 Diagnostinis įrankis, Viecar Kodas Skaitytojas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai