Stačiakampio Formos Kabelių Talpinimo Vielos Valdymo Lizdas Maitinimo Juostelės Laido Laikymo Dėžutės Elektros Linija Saugojimo Organizatorius Dėžutę

Nauja

€8.84

1. Šis produktas yra laido laikymo dėžutė suprojektuoti pagal poreikius šeimos gyvenimą.Pagaminti iš pvc, netoksiškas, nekenksmingas, neturi kvapo, jokios deformacijos.Gali būti dedamas ant stalo ar kampe rinkti ir organizuoti kabeliai.Jie gali padaryti kambarį ir padėti jums rasti kabelį lengvai.

2. Tvirtos, vientisos spalvos, nėra lengva amžiaus arba išnyks.Lengva naudoti, tiesiog atnešti kabeliai kartu, puikiai tinka namuose ir biure.Galingas plastikas tvirtas saugojimo sprendimas dėl virtuvės, vonios, spintos, sandėliukas, stalčiai ir daugiau.

3. Tinka elektros skydai, lizdai, pakrovėjai, AC adapteriai, įkrovikliai, USB Šakotuvai, tinklo šakotuvai, ir kt.Lengvai paslėpti ir apsaugoti laidai ir maitinimo lentos nuo nelaimingų atsitikimų, tokių kaip vaikai, augintiniai, vandens, dulkių ir pan.

spalva: Balta

Medžiaga: pvc

Dydis: 36*13*12 cm

Pakuotės Turinys:

1 * laido laikymo dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: modernus dekoro, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, jewerly organizatorius saugojimas, vielos organizatorius imdustrial, žalvario dėžės dekoratyvinis saugojimas, ika saugojimas, sandėliukas lauke organizatorius, plastikinė dėžutė, lauke storag, krepšys ekologinio.

Talpa Kita
Modelio Numeris 1 * laido laikymo dėžutė
Apkrovos Kita
Produktas Kita
Technics Kita
Specifikacija Other
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Plastikiniai
Formos Stačiakampis
Grotelės Kiekis 1
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Stačiakampio Formos Kabelių Talpinimo Vielos Valdymo Lizdas Maitinimo Juostelės Laido Laikymo Dėžutės Elektros Linija Saugojimo Organizatorius Dėžutę

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai