Tilta Tiltaing Mini Matinis Langelį DSLR mirrorless fotoaparatai FP T06 Naujas MINI Atlikite Focus Variklis Tilta Branduolys-N Nano Fotoaparatas

Nauja

€83.16

Maloniai priminti:

Šis produktas T06 Dėmesio mes jį instock,sveiki, norėdami padaryti užsakymą,tada mes galime pasirūpinti greitai

Ačiū už jūsų paramą.

Mini Atlikite Dėmesys yra pateiktas kaip atskiras vienetas su galimybę reguliuoti vieno strypo tvirtinimo, kad tilptų bet kokio dydžio cine objektyvo ar foto objektyvą.Vieno strypo tvirtinimo stovai prie bet kokios standartinės 15mm geležinkelių.

Dėmesio varantys funkcijų, 360 laipsnių sukimosi, su reguliuojama sunkiai sustabdomas.Dėmesio varantys taip pat pasižymi skysčio slopinimo sistema, kuri padeda tiksliai fokusuoti.Ženklinimas diske yra nuimamas ir gali būti pažymėta ir valomi naudoti pakartotinai.

Į komplektą įeina Mini Atlikite Dėmesio, Zip, Kaklaraištis, Atlikite Fokusavimo Žiedas, 15mm vieno strypo tvirtinimo, du raktai, a 15x100mm juodo aliuminio strypas ir nešiojamas atveju.

Lęšių su įvairių pikio žvejybos įrankius, mes galime pasiūlyti įvairių focus pavarų priedus.

Pakavimo Sąrašas:

(1) Kietas Lukštas, Atveju

(1) Reguliuojamas Ranka Mini Atlikite Dėmesio

(1) Fotografijos Objektyvas Atlikite Dėmesio Adapteris

(1) Mini Atlikite Dėmesio Įstaiga

(1) Mini Atlikite Dėmesio Ženklas Disko

(1) 0,8 m Žingsnio Sekti Focus Pavarų

(2) Sunku Sustabdyti Varžtai

(1) Tiltaing 15mm Apačioje Vienas Laikiklis

(1) 15x100mm Juodo Aliuminio Strypas

(2) "Allen" Raktas Įrankis

(1) Rankinis

MINI MATINIS LAUKELĮ:

Mini matinis lauke yra šviesos svorio ir prieinamą sprendimą, kino naudojant DSLR ir veidrodžio stiliaus kameros.Mini Matte Box sveria tik 140g (4.9 oz) ir gali padėti užkirsti kelią deglo ir suteikia papildomą apsaugą jūsų objektyvo.Mini Matinis Lange yra prancūzijos vėliava su 180 laipsnių aprėpties.

1/4-20 3/8-16 tvirtinimo taškai ir šalto batų stovai pateikti tvirtinimo taškai jokių priedų, įskaitant LED žibintai arba mikrofonai.Rinkinyje taip pat yra 15mm matte box parama, kuri suteikia apačioje matte box, užtikrinti savo objektyvas, užtikrinančios lęšio stabilumą. (nepalaiko strėlės ilginimas priekinis elementas, lęšiai).

Papildoma nauda iš šio matinis dėžutės yra dviejų filtro funkcijos.Priekyje matte box suteikia lizdas jokių standartas 4 x 5.65 filtras.

Varžtas ant filtrai gali būti montuojami prie adapterio žiedus, per viduje, sriegimo, kad rungtynės kiekvieną adapteris žiedo skersmuo.Adapterio žiedas, prijungtas prie objektyvo, galite įrašą į savo matinis langelį ir tada taikyti savo varžtas ant filtro.

Į Komplektą įeina Mini Matte Box, prancūzijos vėliava, ir keturi Adapterio žiedus (82mm, 77mm, 67mm, ir 72mm).Mes taip pat siūlome papildomas adapteris, žiedus, ne standartinio dydžio (52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 85mm), taip pat kino versija adapterio žiedus (80mm ir 85mm).Bazinė Versija Pakavimo sąrašas: (1) Mini Matinis korpusas (1) Mini Matte Box Anglies Pluošto Viršuje Vėliava (1) 67mm Adapterio Žiedą (1) 72mm Adapterio Žiedą (1) 77mm Adapterio Žiedą (1) 82mm Adapterio Žiedas Standartinė Versija Pakavimo sąrašas: (1) Mini Matinis korpusas (1) Mini Matte Box Anglies Pluošto Viršuje Vėliava (1) Tiltaing Apačioje Vienas Laikiklis (1) 15x100mm Juodo Aliuminio Strypas (2) "Allen" Raktas Įrankiai (1) Mini Matte Box Vieno Strypo Paramos Sistema (1) 67mm Adapterio Žiedą (1) 72mm Adapterio Žiedą (1) 77mm Adapterio Žiedą (1) 82mm Adapterio Žiedas

Žymos: fotoaparato veidrodžio, moomin, audinio tilta bmpcc, atem, "nikon" fotoaparatas matte box, dji ronin s, suportas folow dėmesio, branduolys m, lauke matt, bmpcc.

Prekės Pavadinimas TILTA
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Tilta Tiltaing Mini Matinis Langelį DSLR mirrorless fotoaparatai FP T06 Naujas MINI Atlikite Focus Variklis Tilta Branduolys-N Nano Fotoaparatas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai