Bronzos itin smulkios kietosios Blizgučiai Pearl Pigmento Miltelių 100g Metalo Sparkle Mirguliavimas Dažų, "PASIDARYK pats" Rankomis Dažyti Grafiti Meno Reikmenys

Nauja

€4.15

produkto aprašymas: Perlamutro pigmentai yra natūralūs pigmentai, kurie gamina metalo perlai, kurie yra padengtas metalo oksidai ir gali daugintis spalvingas ir spalvos natūralių perlų, kriauklių, koralų ir metalų.Mikro-skaidrus, plokščias-kaip taškų, remdamasi šviesos refrakcija, refleksijos, perdavimo parodyti, spalvos ir šviesos.Perlamutro pigmentai yra netoksiškas, atsparus aukštai temperatūrai, atsparus šviesos, rūgščių ir šarmų, ne savaiminį užsidegimą, ne degimo, nelaidžios elektrai, nelaidžios elektrai, gali patenkinti dažų, plastmasės, dažų, odos, marginimo ir dažymo, gumos, popieriaus, kosmetikos ir kitų pramonės šakų, Taip, kad išvaizda iš šių pramonės šakų daugiau puikus ir šviesus, Guangruzhirei.Perlamutro pigmentai yra sumaišyti su daugiau skaidrios medžiagos, daugiau gražių perlų blizgesys gali būti gaminami, taip pat gali būti maišomas su skaidrūs pigmentai arba dažai gauti tinkamą atspalvį, bet turėtų išvengti dėl neskaidrios sudedamųjų dalių arba stiprus dažų , pvz., titano dioksidas, geležies oksidas ir kitų pigmentų, taip, kad nedarytų įtakos perlo efekto.Spalva serijos perlamutro pigmentai gali būti pagaminti pagal spalvą iš įvairių perlų blizgesį.Perlamutro pigmentai yra ne metalo funkcinius aplinkosauginius pigmentai, 100% sausų miltelių tiekimo, lengva išsklaidyti tolygiai.Pagal dydžio dalelių ir yra daug įvairių produktų, o dydis dydis gali turėti įtakos perlamutrinis blizgesys, didelis perlamutrinis blizgesys daugiau mirgėjimo, tamsesnės dangtis, mažo dydžio satino minkštas blizgesys, ir geriau padengti jėgos Naudojimas:

Danga Pigmentas, nagų lakas(nagai art) , c osmetic medžiagos , makiažas ,muilas, spausdinimo, reklamos

plokštės,saugos ženklai,eismo kliūtis, Plastikas ir Guma Pigmentas,Odos Pigmentai,Nagų lakas,

Tapyba, Amatai,

Derva, papuošalai, Štampavimo ,Scrapbooking, požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, pramoginiai apdaila,

architektūros apdaila, žvejybos įrankius ir kt.reikia ryškių spalvų, taikymo sritys ir t.t.

spalva:Bronza

svoris:50g/100g/500g(viena spalva)

pakuotė:plastiko maišelis

Pristatymas:

1. Visi daiktai būtų dvigubai tikrinami iki siuntą.Būtina užtikrinti visiškai naują būklės ir puikiai dirbti...

2. Visi daiktai bus išsiųsti per nustatytą apdorojimo laikas, gavusi mokėjimo(išskyrus šeštadienį,sekmadienį ir Švenčių).

3. Prieš užsakant,Prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų.

4. Saugumo sumetimais, jei jums reikia pakeisti pristatymo adresą ,pls patarti mums, kai jūs padarote užsakymas iki išsiuntimo.

5. Sistemos numatytuosius parametrus, kad būtų vežamos per Malaizijos Paštu, Oro Paštu, tai užtruks 15-39 pristatymo dienos.(Mes negali būti atsakinga netikėtai vėlavimo kaip pasirinktinis procesas, oro sąlygos ir pan...).

6. Mes parodysime sekimo numerį www.levandu-kalnelis.lt po gimdymo, tada galite apsilankyti atitinkamą vežėjo svetainėje internete stebėjimo informaciją.(17 sekimo svetainė)

Šiltas Priminimas:

1. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresą.

2. Dėl tarptautinių operacijų, jūs taip pat gali būti atsakinga už muitų, mokesčių ir muitų, mokesčių, kaip reikalauja šalies įstatymai(žinoma, mes stengiamės deklaruoti nedidelį kiekį jums siekiant išvengti tokių išlaidų).

3. Kai jūs jį gauti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patiks jį ir vertiname mūsų klientų aptarnavimo paslaugas.Jei jūs esate patenkinti, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamą komentarą ir 5 žvaigždučių.

4.Jei turite ką jūs manote nepatenkinti, mes hightly dėkingi, kad jūs galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiamą atsiliepimą arba Neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemas ASAP!

Garantija Grąžina:

1. Jei pastebėsite kokių nors gedimų, iš mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo elementą.

2. Jei elementai yra skaldytų, kai gavote juos, prašome nufotografuoti ir atsiųsti nuorodą iš www.levandu-kalnelis.lt pardavimo duomenis ,mes atsiųsime jums kitą nemokamai arba grįžti atgal į savo pinigus.

3. Pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo, draudimo, ir tvarkymo mokestį (jeigu taikomas), kai grįžti elementus keistis.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nebus pervesti.

4. Jei yra kokių nors problemų su savo pirkiniu,Prašome leiskite mums galimybę nustatyti dalykai, prieš atsiliepimų.

5. Mes ne suteikti grįžtamąjį ryšį, kol mes abu(pirkėjo ir pardavėjo) patenkintas spręsti.Kada jūs laimingas su mūsų elementą, tada pateikite atsiliepimą.

"Mes Manome, kad 99.9% problemų galima išspręsti pasitelkus komunikacijos"

Žymos: kupranugaris nagų blizgučiai, dažų pigmentas, tuščias akvarelė, mėtų blizgučiai 100g, 100 g blizgučiai, makiažo valymo, giliai nagų, blitzcrank, asus blizgučiai, žėručio milteliai.

NET WT 50g/100g/500g
Kiekis 1Bag
Medžiaga Perlų Milteliai
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Prekės Pavadinimas buytoes
Modelio Numeris B-10

Parašykite savo atsiliepimą!

Bronzos itin smulkios kietosios Blizgučiai Pearl Pigmento Miltelių 100g Metalo Sparkle Mirguliavimas Dažų, "PASIDARYK pats" Rankomis Dažyti Grafiti Meno Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai