PETCO 28cm 400% Bearbricklys Lokys@bricklys Kamufliažas Ryklys Blokuoti Turėti Tinkamą versiją kambarį batų parduotuvė puošmena

Nauja

€116.72

Mėlyna ir raudona yra iš anksto parduotus daiktus!Nėra vietoje prieš Kinijos Naujųjų Metų!Laivybos laikas yra pirmojo ketvirčio 2022! Viso išankstinio pardavimo kaina yra 260$/vnt, likutis bus mokama atvykus!Žalia yra vietoje! ! !Šaudyti, bet kuriuo metu, ir siųsti jį!Jokio likučio!Jokio likučio!Jokio likučio!Ačiū jums visiems! ! !

Prekės Aprašymas: Būklė: 100% Visiškai Naujas Medžiaga: Plastikas Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta Puiki dovana sau ir savo artimiesiems ir draugams, Laivybos Sąlygos Mūsų greičiau pristatymo, prašome užpildyti gavėjo informaciją, tai geriausia palikti visą vardą, pašto kodą, telefono numerį, jei jūs praleisti informaciją, prašome siųsti man laiko.Įsitikinkite pristatymo adresą ir pilnas pavadinimas yra teisingas.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.Logistika Logistika yra iš mūsų kontrolės, jeigu paketas turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis išspręsti, o ne ginčas.Skatinimo Jūs galite sekti mus atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvėje, mes turime skatinti tam tikro laiko.Ačiū, kad pasirinkote mūsų produktą.Šią nuorodą produktas yra padalintas į dviejų rūšių medžiagų.Brangios high-end versija yra pagamintas iš ABS kieto plastiko medžiagos, sąnarių turėti įrankius, ir ten bus garsą pasukant; įprastu versija vinilo, ir sąnarius, savo ruožtu, be garso.Šis produktas yra tik žaislas, ir neturi prekės ženklo prasmę.Kartais netolygi spalva ir mažos juodos dėmės produkto remodeling procesas yra normalus.Perfectionists būkite atsargūs pirkti Medžiaga: PVC vinilo Dydis: (28cm) 400% 、(70cm) 1000% Pastaba: Ši parduotuvė produktas neturi originalo langelyje.

Žymos: bearbrickly, medicom žaislas, kambarį papuošti, ryklys žaislas, bearbrick, karalius liūtas žaislas, dekoro banginis, kamufliažas pop-up palapinės, dekoro gyventi kambarys, dekoro namai.

Medžiaga PVC
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Talismanas
Yra Protingas Prietaisas No

Parašykite savo atsiliepimą!

PETCO 28cm 400% Bearbricklys Lokys@bricklys Kamufliažas Ryklys Blokuoti Turėti Tinkamą versiją kambarį batų parduotuvė puošmena

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai