ANHO Kabinti Saugojimo Krepšiai Naktiniai Saugojimo Organizatorius Manė, Įvairenybės Mobiliojo Telefono Nuotolinio Valdymo Knygoje su 2 Vidinės Kišenės Lova

Nauja

€4.07

RM11689320435327469

SAVYBĖS:

AUKŠTOS KOKYBĖS:

Mūsų produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės veltinio medžiagos, visiškai nauji ir naudoti ilgą gyvenimą.Mes tikri, kad siūlo puikią kokybę už gerbiami klientai.

AUKŠTAS-TALPA:

Su 2 Vidinės kišenės maišelį galite laikyti dalykų, pavyzdžiui, telefono, nuotolinio valdymo pulto ar kitos įvairenybės.Taip pat rašiklius ar akiniai gali būti pakabinti ant šono.Ne tik kad,, mini " planšetinio kompiuterio, knygų, žurnalų, galima laikyti didelių kosmoso maišo.

DVI SKYLES DIZAINAS:

Dviejų skylių dizainas pagal krepšys yra patogus jums įkrauti telefoną.Taip pat ji gali saugoti įkrovimo linijos, ir jūsų kambarys tvarkingas.

PUIKUS INFORMACIJA:

Saugojimo krepšys su solid edge siuvėjo, kuris gali padaryti daugiau patvarus ir nėra lengva sulaužyti.Norėdami suteikti jums gražus patirties!

PLATUS TAIKYMO:

Kūrybinis dizainas šio saugojimo krepšys yra pritaikyti kabinti ant lovos ar ant stalo šalia iki parduotuvė dalykų.Nesijaudinkite, jūsų dalykų, labai nepatogus, pasirinkti mūsų produktą, ir jums bus nustebinti!

PAKUOTĖ:

1 X Naktiniai staleliai, Saugojimo Krepšys (neįtraukti kiti priedai)

Žymos: lovelę saugojimas, krepšelis, parašytas veltinio, sandėliavimo veltinio, nuotolinio valdymo plytos, lovelę kišenėje, lova kišenėje, nuotolinio valdymo saugojimo krepšiai, jaučiausi krepšelio, augalų veltinio.

Prekės Pavadinimas ANHO
Medžiaga Jaučiausi
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Tipas Laikymo Krepšiai
Modelio Numeris HPO-231901
Funkcija Lankstymo

Parašykite savo atsiliepimą!

ANHO Kabinti Saugojimo Krepšiai Naktiniai Saugojimo Organizatorius Manė, Įvairenybės Mobiliojo Telefono Nuotolinio Valdymo Knygoje su 2 Vidinės Kišenės Lova

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai