KERUI Mini Endoskopą Kamera 7mm/5.5 mm, USB Kamera, skirta "Android" Endoskopą Tikrinimo Kamera Borescope Vandeniui 6 Led Reguliuojamas

Nauja

€3.66

Jei reikia WIFI Endoskopą, prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami pirkti.

KERUI Lankstų Endoskopą Kamera Mini IP67 atsparus Vandeniui Tikrinimo Borescope Kamera, skirta "Android" PC 6 Led Reguliuojamas 7mm 5.5 mm

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Mūsų tai KERUI endoskopą kamera veikia Tik su "Android" sistemos telefoną(virš 4.2) , nepalaiko " iOS " sistemą.

2. Jūsų Android Telefonas turi palaikyti OTG funkcija. 3. Jūsų Android Phonemust paramos prijungti išorinį camera.

Pastaba: Jei jūsų telefonas yra Samsung modelis, prašome įsitikinkite, kad tai gali remti trijų punktų prieš užsakant.Jei nesate tikri, ar jis gali dirbti su telefonu, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Priešingu atveju, mes negali būti atsakinga, jei jūsų telefone nėra atitiktų mūsų produktą.Kaip nustatyti, ar jūsų telefonas turi OTG funkcija:

a.

Jums reikia turėti OTG kabelį.b.Naudoti OTG kabeliu prijunkite telefoną su kai kuriais įranga, kaip klaviatūros, pelės, U disko, ir tada jūs galite naudoti ją, kaip įprastai, tai reiškia, kad telefonas turi OTG funkcija.

Jei bijai, jūsų telefonas gali negalite naudotis šia endoskopą, tada galite pirkti mūsų Endoskopą su 4.3 Colių Ekranas, NE reikia, kad galėtumėte susisiekti telefono ir KOMPIUTERIO, NEREIKIA APP.Taip paprasta ir patogu, prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami pirkti.

Kaip naudoti:

1. Dėl "Android" telefonas:nuskenuokite QR kodą į Rankinį įdiegti PROGRAMĄ, arba iš CD įdiegti PROGRAMĄ, arba atsisiuntimo nuorodą įdiegti APP", tada piktogramą, ekrane pasirodys mobiliojo darbalaukio srityje, spustelėkite ant piktogramos, produktą galima naudoti.Tai labai lengva valdyti šį "android" endoskopą, tiesiog atsisiųsti PROGRAMĄ, ir įdėta endoskopą į savo prietaisą, APP bus automatiškai pripažinti , tada pradėti naudoti ! (Prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas turi OTG funkcija ir palaiko išorinę kamerą.)

2. Kompiuterių:programinės įrangos diegimo į kompiuterį fistly (iš CD, arba atsisiųsti ją iš interneto), tada atidarykite programinė įranga, prijunkite fotoaparatą prie kompiuterio, tvarkyklė bus įdiegta kompiuteryje automatiškai.Po to ši vaizdo kamera gali būti naudojama dėl kompiuterio su programine įranga.

PASTABA:

Prašome pabandyti nuskaityti QR kodą žemiau, jei norite atsisiųsti programą, jei vadovas app " neveikia.

Jei jums reikia jį C TIPO, prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami pirkti

Savybės:

1. Naujausias modelis Android telefonus,gali būti nuotraukos,vaizdo ir garso įrašymo ir nuotraukos & video failas bus tiesiogiai saugomi jūsų "Android" mobilųjį telefoną, visą procesą įrašyti patikrinti, patogus stebėjimo ir tolesnės analizės.

2. Ji turi tekinimo varantys naudojami vaizdo šviesumo nustatymas 6 LED lemputės, kad darbas kai kuriose srityse, be pakankamai šviesos.

3. Tai yra IP67 atsparus Vandeniui vaizdo Kamera su Mikro USB į USB linija.Ji taip pat gali būti naudojama kompiuteriuose.

4. Idealiai tinka intraoral vaizdo kameros sistema, povandeninis fotoaparatas, atsparus vandeniui Mikro-kameros, motorinių transporto priemonių detektorius, kanalizacijos vamzdynų detektorių.

5. Geriausia paieškos ir gelbėjimo, baudžiamosios ir custom detektorius, aptikti archeologinių, MIKROSCHEMOS, aptikimo, priežiūra namuose, aviacijos ir kosmoso pramonės.

6. Priežiūros ir traktorių pramonei, naftos gręžimo pramonės, statybų ir pan.

Specifikacijos: * visiškai Naujas ir aukštos kokybės , lengva naudoti. * Built-in 6 LED light (su Ryškumas ir imtis Nuotraukos Valdymas) * Kabelio ilgis: 1 M./1.5 M/2M * Objektyvo diametras: 5.5 mm/7mm * Laido Tipas: Minkštas Kabelis * atsparus Vandeniui laidus endoskopą * Peržiūrėti kampas: 66 * Nuotraukų fotografavimas ir vaizdo įrašymas * skiriamoji geba : 640*480(VGA) * LED: 6 Baltos spalvos LED šviesa * Židinio nuotolis: 3cm iki 8cm * Vandeniui lygis: IP67 * Paramos sistemos: "Android" / " Windows 2000 / XP / Vista / 7 * Temperture: -20 ~ +85.laipsnis

DUK:

Q. Jei pirkti, tai endocope, Bet reikalavimas mobilųjį telefoną ?A. Pls įsitikinkite, kad jūsų Androidphone (sistema aukščiau 4.1)su OTG Funkcija ir gali būti prijungti Išorinę Kamerą.Jei jis neveikia, pleasechange dar viena "android" telefonas ir atitinka šias sąlygas.Jei dar nėra gerai.Pls bandymo jį į savo kompiuterį, nereikia pamiršti, kad įdiegti tvarkyklę pirmas.Jei bandysite minėtą operaciją ir dar ne slove problema.pls, prašome susisiekti su mumis.Ne disput nėra Blogas peržiūros!!!ačiū

Kodėl ENDOSKOPŲ gali dirbti kompiuterio ,Bet ne dirbti mobilųjį telefoną ?

A. Jei ENDOSKOPŲ negali dirbti su savo mobilųjį telefoną.Bet Gali dirbti su kompiuteriu.Tai reiškia, kad jūsų mobilusis telefonas yra ne rungtynės, Ir Endoskopų yra geras.

Q. tai endoskopą, gali dirbti su " IOS " mobilųjį telefoną ?

A. Ne, tai yra Android.

Q. kokia programa turėtų būti atsisiųsti ?

A. android: https://drive.google.com/open?id=0B7hvC9EqzOpkcFlYYklfdl9hejg

Žymos: signalizacijos kerui, usb led luci, mini pc langas 10, endoskopą vaizdo kamera, lempa led, kaitinimo pla, micro camara, usb lempa, usb stick, pirminį patikrinimą fotoaparatas.

Objektyvo 7mm/5.5 mm
Objektyvo (mm) 7mm
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KERUI
Funkcija 1 IP67 atsparus Vandeniui
Laido Tipas Minkšta Viela
Kabelio Ilgis 1M/1.5 M/2M
Funkcija 5 Mini Vaizdo Kameras
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris endoskopą fotoaparatas
4 funkcija Endoskopą USB
3 funkcija Endoskopą Android
Objektyvo Skersmuo 7mm/5.5 mm
2 funkcija 6 aukščio Balta, šviesos Diodai

Parašykite savo atsiliepimą!

KERUI Mini Endoskopą Kamera 7mm/5.5 mm, USB Kamera, skirta "Android" Endoskopą Tikrinimo Kamera Borescope Vandeniui 6 Led Reguliuojamas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai