Belaidis Nuotolinio U-Formos Vibratorius Dildo G Spot Makšties Klitorį Stimuliuoja Dvigubi Vibratoriai Sekso Žaislai Moterims, Moteriška Masturbator

Nauja

€9.11

Produkto Aprašymas: Belaidis Nuotolinio Valdymo bendrų Įdomus Theremote controlis naudinga partnerių ir žaisti, galite pateikti jį į savo partnerį ir jis gali atsitiktinai, spauskite mygtuką iš bet kur namuose pradėti pulsuoja ir vibruoja ir kiekvieną kartą pultelio mygtuką nuspaudus jis keičia vibracijos modelis, arba jei jūs tiesiog nenorite, kad nesugraibęs tarp kojų koreguoti nustatymus.

Pagaminti iš 100% Minkštos ir Medicininės kokybės Silikono, Ji issuper-švelni, higieniška ir nonporous.Taigi, prašome būti tikri, kad nėra reikalo nerimauti gauti bet alerginės reakcijos, odos.Tiesiog mėgautis savo labiausiai sensacinga kulminacija visa širdimi su kelis lašus tepalo.

Greičiau Įkrovimo Laikas su USB Įkrovimą, Ji ima greitai ir, atrodo, turi gerą baterija, lyginant su kitais panašiais produktais.Kitas dalykas, reikia pažymėti, kad, jei jūs kada nors reikės pakeisti nuotolinio s baterija tampus dangą galima nuimti ir teikti prieigą.

Visiškai atsparus vandeniui Vonia Žaisti ir Valymas

Jums patiko kaip šis iswaterproof.Kad daro tai puikus dušas ir kitose drėgnose patalpose, o žaisti su partneriu.Tiesiog laikykite nuotolinio valdymo sausas, kadangi jis nėra atsparus vandeniui.Yra atsparus vandeniui, taip pat leidžia greitai andeasy valymas.

Privatumas Garantuotas: Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

Žymos: sekso žaislas moteris, 7 greičio g spot vibratorius moterims, mano sekso žaislai, sekso žaislas, bdsm žaislas, analinis, vibrat, erotinio penio žiedas, sex stroker, vyrų masturb.

Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Elemento Tipas Vibratoriai
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris B2188
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas G-Spot
Medžiaga Silikono
Dydis USB Rechargeable
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas žmogus nuo

Parašykite savo atsiliepimą!

Belaidis Nuotolinio U-Formos Vibratorius Dildo G Spot Makšties Klitorį Stimuliuoja Dvigubi Vibratoriai Sekso Žaislai Moterims, Moteriška Masturbator

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai