SMATRUL Tuya WiFi Smart 433MHZ Jutiklinį Jungiklį Šviesa Nėra Neutralus Laidas būtini Valdymo 1/2/3/4 Gauja 2 Būdas ES 220V "Google" pradinis Alexa

Nauja

€10.56

Pagrindinės Savybės:

1. Įvairių jungiklis modeliai gali atskirti skirtingas šviesos 2. Relė sistemą, labiau stabili 3. Silpna lemputė dizainas nebus sutrikdyti šeimos poilsio 4. Neutralus priešgaisrinės + vieno gaisro universalaus dizaino, bet šeima gali naudoti, 5.Crystal grūdinto stiklo skydelis 6.Laikmatis/Vaizdo kontrolė yra prieinami 7.Dalintis su savo šeima kontroliuoti kartu 8.Darbai su "Amazon" Echo " ir "Google" pradinis 9.Yra neutralus laidas namie, atlikite operaciją laidai, gali realizuoti 2 būdas kontrolės funkciją.Ši funkcija negali būti pasiekti be neutrali linija

Pagrindinis Specificaton:

Veikimo dažnis 433MHZ AC 100V-240V 60HZ/50HZ Laidų:Live laidą ir Neutralus laidas Maks.Apkrovos Srovė:10A Maks.Galia:3-500W/iš viso WiFi Standartas: 2,4 GHz, 802.11 b/g/n Programėlės Pavadinimas: Tuya Smart/Smart Gyvenimo

Dėmesio:

1 Gauja 2 Būdas-vienas šviesos gali būti valdomas dviejų switchs,pavyzdžiui,upstair ir downstair.Tai reiškia, kad jums reikia pirkti du pereiti bent.(1Gang)

Pastaba:

Yra neutralus laidas namie, atlikite šiuos veiksmus prijungti laidus pasiekti dvigubos kontrolės funkcijas.Ši funkcija negali būti pasiekti be neutrali linija (N linija).

Pastaba

Suprasti, dvipusis valdymo funkcija, namuose turi būti neutralus, linijos, kad pavyks. (Be to, jūs turite prisijungti prie tinklo ir atidaryti "Multi-control "Lygiagrečiai" APP pasiekti dviguba kontrolė)

Pastaba

Ar jums prijungti elektros lemputė su šviesos reguliavimo funkcija, ar ne, "Wi-Fi" jungiklis neturi pritemdymo funkcija (išskyrus tamsos pereiti).Jis gali tik kontroliuoti įjungti ir išjungti apšvietimą.

PASTABA

1. Kondensatorius turi būti prijungtas prie L ir N lempos L1 sandariai, ne už jungiklį."Wi-Fi" jungiklis neturi dimmer funkcija (išskyrus stiprumą), ar jums prijungti lemputę su dimmer funkcija, ar ne.Jis gali kontroliuoti tik atidarymo ir uždarymo žibintai.

balso kontrolė

Puikiai veikia su "Amazon" Alexa,Google Namuose,

grupė kontrolė

atskirų Valdymo ar kontrolės grupė

Porą signalas

1.Ilgai paspauskite šį mygtuką 5 sekundes (Aiškus signalas taip pat) 2.Lemputė pradeda mirksėti

Žymos: pereiti tuya, namų smart, perjunkite wi-fi, wifi kištukinis temperatūros jutiklis, fonas gimtadienio, durų tuya smart, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, livolo lizdas, atveju nintendo jungiklis, zigbee.

Yra Protingas Prietaisas Taip
Garantija 1 Metai
3 funkcija LED Apšvietimas
Funkcija 1 Atgalinės atskaitos laiką
Prekės Pavadinimas SMATRUL
2 funkcija Dviejų krypčių kontrolė
Modelio Numeris TMW4S-01(ES)
Paramos Sistema Tiek "Android", "IOS"
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Sertifikavimo CE
jungiklis darbo dažnis 2.4 GHz WIFI IEEE 802.11 b/g/n
Savybės RF 433HMZ
Pereiti Dydis 86 * 86 * 35 (mm)
Funkcija 5 Lubų Šviestuvai, Apšvietimas, Ventiliatorius, Geriamojo Lizdai
Funkcija 7 HD Krištolo
pereiti darbinė Įtampa AC 100V-240V 50HZ/60HZ
4 funkcija Liepsną medžiaga
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Jungikliai
Funkcija 8 Bendrosios Priešgaisrinės Linijos+Neutralus ir Ugnies Linijoje Gali būti naudojamas
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 6 Šlapias rankas, taip pat galima liesti
Balso kontrolė "Google" pradinis "Amazon" Alexa ECHO
Paramos PROGRAMĄ Tuya arba Smart Gyvenimo

Parašykite savo atsiliepimą!

SMATRUL Tuya WiFi Smart 433MHZ Jutiklinį Jungiklį Šviesa Nėra Neutralus Laidas būtini Valdymo 1/2/3/4 Gauja 2 Būdas ES 220V "Google" pradinis Alexa

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai