Baby Kūdikių Merginos Kalėdų Romper Naujagimiui Mergina Pirmąjį Gimtadienį Suknelė Role-play Šalis Nešioti 0-9 Mėnesių Pyplys Mergina Suknelė

Nauja

€8.73

Rinkinį Sudaro : 1pc ekrano užsklandą su Plaukų Clips, 1pc Romper, 1 Pora Batų

Būklė: Naujas, be žymės

Medžiaga: Medvilnė

Spalva: Raudona(Kaip nuotraukose parodyta)

Savybės:

Kūdikių mergaičių gražių romper su trumpomis rankovėmis, ruched pečių ir unikalus antkaklio dizaino.

Kalėdų romper su 2 sluoksnių pynimas papuošimai aplink juosmens, spausteliai uždarymo apačioje lengvai vystyklų keitimas.

Minkštą lovelę batus juostelės ryšiai ir nuimamas trinkelės.

Tinka gimtadienio, nuotraukos, Kalėdų, šventes ar tiesiog kasdien dėvėti.

Dydis: 0-9 Mėn. / Tag #S-L (PRAŠOME patikrinti faktinį matavimo pasirinkti tinkamą dydį.)

Dydžių Lentelė:

Siūlomas amžius ir aukštis yra tik informacinio pobūdžio.Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį. (Matavimai parodyta dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne kūno)

Žymeklio Nr.Rekomenduojama dydį Lopšelio Romper Krūtinės, Peties iki Tarpkojo Batų Pado Ilgis-Ai 0-3 Mėnesių 16.5-21.0"/42-54cm 14.0"/ne didesnis kaip 36 cm 4.0"/11cm M 3-6 Mėnesius 17.0-22.0"/44-56cm 15.0"/38cm 4.5"/12cm L 6-9 Mėnesių 19.0-25.0"/48-64cm 16.0"/40cm 5.0"/13cm

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Mokėjimo priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo,galite mokėti mums lengvai sekti sąlyginio Deponavimo procesą.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčių.

Pristatymas visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Visi produktai yra sandėlyje prašome tik pirkti.Visi užsakymai tvarkomi per 48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra teisė į www.levandu-kalnelis.lt,neteisingas adresas arba vardas, pavardė atveju ruturn, ar ne gauti, bus būti pirkėjo atsakomybė.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Pristatymo laikas: (vidutinė atvykimo laikas jūsų nuoroda)

Kompensacija, ir Grąžinti Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje .Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.levandu-kalnelis.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: gimtadienis romper, slapukus monstras kostiumas kūdikiams, smėlio motinystės suknelė, manekeno mam, briedis romper, missord, šuniukų mam, kūdikis, berniukas costum, nekoma marškinėliai, gimė suknelė 0 3.

Lytis Kūdikių Mergaitės
Uždaryti Tipas Megztinis
Medžiaga Medvilnės
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Nustatyti Ekrano užsklandą su Plaukų Clips, Romper, Avalynė
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
spalva Raudona
Elemento Tipas Rompers
Modelio Numeris 10020451
Apykaklės O-Kaklo
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Prekės Pavadinimas FEESHOW
Modelio Tipas Animacinių filmų
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Parašykite savo atsiliepimą!

Baby Kūdikių Merginos Kalėdų Romper Naujagimiui Mergina Pirmąjį Gimtadienį Suknelė Role-play Šalis Nešioti 0-9 Mėnesių Pyplys Mergina Suknelė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai