Elektroninių Kavitacijos Masažas Šukos Vibracija, Fizioterapija Lieknėjimo Prietaisą, Riebalų Šalinimas, Šiltas Massager Svorio

Nauja

€22.20

Pagrindinės Savybės:

1. Iš dalies svorio: lūžti riebalų greitai, sutaupant laiko ir pastangų.

2. Galvos masažas: pagerinti plaukų augimą, užkirsti kelią plaukų slinkimas, galvos, nemiga, atminties praradimas ir gelsva veido.

3. Už Refleksoterapija: teptuku pėdų iki masažas, užgriozdinti kraujo srauto poveikis 20 kartų stipresnis nei rankinis masažas, ir labai veiksmingos.

4. Skirta limfos drenažui ir formos kojos: pašalinti patinimas geriau, atsikratyti, išbėrimas, sausa oda ir riebalai ant kojų.

5. Už nugaros masažas: iš viršaus į apačią, pirmą kartą per galvos, kaklo, nugaros, juosmens ar pilvo, tada galūnių, masažas kairėje kūno pusėje, tada dešinėje pusėje.

6. Vadovas: nuo kaktos iki nugaros, kiekviena dalis masažo apie 30 kartų, kol galva jaustis šiek tiek šiltas.

7. Kaklas: šepečiu iš viršaus į apačią, dažnai grandymo kaklo funkciją prevencijos ir gydymo liga.

8. Atgal: dragos nuo viršaus iki apačios.

9. Krūtinė: pilvo linijos atverti su dragos nuo viršaus iki apačios.Abiejose krūtinės įstaigos iki linijos ren meridian linijų, atitinkamai, kairėje ir dešinėje (pirma kairėje po teisės teptuku iš vidaus-iš išilgai šonkaulių smūgis sausas, atkreipti dėmesį, kad išvengti spenelių srityje.

10. Pilvo: ant pilvo iki dragos žemyn ( su splanchnic prolapsas, turėtų būti aišku, iš apačios į viršų ) arba naudoti spiralę, kilpines.

11. Viršutinės galūnės: nuo iki žemyn, gilinimas.

12. Apatinių galūnių: iš žemyn aukštyn gilinimo ( masažas kryptimi nuo vidaus organų ).

13. Padais: galūnė, kuria kryptimi nuo kulno iki pėdos masažas.

Pastaba:

1. Kūnas su venų kreivė reiškinys , yra netinkami naudoti.

2. Nereikia šveitiklis su odos bėrimas, palaukite, kol raudonas bėrimas turi nusileisti.

3. 3 dienas prieš menstruacijas neturėtų būti pernelyg plovimas, gali būti sustabdytas. 4. Išvengti daro per 1 valandą po valgio, dėl kraujo koncentruotas į virškinimo sistemą, netinka šveitimas- "bing".

5. Tai geriausia šveitimas po vonia, po šveitimo stenkitės praustis po dušu, per 2-3 valandas, grandymo palei vieną kryptį, galite ne abiejų pusių.Reguliuojamas skydelis

Ji yra saugi ir patogi contro temperatūros ir mikro-elektros stiprumą pagal savo jausmus Tolimųjų infraraudonųjų spindulių terapija

Biologinės micro-elektros galva Su 8 1500-40000nm aukštos infiltracija, infraraudonųjų spindulių lempos, jis įsigeria į odą, dėl geresnio poveikio.

Biologinės micro-elektros skyriaus vadovas

Mikro-vadovas turi 30 12K nerūdijančio plieno šepetys vadovai teptuku paviršiaus yra apvalus ir lygus ir paviršiaus tolygiai šepečiu.Aukštos kokybės maitinimo Įrengtas, su specialiais maitinimo adapteris prisitaikyti prie kitokios įtampos ar įtampos nestabilumas sritis ir pailginti tarnavimo laiką.Sveikas Naujas Lieknėjimo globos

Šešios sveikatos atnaujinimai Aukšto dažnio vibracijos Raudonos šviesos reglamento Biologinių mikro srovė Šilumos reguliavimas Lieknėjimo Meridian masažas Suteikti sau gerą kūno Suteikti sau gerą kūno Meridian gilinimas

Masažas atleidžiamas

Masažas 15-30min kasdien, giliai stimuliuoja akupunktūros taškus, atlikite dienovidinio, atsisveikinti su sub-sveikatos apsaugos įstaiga, ir mėgautis profesionaliu masažu Kinijos medicinos namuose.

Multi-point brush galvutė visų pusių stimuliacija

Kinų medicina, 3D masažas

30 adatos yra suapvalinti, kad tilptų į žmogaus kūną, imituoti Kinų medicinos masažas, pirštų spaudimo metodas stimuliuoja akupunktūros taškus, gilinant dujų.

7-greičio reguliavimas

Kokybės atnaujinti

Pavarų reguliavimas Virpesių koregavimas Einamųjų reglamento Šiluminės requlation

Netoksiškų medžiagų, tikslumo pastatytas

ABS dervos medžiaga

Atsparus korozijai atsparus Karščiui ir gera

Elektrinės savybės

Šilumos riebalų deginimas Pašalinti riebalų perteklių šilumos pagreitina naftos deginimas, padeda atverti odos poras, pašalinti perteklinį kūno riebalų, ir pasiekti lieknėjimo poveikį. 5000 kartų aukšto dažnio vibracija

Žymos: kavitacijos rankena, zondas kavitacijos, kavitacijos plokštė, mašinos kavitacijos, fitpad kavitacijos, profesinės kavitacijos, 3 kavitacijos, priedų kavitacijos, mini kavitacijos, dulkių kavitacijos.

Prekės Pavadinimas googooms
Standartinė Įtampa 110V
Kištuko Tipas ES Plug
Prašymas Įstaiga
Modelis ST5385#H3200619
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Elektroninių Kavitacijos Masažas Šukos Vibracija, Fizioterapija Lieknėjimo Prietaisą, Riebalų Šalinimas, Šiltas Massager Svorio

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai