1PC Natūralus Ametistas Kvarco Kristalų Sankaupos Lazdelė Taško, Žaliavos Mineraliniai Kristalai Pavyzdys Gijimas Energijos Akmuo, Namų Dekoravimo, Dovanų

Nauja

€3.23

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĖJE, LINKĖJIMAI!

Klientų Pasitenkinimas

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Produkto Parametrai:

Ilgis 40-90mm Kiekis:15-30g

Medžiagos

100% Natūralus Kristalas

Kodėl verta pirkti natūralūs kristalai ?

Natūralūs kristalai sugeria energijos iš gamtos dešimtims milijonų metų, Dėvėti natūralūs kristalai gali pakeisti energijos ir magnetinio lauko, kad būtų išlaikyti savo dvasinės laimės ir fizinės ir psichinės sveikatos.

Kita Informacija

Tarptautinės Pirkėjai Prašome Atkreipti Dėmesį: 1).Keitimas: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.03937 colių. 2).Foto nerodo tikrąjį dydį, Prašome kreiptis į Aprašymas dydžio detales. 3).Spalvos gali šiek tiek dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti. 4).Jūsų paklausimas susijęs su mūsų produkto ir kainų bus atsakyta per 24 valandas. 5).Kad> 180USD, Laivų tarptautinių express , Per DHL, UPS, FedEx ar AVS. ( Pateikti sekimo numerį, Atvykimo Laikas: 3-12 darbo dienų. )

Žymos: granatas ametistas piramidės, natūralaus akmens žemės, akvamarinas raw pakabučiai, l žalias ametistas, crystal lazdelė, didelis kvarco geode, akmuo ametistas, kristalinis kvarcas, tamsiai ametistas akmuo, žalias, Ametistas.

Technologijos Originalus Akmens
Prekės Svoris 10-40g
Medžiaga Natūralių Akmenų ir kristalų
Regioninės Funkcija Kinija
Prekės Forma Nereguliarus
Kilmės KN(Kilmės)
Pardavimo Režimas Mažmeninė , Didmeninė prekyba , Lašas laivybos
Dydis 40-90mm
Produkto Naudojimas Namų puošybai ir "PASIDARYK pats" dovanų
Temos FĖJA
Funkcija Gijimo
spalva Violetinė
Produkto Pardavimo Vienetas 1pc
Stilius Mados Paprastas
Tinkamos pozicijos Tyrimas gyvenamasis kambarys ir miegamasis

Parašykite savo atsiliepimą!

1PC Natūralus Ametistas Kvarco Kristalų Sankaupos Lazdelė Taško, Žaliavos Mineraliniai Kristalai Pavyzdys Gijimas Energijos Akmuo, Namų Dekoravimo, Dovanų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai