2020 Greitai Sausas Kokybės sportiniai marškinėliai Fitneso Treniruotės Marškinėliai Veikia Jogos T-marškiniai, Palaidinės Moterų Apkarpyti Viršūnes Jogos Marškinėliai

Nauja

€7.40

Mes Turime Didžiausia Discout, Skirtas Ryšulių, Pardavimas, Mokėti 0.01$ Papildomai Gali Gauti Daugiau Gerų Prekių www.levandu-kalnelis.lt APP!

1.Joks ginčas bet kuriuo atveju, jei turite kokių nors problemų, prašome rašyti laiškus į jav.mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau, Ir mes pažadame jūsų prekių ir pinigų saugus!

2. Rusijos reikia visą vardą (vardas, pavardė, tėvo vardas, pavardė), siekiant gauti paketą, kad būtų išvengta negalite siųsti, prašome užrašyti savo vardą ir pavardę!

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

4.Dėl differrent gaminti partijomis,gali būti nuokrypis 1--2 cm elementus.

5.Jokių ginčų, bet 5 žvaigždžių ir teigiamų komentarų.jei taip, jums bus mūsų VIP naudojasi daugiau staigmena ir nuolaida.

Pateikti Lašas laivybos Galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks informacijos apie mus, jei jums reikia

1 klausimas. Kiek užsakymus jūs galite dirbti per dieną?

1 atsakymas. Mes gali dirbti daugiau nei 5000 užsakymus kiekvieną dieną.Mes turime pakankamai žmonių.

2 klausimas. Ar jums paleisti iš rankų kai kurių produktų?

2 atsakymas. Mes turime mūsų pačių gamykloje, pasiūla yra labai geras, prašome nesijaudinkite!

3 klausimas. Ką jūs galite padaryti, kai produktai yra atvyko susmulkintos arba net neatvyko pirkėjas?

Atsakymas 3. Mes iš naujo pristatyti ar grąžinti pinigus jums, atsižvelgiant į faktinę situaciją!

4 klausimas. Kaip greitai jūs galite proceso užsakymus?

Atsakymas 4. Visi Dropshipping užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas!Jūs galite naudoti mūsų nuotraukas, laisvai, mes turime profesionalus paketas komanda.

Pateikti Pritaikymas aptarnauti Visų Pirkėjų, Jei norite tinkinti Logotipą, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Logotipo pritaikymas pranešimas:

1. Spausdinimo kokybė yra labai gera, ir jis nebus nukristi ir po ilgalaikio naudojimo ir daugkartinio skalbimo .

2. Pirkėjų poreikį teikti Aukštos raiškos Logotipo Nuotraukas (ne mažiau kaip 1500px) , nuotraukų formatai: PNG, PSD, AI.

3. Tinkinti bent 3 vienetų arba daugiau !Jei norite tinkinti 1 vnt, jums reikia papildomai mokėti mokestis 15$ .

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay, Kredito Kortelės", Vakarų Sąjunga,TT,Banko pavedimu,QIWI Piniginės,WebMoney,Boleto,ir t.t.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Prašome užpildyti išmoka per 3 dienas, taip, kad kad nebus uždarytas, o mes galime išsiųsti jums kuo greičiau.

Pirkėjas sumoka pamoka taip: Pristatymas:

Mes siunčiame daiktus per 1-5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes tikriname kiekvieną elementą iki išvežimo.Kiekvienas daiktas yra taip pat supakuotas su labai atsargiai, siekiant išvengti žalos pereinamojo laikotarpio.Dauguma mūsų užsakymus nemokamas pristatymas.Ir pls leidžia mums pakeisti į kitų kurjeriai, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

Jei norite naudoti EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT ar kiti, mes patikrins, laivybos mokestis už jus.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokestis, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.DHL : Per 5-10 Dienų EMS : Per 7-14 Dienų Kinija Paštu : Per 25-40 Dienų ar daugiau www.levandu-kalnelis.lt Standartas : Per 15-35 ar daugiau Dienų Grąžinimo Politika:

Jeigu prekės turi tam tikrų problemų, pavyzdžiui, perkant dydis negerai ir t.t., prašome pranešti mums per 15 dienų nuo pristatymo.Mes galime suteikti grįžti adresą ir grąžinti pinigus, klientai yra atsakinga už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.Tai gali užtrukti iki 7 dienų, kad verslo proceso grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra didžiausia skatinti mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas, kaip ir mes, turi padaryti tą patį už jus.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Galime išspręsti bet kokias problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Žymos: plazzo hijab suknelės, odos xbox titan rudenį, umbra knygą vaikams, seksualus mobiliojo telefono dėklas, rc garsiakalbis, 8ohm 51mm, sandalas batai ulzzang, rc greičio valtis suaugusieji, vinys, tvirtinimo taškai palapinė smėlio, sandalas akmenų, sidabro.

Medžiaga Lycra
Modelio Numeris TX011
Taikymo Scenarijų Veikia judesio, sporto įranga, sporto įstaigos, judėjimo tendencijos
Elemento Tipas Marškinėliai
Dydis S,M,L,XL
Drabužiai Tinka Triko Marškinėliai
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Vasaros, pavasario, rudens
Lytis MOTERIS
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
spalva Spalvos
Sportas Tipas Joga
Audinio Tipas Broadcloth
Klaidų lygis 1~2cm
Prekės Pavadinimas Suprantama&Sasso
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Funkcija Quick Dry

Parašykite savo atsiliepimą!

2020 Greitai Sausas Kokybės sportiniai marškinėliai Fitneso Treniruotės Marškinėliai Veikia Jogos T-marškiniai, Palaidinės Moterų Apkarpyti Viršūnes Jogos Marškinėliai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai