Derma Pen kasetės 20PCS Mėlyna Kaištiniai Adata Kasetės Keičiamos 9 12 24 36 42 Pin Turas Nano Needling Dr pen A6

Nauja

€11.61

Sveiki Dropshipping Pirkti 5 maišeliai gauti 1% nuolaida.Jokio skatinimo, no logo pakuotėje.Laivą iš sklype per 48 valandas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.Unikalus Derma pen A6 tapo klasika, dėl savo aukštos kokybės ir geresnis stabilumas.Taigi, mes norime geriau pasirinkti adata, kad rungtynes jis geriau atlikti savo vaidmenį.Funkcijos: 1.Atskirų sterilios pakuotės yra skirtos būti įvedami, kad būtų išvengta kryžminės taršos, ir infekcija. 2.Tik asmeniniam naudojimui, negalima dalintis su kitais, kad būtų išvengta infekcijos 3.Medicinos laipsnio,saugesnė ir su aukštos kokybės 4.Pakuotė: 10vnt pakeitimo adatos ( nėra įtrauktos su mašina ).Pastaba: Pakuotė: 10vnt pakeitimo adatos ( nėra įtrauktos su mašina ). - Mes priimame šiuos methords: per visa, Master Card, Qi "Wi," Western Union " ir Banko pavedimu ir kt . - Didelis, kad jums bus pasiūlyta papildomų nuolaidų susisiekę su mumis.

- Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politiką savo šalyje. - Brazilijos pirkėjams reikia teikti PVM mokėtojo kodas (Palikti žinutę užsakymo) -Mes išsiųsti punktas ateina su sekimo numerį,kuris gali būti stebimi pristatymo būseną visą kelionę. Pristatymo laikas priklauso nuo sezonų, paskirties ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti.Jei sklype nebuvo pristatytos per numatomą laikotarpį,prašome sutartį su mumis,mes padėsime jums sekti jį ir duoti jums atgal artimiausiu metu.

- Mūsų produkto kaina nėra įskaitant mokesčius .Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra mokesčių už atsisakyta siuntas. - Pirkėjas yra atsakingas už mokesčius, sumokėti jo/jos šalyje.Jei jums reikia bet kokį dokumentą, patvirtinimo, prašome susisiekti su mumis.

- 1 metų garantija, mūsų prekės (išskyrus priedai ir dalys), pirkti su pasitikėjimu. -Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas, Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.Jūs gausite papildomą 7 dienas (viršuje laiku pristatymo laiką) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą, kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti ir originalioje pakuotėje, siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas. -Jei norite grąžinti ar pakeisti prekę, pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.

-Mes labai vertiname tai, kad, jei jūs galite palikti mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų.Mes nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums Parodyti Keletą Nuotraukų ( Bus gauti papildomų nuolaidų kitą užsakymą! ) jūsų 5 Žvaigždučių atsiliepimus! -Jei turite kokių nors problemų, apie prekes ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą atsiliepimą.Mes bandysime viską, kad išspręsti problemas už jus.Ačiū.

Žymos: dr.pen microneedling, derma pen, hydra pen, rūgštis hyaluron pen, hp maitinimo šaltinis, tampon, dr puikus, medicinos istrument, dr pen a6 c, dual psu.

Adatų kiekis 20pcs
Prekės Pavadinimas Kaištiniai adatos kasetė
Medžiaga Medicininės Kokybės Nerūdijančio Plieno
Adatos Medžiaga Medicininės Kokybės Nerūdijančio Plieno
Pakavimo medžiagos Opp krepšys
Adatų Skaičius 9/12/24/36/42 pin /apvalus nano/silikono nano/3d nano/5d nano
Prašymas derma pen A6
Naudojimas Vienkartiniai Antgaliai
Tipas Namų ar grožio salonas naudoti
Microneedle Ilgis 0.25 mm
Funkcija Odos Rejuvenatoin
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Derma Pen kasetės 20PCS Mėlyna Kaištiniai Adata Kasetės Keičiamos 9 12 24 36 42 Pin Turas Nano Needling Dr pen A6

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai