Dušo Grindų Drenažo Kvadratinė Dušo Grindų Nerūdijančio Plieno Vonios Kambarys, Virtuvės Atliekų, Grotelės Squar

Nauja

€8.22

Dušo Grindų Drenažo Kvadratinė Dušo Grindų Nerūdijančio Plieno Vonios Kambarys, Virtuvės Atliekų, Grotelės Aikštėje

Feaures Medžiaga: Nerūdijantis plienas Spalva: kaip nuotraukoje parodyti Dydis: 12*12*5cm Svoris: 0.2 kg Produktų sąrašas: 1 X aukšte nutekėjimo

Mokėjimas: -Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan. -Visus mokėjimus, dėl www.levandu-kalnelis.lt yra tvarkomi Alipay.Pristatymas: -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/DHL. -Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Garantija : -3 mėnesius gamyba garantijos ; -Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos; -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas. -Prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei būna problemų dėl produktų.Susisiekite su mumis: -Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.Atsiliepimai: -Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.Prašome Atkreipti Dėmesį: -Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.

Žymos: medinės grotelės, dušo, nerūdijančio plieno kabliai vonios lentynos, nerūdijančio plieno vonios kambarys gaubtu, nutekėjimo grotelės, plastikinės dušo grotelės, nerūdijančio plieno grotelės, dragon dušo grotelės, grotelės, sifonas dušo, nerūdijančio plieno purškimo vonios kambarys.

Paviršiaus Apdorojimas Poliruoti
Funkcija Bendras Grindų Nutekėjimo
Prašymas Grindų
Modelio Numeris Aikštė
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Kanalizaciją
Dydis 4 inch
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Aikštė
Grindų Drenažo Metodas Deodorization Tipas
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Dušo Grindų Drenažo Kvadratinė Dušo Grindų Nerūdijančio Plieno Vonios Kambarys, Virtuvės Atliekų, Grotelės Squar

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai