5M 40LED String Apšvietimo Luzes De Natal Kiaulpienių Casamento Vestuvių Pasakų Žibintai Gimdymo Edelweiss Kalėdų Žiburiai, Lauko

Nauja

€10.54

Pranešimai.

1. Nors daugelis iš mūsų šviesos gali būti naudojamos lauke pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis, tai vis dar svarbu apsaugoti elektros energijos tiekimo ir valdytojas, ypač lietaus ar sniego.

2. Maitinimo įtampa leidžiama svyruoti nuo +10% iki -10%.Jei įtampa yra už minėtas sritis, atsižvelgiant būtų sutrumpinti savo gyvenimą, net unlighted arba išdaga.

3. Dėl skirtingų vaizdo efektų iš skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip paveikslėlyje parodyta čia.

Siuntimo Informaciją.

1. Prekės bus pristatomos per 2-3 darbo dienas po apmokėjimo gavimo.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga, kai jūs pateikiate užsakymą.Mes nesame atsakingi už prarastą sklypo sukelia klaidingą ar nepristatyti adresą.

3. Mes laivas prekės per China post, EMS, DHL, UPS, TNT, "FedEx" ar Privačios linijos.

4. Prekės bus išsiųstos iš Shenzhen ar Šanchajus, Kinija, su sekimo numerį, pasiekti dauguma šalių per 7-15 dienų DHL/UPS/FedEx/TNT.

5. Įsitikinkite, kad jums gauti šviesos su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo, mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės, nei jūs sumokėta iš tikrųjų.Ir tai žemesnę kainą neatspindi bendros kainos, kad jums sumokėjo arba turėtų sumokėti. 6. Jei esate iš Brazilijos ir pasirinko UPS, FedEx, DHL ar TNT, jūs turite pateikti CPF numeris arba CNPJ numerį.Jei ne, mes negalime pristatyti siuntą.

Nemokamas pristatymas.

1. Žemiau 2KG nemokamas pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą operatorių.

2. Už išsiuntimą sklandžiai ir greitai, galime pristatyti prekes per kitą pasiuntinių (vežėjas); ir mūsų sprendimas pagaliau veiksminga.

3.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.

4.Visus importo mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

5.Jei jūs patenkinti bėdą pristatymą, jūs galite susisiekti su mumis ir mes padėsime jums išspręsti problemą teisėtu būdu.

Grąžinimo Politika.

1. Jei produktas, kurį gavote turi kokią nors klaidą ar problemų, prašome susisiekti su mumis pakeisti arba grąžinti kuo greičiau.

2. Jei prekė yra su defektais, 90 dienų, mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Ir pirkėjas prisiima grąžinimo mokestis.Mes bus atsakingas už siuntimas iš naujo mokestis.

3. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę, bet jūs turite sumokėti papildomą siuntimo mokestį ir atgal krovinių.

4. Prašome grąžinti Sugedusį elementus per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite nurodyti duomenys sklype.MES NEAPIMA DAIKTŲ, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

5. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų ir katastrofos.

Žymos: outdior kalėdų žiburiai, vadovus, kalėdų žiburiai, rankos juostos audinys, deeru kalėdų žiburiai, edelweiss karoliai, ženklelis edelweiss, edelweiss metalo, dubstep kalėdų žiburiai, edelweiss papuošalai, arboretum kalėdų žiburiai.

Kilmės KN(Kilmės)
spalva Aišku
Sertifikavimo ce
Muzika NĖRA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Naudojimas Atostogų
Šventės Pavadinimas Kalėdų
Apšvietimo Atstumas 6-10m
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa 110v-250v
Maitinimo Šaltinis AC

Parašykite savo atsiliepimą!

5M 40LED String Apšvietimo Luzes De Natal Kiaulpienių Casamento Vestuvių Pasakų Žibintai Gimdymo Edelweiss Kalėdų Žiburiai, Lauko

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai