1 vnt. Kelio Girnelė Raštas Petnešomis Silikono Pavasario Kelio Trinkelėmis Krepšinio Veikia Suspaudimo Kelio Rankovės Paramą Sporto Kneepads

Nauja

€2.15

PREKĖS APRAŠYMAS

Produkto pavadinimas: Krepšinio antkelius Žirgais, Žygiai Veikia Fitneso Lauko Kelio Apsaugos

Aprašymas:

*1. Medžiaga: nailonas + spandex + sintetinio pluošto + latekso vielos

*2. Spalva: pilka, juoda, raudona, juoda ir mėlyna, juoda ir balta

*3. Dydis: M, L, XL

Savybės:

*1. Audinys pagamintas iš nailono, kuris yra kvėpuojantis, patogus, drėgmei wicking ir kitas funkcijas.

*2. Pratęstas kojų movos ilgis, geriau tinka taip pat kaip papildoma apsauga nuo įpjovimų ir įbrėžimų.

*3. Kelio Įtvaras gali išlikti ir užtikrinti optimalų suspaudimo, siekiant padėti užtikrinti kraujo tekėjimą ir tinkamai apyvartą, kai žaisti krepšinį.

*4. Su kvėpuojantis elastinga ketina jus atvėsti, ji taip priglunda, ir padeda wick prakaito toli, kai žaidžia greitu tempu, taip pat.

*5. Kelio Rankovės tinka visiems veiklos lauke ir visų sporto rūšių, įskaitant kamuolys žaidimai, krepšinio, futbolo, teniso, bėgimo, važiavimo ir daugiau.

Pakavimo sąrašas:

kelio trinkelėmis *1

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: moterų bėgimas, vario ir silicio vielos, kelio trinkelėmis, kelio gabalai, kelio Parama, krepšys paleisti, krepšinio kamuolys, cite latekso, vyras pavasario, kelio raštas.

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Universalus
Modelio Numeris K182266
Medžiaga nailonas + spandex + sintetinio pluošto + latekso vielos

Parašykite savo atsiliepimą!

1 vnt. Kelio Girnelė Raštas Petnešomis Silikono Pavasario Kelio Trinkelėmis Krepšinio Veikia Suspaudimo Kelio Rankovės Paramą Sporto Kneepads

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai